Újabb felvételek láttak napvilágot, amelyek az Egyesült Államok elnöke fiának laptopjáról származhatnak. A fotókon egy gyorshajtás van dokumentálva, illetve az látszik, hogy a férfi crackpipát szív a volánnál.
Zoom
A két Biden június 26-án Washingtonban (fotó: Andrew Harnik/dpa)
Illegális fegyvertartás, adóbűncselekmények, kábítószer és prostituáltak: Hunter Biden a 2020-as amerikai választási kampány óta Joe Biden amerikai elnök családjának fekete bárányának számít. A botrányok nem csillapodnak. Ezúttal arról van szó, hogy cracket szívott a volánnál, és óránkénti 276 kilométeres sebességnél fotózta le a sebességmérőjét.
Zoom
A most nyilvánosságra hozott fotókon Hunter Biden crackpipát szívott, miközben a virginiai Arlington egyik lakónegyedében autózott 2018. június 12-én. Néhány héttel később, augusztus 1-jén vezetés közben a mobiltelefonjával a Porschéje sebességmérőjét fotózta le, miközben óránként 276 kilométeres (172 mérföldes) sebességgel száguldott a Las Vegas felé vezető autópályán.
Zoom
Úgy tűnik, hogy a képek Hunter Biden hírhedt laptopjáról származnak, amelyet két évvel ezelőtt egy javítóműhelyben adott le. Most a Daily Mail tette közzé a képeket.
Zoom
A számítógépen tárolt szöveges üzenetekből az is kiderül, hogy 2018. augusztus 1-jén Biden több prostituálttal is megbeszélt egy találkozót, és meghívta őket a Las Vegas-i szállodája pezsgőfürdőjébe.
Zoom
„Nincs fürdőruhám, nagyon szerettem volna egy csinos fürdőruhát felvenni. De nincs pénzem, hogy vegyek egyet, úgyhogy azt hiszem, meztelenül kell lennem, igaz?” – írta egy, a kapcsolatok között Cheryl néven szereplő nő Hunter Bidennek.
Zoom
Már korábban is felbukkantak felvételek, amelyeken az elnök fia crack kokaintól beállva látható egy fürdőkádban, meztelenül, egy Colt Cobra revolverrel.
Zoom
Hunter Biden nemrég bűnösnek vallotta magát adócsalás és illegális fegyvertartás vádjában, így elkerülheti a börtönt.
Zoom
Hunter 29 éves lánya az apja autóján
Frissítés: fürdőkád és pisztoly:
Zoom
Forrás: Marco Polo
Zoom
Zoom
Zoom