Hétfőtől kötelező eltakarni az arcot a BKK járatain is
A külföldi példák után (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Lengyelország) Magyarországon is egyre több helyen írják elő az arc eltakarását közterületen, üzletekben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy maszkviseléssel lassítható a járvány terjedésének üteme.
Április 27-től Budapesten nemcsak a BKK járatain, hanem valamennyi kereskedelmi egységben, élelmiszerboltban, piacon, illetve taxiban is kötelező lesz arcot eltakaró maszkot vagy kendőt, sálat viselni.
Hordj Te is maszkot, amikor szükséges! Egy megfelelő maszkkal nemcsak környezeted, hanem saját magad is megóvhatod a betegségtől.
Milyen maszkot érdemes használni?
Az FFP2 (N95, KN95) maszkkal kétirányú védelmet élvezhetsz, több mint 95%-ban szűri meg a levegőben levő részecskéket.
Ez a légzésvédelmi arcmaszk a normál sebészi maszkokkal ellentétben teljesen rásimul az arcra, minden irányból befedi azt. Sokkal kevésbé nedvesedik át, így jelentősen tartósabb, mint vékony anyagból készült társai.

Gondoskodj most saját magad, szeretteid, kollégáid biztonságáról! 
Legyen megfelelő típusú és mennyiségű maszk családodban, környezetedben a járvány idején!
Rendeld meg ide kattintva az FFP2 (N95) arcmaszkot és kerüld el fertőzéseket! Most minden csomagban 2 db maszkot találsz kedvezményes 3990 Ft-os áron, így családtagjaid, munkatársaid is megvédheted. Megrendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül szállítjuk.
Együtt sikerülhet legyőzni a járványt!
Otthoni Egészségtippek Csapat