Szanyi Tibor, az MSZP EP-listavezetője úgy reagált a Kuruc.infón való lebuktatására, ahogy a Wikileaksen leleplezett politikusok szoktak: nem cáfol, még csak nem is nagyon tagad, egyszerűen lényegtelennek akarja beállítani a gyalázatot, melyet mellesleg néhány óra alatt több mint ötvenezren tekintettek meg portálunkon.
A 444.hu így tudósít az esetről: "Szanyi Tibort próbáltuk elérni, de csak a hangpostája veszi fel, vissza pedig egyelőre nem hívott minket. Másutt sem reagált a hírekre, Facebook-oldalán egy kommentben érkezett kérdés pár perc után el is tűnt, feltehetően kimoderálták." A baloldali hírportál is érzékelteti, hogy az eset nem Szanyi magánügye: "A parlamenti pártok közpénzből működnek, ebből finanszírozzák gyakornoki programjukat is" - írják. Szanyi egyébként a ribanc Molnár Flórával folytatott első levelezésében megadta privát mobilszámát (36-20-466-81-40), így ezen hívhatja bárki.

Így reagált Szanyi a saját Facebook-oldalán
A Kuruc.infónak mellesleg vélhetően Szanyi egy párttársa juttatta el a levelezéseik dokumentumát, de az anonim feladóról biztosat nem tudunk.
(Kuruc.info)