A Jobbik gratulál a Fidesz listavezetőjének, Kubatov Gábornak, hogy törvénytelen adatbázisuk lelepleződése ellenére sikeresen mozgósították annak segítségével saját szimpatizánsaikat. Gratuláció jár a Fidesz másik listavezetőjének, Orbán Viktornak is, amiért szemrebbenés nélkül le tudta tagadni kampányfőnökének
balatonszárszói beszámolóját - áll Novák Előd közleményében, alább a folytatás.

Gyurcsány Ferenc a balatonőszödi beszédének arcátlan kimagyarázásával elbújhat a Fidesz elnöke mögött, aki Kubatov Gábor kiszivárgott „szenvedélyes igazságbeszédét” bár valósnak elismeri, de azzal próbálja nyugtatni a kedélyeket, hogy „Nincs itt semmi látnivaló, minden törvényes, oszt jónapot!”
A Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz számos helyről eljutott olyan információ, hogy bizonyos választópolgárokat otthonukba becsöngetve ismeretlen személyek buzdítottak választásra, miközben szomszédjukat nem. A Nagy Testvér adatbázisa alapján ugyan így telefonos mozgósítás is történt, esetenként közvélemény-kutatásnak álcázva.
A két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő jogellenes adatkezelés ügyében a Jobbik várja az ügyészségi nyomozás mielőbbi eredményét.
Novák Előd,
a Jobbik alelnöke