Az alábbi közlemény olvasható a TEV honlapján (az érintett neve helyett csak monogramot közlünk):
A BARCSI ÜGYÉSZSÉG SZERINT BÜNTETLENÜL LEHET SZÓRAKOZNI A HOLOKAUSZTTAL
2014. július 16.
„Nem volt holokauszt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
„Nagyapám elmesélte nekem, hogy csak egy halálos áldozata volt az auschwitzi munkatáborban ! Egy másnapos toronyőr aki kiesett az őrbódéból”
„K. A. G.” néven így tréfálkozott egy barcsi férfi a Facebook-on. Miután tudomást szerzett róla, a Tett és Védelem Alapítvány Kuratóriumának elnöke, Bodnár Dániel feljelentést tett a felhasználó ellen a Barcsi Rendőrkapitányságon. A rendőrség a nyomozás lefolytatása után az anyagot, bíróság elé állítási javaslattal a Barcsi Járási Ügyészségnek megküldte. dr. Várkoly Balázs ügyész azonban egy nappal később a nyomozás megszüntetéséről hozott határozatot.
Indoklása szerint elfogadható a gyanusított védekezése, amely szerint a gyanúsított a Holokauszt kifejezést a mexikói katonai junta cselekedeteire vonatkoztatta. A csatolt bizonyítékok szerint K. A. facebook oldalán rendszeresen oszt meg náci, antiszemita tartalmakat, Szálasi idézeteket, és egész internetes tevékenysége a zsidóság elleni gyűlöletkeltésre korlátozódik, míg az általa megosztott tartalmak közt Mexikó történelme iránti érdeklődés egyáltalán nem fedezhető fel.
Az eljáró ügyész nem kívánta vizsgálni ezen körülményeket, ezért a Tett és Védelem Alapítvány panaszt nyújtott be a Somogy Megyei Főügyészséghez.
Íme egy másik poén, ráadásul címlapra tettük, Bodnár, nyomás feljelentést tenni, elvégre ezért fizetnek!
Zoom
Frissítés: itt az ideje Izraelre is kiterjeszteni a bodnári hadműveletet, mert még ott is előfordul, hogy gúnyt űznek a világ legérinthetetlenebb témájából.
Az alábbi videóban például azt a minisztériumi ötletet gúnyolják ki, melynek értelmében már az óvodában elkezdődne a holokausztozás, még arra is rámutatnak, mire jó ez: "egy napig holokausztozunk, aztán az év többi részében azt teszünk [pl. a palesztinokkal], amit csak akarunk!"
Ebben pedig a gyermekek - ugyancsak holokamu-alapú - rasszista nevelését figurázzák ki.
Részlet:
Óvónéni: Itt helyezkedik el a földgömbön a mi kis Izraelünk. Minek nevezzük a világ többi részét?
Gyerekek: Antiszemitáánaak!!!