2020. december 2., szerda, Melinda, Vivien, Aranka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 A HírTV nézői nem értik, mi a baj szegény Jóskával, hiszen ő csak a gyülekezésre vonatkozó szabályokat sértette meg22:35 Amerikai igazságügyi miniszter: nincsenek bizonyítékok kiterjedt választási csalásra22:24 Szudán mégsem írná alá a békeegyezményt Izraellel - Trumpék ugyanis nem szolgáltatják a beígért baksist21:47 Exkluzív: Szájer József elmagyarázta, mit értettek félre a rendőrök21:03 Szijjártó szolidaritást kért a NATO tagállamaitól a kárpátaljai magyarüldözés ügyében - azt várhatjuk20:29 Egy színésznő közölte, hogy mostantól inkább nem is leszbikus, hanem "transznemű", és Elliot a neve19:58 Most éppen a himnuszunk miatt hurcolnak meg kárpátaljai magyarokat - Zelenszkij pártjának köszönhetően19:36 Kemény kérdés Orbánhoz: ekkora nagy Kifejlesztett országban miért nem tudják kikutatni ezt a vírust?!19:05 Már "hazajárnak" Úzvölgyébe a megszállók: az Erdély-rablást is ott ünnepelték, s üzentek Magyarországnak is18:42 Toroczkai: 30 nap elzárást kaptam18:07 Tiltott drogos-buzeráns orgián vett részt a "polgári-konzervatív" Szájer - véres kézzel, az ereszcsatornán menekült a rendőrök elől a brüsszeli buzibárból17:01 Tömegbe hajtott egy autós a németországi Trierben, halottak is vannak16:55 Leszállt a Holdra a Csang'o-5 kínai űrszonda16:06 Elégették a trianoni diktátumot; legyen ünnepnap a második bécsi döntés évfordulója!14:42 A hollandok korlátozni próbálták a transzkreatúrák szaporodását - most bocsánatot kérnek, és kártérítést fizetnek
24 óra legolvasottabbjai

Reklám ::

Tündérország vagy Meseország? (x)

Székelyföldre is betette lábát a szőrös, vagy éppen borotvált lábú, szivárványszínekkel vastagon mázolt téboly.
A Maszol nevű - állítólag független és pártatlan - internetes portálon megjelent írás a Meseország mindenkié címet viselő kiadvány egyik szerzőjével mondatja el a székelyeknek azokat a liberális gondolatokat, amelyek Magyarországon jelenleg alaposan felborzolták az indulatokat. A portál révén a „kertek alatt” így lopják be Tündérországba a devianciát.
Sok-sok éve soha, semmilyen politikai témához nem szóltam hozzá nyilvánosan. Nem közömbösség miatt, hanem azért, mert nem hiszek a demokráciának nevezett idiotizmus manipulatív játékaiban. 
Most azonban az emberi szabadságnak vélt gátlástalan, korlátok nélküli abnormalitás az LBTQ mesekönyvvel átlépte azt a határt, ami már nem pártok dohányfüstös irodáiban zajló látszólagos csatákat jelent a zsíros bödön körül. Ez a könyv a legvédtelenebbeken, a gyermekeken keresztül készít elő valami borzalmas jövőt az emberi faj számára. 
Magyarországon is, itt is százával hangzanak el hozzászólások, vélemények. Ám épp a lényeg sikkad el. Ugyanis a természet és Isten törvényeinek betartását, vagy alkalmazásának a kérdését sem politikus, sem parlament, sem szülő vagy óvónő nem hivatott eldönteni. Ezek az emberi lét alapvető evidenciái. Tehát nem vitathatóak, mint ahogy ebben a kategóriában semmi sem az! Nem többségi szavazás, vagy egyéni vélemény, beállítottság kérdése az ezekhez való viszonyulás.
Aki, vagy ami a fenti értékeket áthágja, megszegi, bármilyen eszmei köpenybe csomagolva, bűnt követ el az emberi faj ellen. Az pedig, hogy mára így felerősödött a deviancia, az abnormalitás, ezért a normalitás a felelős. Mert hagyta. Mert elfogadta, elfogadja, s végül maga is hozzászokik a játékszabályokhoz, s megtévesztett becsapottságában már azt is képtelen felismerni, hogy ezen a pályán nem jöhet ki nyertesen.
Másság! Micsoda polkorrekt, alattomos kifejezés! Ehhez szoktat hozzá bennünket a média! Finoman, mintegy feltűnés nélkül lopódzik be a hétköznapokba. Fogadd el a másságot, a szeretet nevében! Fogadd el, mert ha nem, akkor kirekesztő, rasszista, stb. vagy.
Normális, szabad, és az egyéni szabadságjogokhoz a végsőkig ragaszkodó ember saját szabadságának határait, korlátait is tudja. Ez a határvonal pedig ott húzódik, ahol az egyéni jog sérti a magasabb rendűt: a közösség kollektív érdekét és jogait. Ehhez igazodva mondom: a dolgokat nevén kell nevezni. 
Homoszexualitás: nem vagyok hajlandó elfogadni, ám az előbbi értékek alapján tolerálni igen. Feltéve, ha ő maga nem akarja rám erőltetni vágyait sem agresszív, sem alattomos, burkolt eszközökkel.
Ez itt Tündérország. Tündérországban nincs helye a boszorkánytanyának.
A két nagyobbik legény ugyan eltévedhet az erdőben, kudarcot vallhat az élet nagy próbatételei előtt, de legkisebb fiú még csak most pakol a vándortarisznyába.
A tarisznyában ott lapulnak a mi mesekönyveink: a Csillagösvény és a Szent Korona legendája.
Jaj a gonosznak, ha útnak indul.


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready