Bezár!
2021. március 3., szerda, Kornélia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Tanulmány: a vírus brazil variánsa ki tudja "kerülni" a kínai oltóanyag antitesteit22:18 Az FBI "belföldi terrorcselekménynek" minősítette a Capitolium ostromát - saját családtagjaikat is feljelentik a jenkik21:57 Érthető módon a japánok sem szeretik, ha a kínaiak a farukban turkálnak21:16 "Köcsögök a jövőért" - Ezzé lett német hazátok (III. rész)20:22 "Remélem ebolával" - írta egy balmazújvárosi képviselő az Orbán beoltásáról készült fotóhoz20:05 A Szputnyik-vásárlás megrázkódtatta a szlovák kormánykoalíciót19:13 Kurz külön utakat keres: a dánokkal és a zsidókkal gyártana oltóanyagot18:58 A WHO szerint ne is álmodjunk arról, hogy idén véget ér a járvány18:38 Vasárnaptól tanítanak az iskolák összes évfolyamán, és megnyitják a vendéglátást Izraelben18:27 Visszavonulóban a tiszai ár- és belvíz17:55 Putyin is felköszöntötte Gorbacsovot - az oroszok többsége továbbra is károsnak tartja a tevékenységét17:43 Kereskedők, vendéglátósok és prostituáltak lázadnak a lezárások ellen Hollandiában17:23 Lengyelországban is jól elnyomja a bíróságokat a diktatúra: felmentették a Szűzanya- és Krisztus-gyalázó leszbikákat17:03 Március 15-től bárki feliratkozhat az oltásra Erdélyben és Romániában16:45 Százezrekkel károsított meg gondozásra szoruló embereket egy idősotthon vezetője - megússza felfüggesztettel
24 óra legolvasottabbjai

Reklám ::

Tündérország vagy Meseország? (x)

Reklám

Székelyföldre is betette lábát a szőrös, vagy éppen borotvált lábú, szivárványszínekkel vastagon mázolt téboly.
A Maszol nevű - állítólag független és pártatlan - internetes portálon megjelent írás a Meseország mindenkié címet viselő kiadvány egyik szerzőjével mondatja el a székelyeknek azokat a liberális gondolatokat, amelyek Magyarországon jelenleg alaposan felborzolták az indulatokat. A portál révén a „kertek alatt” így lopják be Tündérországba a devianciát.
Sok-sok éve soha, semmilyen politikai témához nem szóltam hozzá nyilvánosan. Nem közömbösség miatt, hanem azért, mert nem hiszek a demokráciának nevezett idiotizmus manipulatív játékaiban. 
Most azonban az emberi szabadságnak vélt gátlástalan, korlátok nélküli abnormalitás az LBTQ mesekönyvvel átlépte azt a határt, ami már nem pártok dohányfüstös irodáiban zajló látszólagos csatákat jelent a zsíros bödön körül. Ez a könyv a legvédtelenebbeken, a gyermekeken keresztül készít elő valami borzalmas jövőt az emberi faj számára. 
Magyarországon is, itt is százával hangzanak el hozzászólások, vélemények. Ám épp a lényeg sikkad el. Ugyanis a természet és Isten törvényeinek betartását, vagy alkalmazásának a kérdését sem politikus, sem parlament, sem szülő vagy óvónő nem hivatott eldönteni. Ezek az emberi lét alapvető evidenciái. Tehát nem vitathatóak, mint ahogy ebben a kategóriában semmi sem az! Nem többségi szavazás, vagy egyéni vélemény, beállítottság kérdése az ezekhez való viszonyulás.
Aki, vagy ami a fenti értékeket áthágja, megszegi, bármilyen eszmei köpenybe csomagolva, bűnt követ el az emberi faj ellen. Az pedig, hogy mára így felerősödött a deviancia, az abnormalitás, ezért a normalitás a felelős. Mert hagyta. Mert elfogadta, elfogadja, s végül maga is hozzászokik a játékszabályokhoz, s megtévesztett becsapottságában már azt is képtelen felismerni, hogy ezen a pályán nem jöhet ki nyertesen.
Másság! Micsoda polkorrekt, alattomos kifejezés! Ehhez szoktat hozzá bennünket a média! Finoman, mintegy feltűnés nélkül lopódzik be a hétköznapokba. Fogadd el a másságot, a szeretet nevében! Fogadd el, mert ha nem, akkor kirekesztő, rasszista, stb. vagy.
Normális, szabad, és az egyéni szabadságjogokhoz a végsőkig ragaszkodó ember saját szabadságának határait, korlátait is tudja. Ez a határvonal pedig ott húzódik, ahol az egyéni jog sérti a magasabb rendűt: a közösség kollektív érdekét és jogait. Ehhez igazodva mondom: a dolgokat nevén kell nevezni. 
Homoszexualitás: nem vagyok hajlandó elfogadni, ám az előbbi értékek alapján tolerálni igen. Feltéve, ha ő maga nem akarja rám erőltetni vágyait sem agresszív, sem alattomos, burkolt eszközökkel.
Ez itt Tündérország. Tündérországban nincs helye a boszorkánytanyának.
A két nagyobbik legény ugyan eltévedhet az erdőben, kudarcot vallhat az élet nagy próbatételei előtt, de legkisebb fiú még csak most pakol a vándortarisznyába.
A tarisznyában ott lapulnak a mi mesekönyveink: a Csillagösvény és a Szent Korona legendája.
Jaj a gonosznak, ha útnak indul.


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready