2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Politikusbűnözés, Extra ::

Így kefélte gyakornokát plenáris ülések alatt Szanyi, miközben menyasszonyával babát vártak (16+)

Reklám

A szocionista Szanyi Tibor a képviselőségét is felhasználva, parlamenti gyakornoki munkakör ígéretével szedett fel egy biszexuális egyetemistát, akivel a Kuruc.infóhoz eljutott dokumentumok szerint rendszeresen kefélt az Országgyűlés ülései alatt is, még egy másik, várandós nővel való, tavalyi házasságának hetében is.

Két fröccs közt egy szopás a karzatra behozott gyakornokkal - ez ám a munkahely!
A Kuruc.info kapott már korábban perverz képeket egy másik politikusról, azonban mivel közéleti vonatkozása nem volt, megkíméltük az illetőket a közléstől, még ha igény lett is volna rá. Ebben az esetben azonban Szanyi a képviselőségét is kihasználva, munkaidejében üzekedett, ritka erkölcstelenül, ezért döntöttünk munkásságának bemutatása mellett.
Zoom
Gyakornoki munkakör ígéretével szedte fel Szanyi e későbbi képen már a Parlamentben épp tán szopni igyekvő Flórát
Az 58. életévében járó Szanyi „kapitány” 2013. május 11-én ismét megházasodott: a nála csaknem harminc évvel fiatalabb feleségét a parlamentben ismerte meg, korábban ő is gyakornok volt az MSZP-frakciónál. Közben tehát gátlástalanul egy másik gyakornokot is kefélt Szanyi, hónapokon keresztül, míg menyasszonyával első babájukat várta. És még ki tudja, kivel kavar azóta is, el lehet képzelni az alábbi dokumentumok alapján.

Az MSZP főprolija jól kijön majd az EP-ben Deutsch Tamással

Nem mindig ilyen szégyenlős
A szerető (Facebook-ismerőse), Molnár Flóra is tisztában van felelősségével, hiszen levelében bűnbeesésnek nevezi együttlétüket. „Megtesszük, amit a Teremtő parancsol” – ez Szanyi válasza, értelmezése épp egy héttel egy másik, várandós nővel való házassága előtti emelkedettségében, hiszen az Isten parancsolataira egyébként nem sűrűn hivatkozik. „Utálom a szimpla kettyentéseket” – írja szeretőjének, akinek elárulja: volt, hogy egyszerre négy nővel folytatott csoportszexet. Flórácska még csak a hármas együttlétet próbálta ki, de nemcsak két fiúval, hanem lányokkal is…
A Kuruc.infóhoz kiszivárgott Facebook-levelezésüket Szanyi így kezdeményezte: „Úgy látom, egyetemista vagy. Felvetem, hogy amennyiben érdekel a parlamenti munka, akkor van egy gyakornoki programunk, ami elég laza, de talán érdekes lehet Számodra”. Hamar egyértelművé tette, hogy a felkínált munkakör valójában nem a munkáról szól: „holnaptól februárig kvázi hibernálja magát a parlament, de ne csüggedj! Találunk feladatot”. Az MSZP-s munkamorálra amúgy is jellemzően írja: „nincs elvárás, csak lehetőséget biztosítunk a bekapcsolódásra”. Flóra hálát is adott Tibinek: „bárcsak minden munkahely ilyen lenne :-)”. Privát mobilszámát is rögtön megadta Szanyi a lánynak - ezáltal most olvasóinknak is, akik felhívhatják megkérdezni pl., hogy ezt tekinti-e legfontosabb képviselői munkájának.

Ilyen szövegekkel kezdte a csajozást Szanyi "kapitány"
Először közvetlenül egy gyakornoki közösségi program utáni időpontot tűztek ki kefélésre, Szanyi szerint az irodájában is jó, de végül inkább néhány megbeszélését elcsúsztatta, hogy nyugodtan szexelhessenek munkaidőben. 2013. március 11-én, az Országgyűlés hétfői ülése alatt, konkrétan az interpellációs szavazások alatt is szexeltek inkább egy XIII. kerületi, Pozsonyi úthoz közeli helyszínen.
Zoom
Flóra valójában nem ilyen előkelősködő
Szanyit a jelek szerint nem izgatta nagyon, hogy esetleg kitudódik a dolog, csak a szeretője kezdett konspirálni a Facebook-levelezésükben: „itt írok inkább mer’ az Erzsike bele tud olvasni az e-mailjeidbe”. Flórácska láthatóan többször kezdeményez légyottot, próbálja is féltékennyé tenni Tibit: „forr a vérem, van kedved ma vagy holnap? amennyiben nincs, nem probléma, csak írj vissza mindenképpen, mert akkor felhívok valaki mást a listámról. :-)”
Zoom
Zsák a foltját... Talán ennél a képnél kattant rá a lányra:
Zoom

Nyilvános kommentekben is rajong Szanyiért a szeretője
Szanyi egyébként nem szakad meg választóinak képviseletében, egy szerdai napon pl. délelőtt 9 óra után írja: „Most keltem fel, sietek :-)” – mármint persze nem munkába, hanem Flóra kollégiumába "tízóraizni", értsd szexelni. Egyetlen alkalommal volt csak olyan programja, amit nem tudott félretenni, így le kellett mondjon egy szexrandit: a Jobbikkal való perének másodfokú tárgyalására hivatkozott, ahol mellesleg jogerősen 250 ezer forint kártérítés megfizetésére kötelezték egy hazugsága miatt, így tehát azon a napon kivételesen nem szopatott: ő szopott.
Zoom
A legpikánsabb mégis az a szopás volt, melyet Szanyi kezdeményezett egy plenáris ülés idejére az egyetemista lánnyal, stílszerűen épp a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény módosítása vitájának idejére. Flóra épp menstruált, ezért így válaszolt neki: „a számat fel tudom ajánlani e nemes célra, egyébként alul a havonta egyszer egy hétig tartó technikai problémám van. amennyiben megfelel, örömmel :-)”. Szanyi így válaszolt: „Aki a kicsit nem becsüli… :-)”
Alább a kiszivárgott levelezésük.

Akcióban Szanyi kapitány:

(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready