2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Sport, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

"Kifelé a magyarokkal az országból!" - félbeszakítottak egy focimeccset Bukarestben

Reklám

A bíró félbeszakította a román első fociligában tartott Dinamo Bukarest-CSM Jászváros-meccset, többek közt a "kifelé, kifelé a magyarokkal az országból" idegengyűlölő rigmusok miatt. Írja Káosz a "Gödörben" címmel az Adevarul.
Zoom
A bíró a 33. percben megállította a játékot és az öltözőbe küldte a játékosokat, akik 10 perccel később folytatták az amúgy 0-0-ra végződő meccset. A félbeszakítás oka az volt, hogy a Dinamo szurkolók több mint 5 percen át idegengyűlölő rigmusokat kiabáltak, többek közt a "kifelé, kifelé a magyarokkal az országból", tették mindezt annak ellenére, hogy hangosbemondón többször jelezték, emiatt félbe fogják szakítani a meccset.
A Dinamo-ultrák az újrakezdést követően elhagyták a nézőteret.
A cikkben azzal magyarázzák a Dinamo-szurkolók haragját, hogy tudomásukra jutott, Kézdivásárhelyen több mint 800 ember (román becslés - a szerk.) részvételével szimpátiatüntetés volt Beke István elzárása miatt, akit azzal vádolnak, hogy robbanószert kívánt összeállítani, amit a román nemzeti ünnepen kívánt felrobbantani.
A továbbiakban megemlítik, hogy a tüntetők Beke Istvánt éltették, illetve több jelszót is skandáltak: "Engedjétek szabadon, nem vagyunk terroristák", "Igazságot Istvánnak", "Holnap is jövünk és egyre többen leszünk".
Forrás: Adevarul
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready