2021. szeptember 29., szerda, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:46 Johnson: nem a bevándorlás kínálja a megoldást az ellátási problémákra21:32 Megközelítette a 75 százalékot a felnőttek átoltottsága Németországban21:16 Megkezdődött a párizsi iszlamista merényletek túlélőinek és tanúinak meghallgatása20:57 A német államfő már arról beszél, hogy nem az emberek bevándorló hátterűek, hanem maga az ország bevándorló hátterű20:35 A WHO jóságos alkalmazottai is ráfanyalodtak a kongói lányokra-nőkre az ebolajárvány idején20:17 A román kormány 10 százalékos nettó minimálbéremelést javasol január 1-től19:46 Csak felfüggesztettet kapott hűtlen kezelésért egy volt fideszes polgármester - mégpedig "időmúlás miatt"19:09 Csökkentenék az orvosilag nem indokolt terhességmegszakítások számát Kínában18:43 A román képviselőház elutasította a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló tervezetet18:12 Horvátországban kötelező lesz a védettségi igazolás az egészségügyi és szociális intézményekben17:36 Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították Postáékat17:11 Ismét Pócs János egyik elvadult "házikutyája" rabolt Jászapátin16:58 Őrizetbe vették, de szabadon is engedték a Rutte elleni támadás előkészítésével gyanúsított újmuszlim tanácsost16:33 Üzemanyagkáosz az Egyesült Királyságban: a pánikoló britek azt sem nézik, mit tankolnak autóikba16:15 Megdobta Macront egy tojással, kényszerkezelés alá helyezték
24 óra legolvasottabbjai

Holokamu, Zsidóbűnözés ::

Kínos lista: "az Auschwitzba érkezésük után azonnal elgázosított" gyerekek nagyon is életben voltak a "felszabadításkor"

Vajon holokauszttagadásnak minősül-e, és lesújt rám is a TEV ökle, ha a nemzetközi holokauszt-emléknap alkalmából közzéteszem annak a kétszáznál is több gyereknek a névsorát, akiket a "dicsőséges szovjet felszabadítók" a "világtörténelem legszörnyűbb népirtásának" helyszínén találtak? Hát mégsem gyilkoltak le minden egyes zsidó gyereket és munkaképtelen foglyot?...

Az Auschwitzban a Vörös Hadsereg megérkezésekor talált gyermekek listájának lelőhelye: Gosudarstvennij Archiv Rossiiskoj Federatsii (Az Orosz Föderáció Állami Levéltára) GARF, 7021-108-23, pp. 179-198 e 200-217. A dokumentumot valamilyen rejtélyes oknál fogva nem egy hivatalos holokauszt-történész, hanem egy revizionista kutató, Carlo Mattogno tette közzé.
További örömhír lehet a TEV-es fiúknak, hivatalos holokauszttörténészeknek, és általában a zsidóságnak, hogy 1945. január 16-án - tehát 11 nappal a szovjet csapatok megérkezése előtt – pontosan 770 volt az auschwitzi "haláltáborban" tartózkodó 18 év alatti személyek száma. Melyre nézve a dokumentum ugyancsak az Orosz Föderáció Állami Levéltárában található, jelzete pedig: Arbeitseinsatz für den 16. Januar 1945. Rossiiskii Gosudarstvennii Vojennii Archiv, Moszkva, RGVA, 502-1-67, p. 17a.

Érdekes, ezt a 750 gyereket nem gázosították el a vadállati kegyetlenségű nácik... Mi több, nagyobbik részük - több tízezer felnőtt fogollyal együtt - a "dicsőséges felszabadítók" érkezése előtt a "csecsemőket élve tűzbe hajigáló, a foglyokon barbár orvosi kísérleteket végző, milliókat elgázosító, vadállati kegyetlenségű nácikkal" nyugati irányba elvonult. A németek pedig valamilyen rejtélyes okból kifolyólag életben hagyták a lágerben maradó fiúkat és lányokat, továbbá sok száz beteg felnőttet is - azzal sem törődve, hogy az életben maradott sok ezer auschwitzi fogoly tanúsíthatta az állítólagos borzalmas bűncselekményeket.
Elie Wiesel, a holokausztvallás "élő szentje" a La Nuit (Éjszaka) című visszaemlékezésében (1958-as első francia kiadás, 129-133. old.) leírja, hogy a tábor elhagyására készülődő németek a foglyoknak feltették a kérdést: a németekkel együtt nyugatra akarnak-e menekülni, vagy pedig bevárják a szovjet csapatok érkezését. És ekkor valami egészen döbbenetes esemény történt: a lágerben fogva tartott 67 ezer rab döntő többsége a "gázkamrákban milliókat legyilkoló, felfoghatatlan kegyetlenségű nácikkal" együtt elindult Németország irányába. Az Auschwitzba bevonuló szovjet csapatok a "világ legkegyetlenebb, ipari méretű népirtásának" helyszínén 7 és fél ezer foglyot találtak: 1200 beteg rab az auschwitzi táborrészben, 5800 személy (ebből 4 ezer nő) Birkenauban, 600, szintén beteg személy pedig Monowitzban várta be a szovjet erők érkezését.
(Ha nem jelenik meg - ami leginkább Chrome-használók esetében léphet fel -, a lista ide kattintva is elérhető.)
Perge Ottó

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready