Idézet Kubatov "őszödi" beszédéből: "Tehát azt állítom, hogy név szerint ismerünk olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Tehát név szerint ismertünk 15000 olyan embert. Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták. Infrastruktúrában nagyon nagyon sokat fejlődtünk"
Kubatov Gábor: 06-20-499-95-27, 06-30-932-55-07
A telefon a zsebében csörög, bár e felhívásunk közzététele óta olvasóink tájékoztatása szerint általában titkárnője veszi fel. Nyugodtan hívjuk fel, beszélgessünk el vele, kérdezzük meg: mire használnák fel egy kétharmados többség esetén azon emberek adatait, akik nem a Fideszre szavaztak?
(A fenti személy egyszer-kétszer való felhívása semmilyen törvénybe nem ütközik, ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis kellemes beszélgetésre - pláne ha az érintett közszereplő -, amennyiben nem fenyegetünk, és nem utalunk semmilyen erőszakra. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonló programok a voipszolgaltato.lap.hu-n, melyek segítségével mobilt normál áron, vezetékest pedig sokszor ingyen hívhatnak a világ bármely pontján, névtelenül).