2019. április 24., szerda, György, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:26 Trump szerint húszezer fős migránskaraván közeledik, ezért FELFEGYVERZETT KATONÁKAT küld a határhoz21:44 Litvánia kitiltotta Irvinget, nehogy fény derüljön valami kellemetlenre holomítosz-ügyben21:32 Kilenc pártlistára lehet majd szavazni20:50 Óriási siker volt a jobbikos-vadais fórum Jászberényben20:25 Az új ukrajnai főzsidó ugyanolyan jól tud orosz agresszorozni, mint a korábbi19:55 Mégis beengedik az 5G-kiépítésbe a Huaweit a britek19:33 OECD: hárommillió ember él havi 125 ezer forintnál kevesebből hazánkban19:04 Túlélte a tűzvészt a Notre-Dame orgonája18:45 Vonattal ütközött egy autó Szatymaznál18:38 Néhány agresszív deviáns kiharcolta, az idióták megszavazták - és szinte senki sem "harmadik nemű" Németországban18:07 Itt tekinthető meg a Kuruc.info sajtóklubról készült videóközvetítés18:03 Három perben marasztalta el jogerősen a bíróság Márki-Zay Pétert17:27 Shazam! Tárulj! 17:08 Nyomoz a rendőrség a mozsgói szociális otthonban történt bántalmazás ügyében16:32 A horvátok többsége elutasítja az eurót
24 óra legolvasottabbjai

Holokamu, Zsidóbűnözés ::

Kínos lista: "az Auschwitzba érkezésük után azonnal elgázosított" gyerekek nagyon is életben voltak a "felszabadításkor"

Reklám

Vajon holokauszttagadásnak minősül-e, és lesújt rám is a TEV ökle, ha a nemzetközi holokauszt-emléknap alkalmából közzéteszem annak a kétszáznál is több gyereknek a névsorát, akiket a "dicsőséges szovjet felszabadítók" a "világtörténelem legszörnyűbb népirtásának" helyszínén találtak? Hát mégsem gyilkoltak le minden egyes zsidó gyereket és munkaképtelen foglyot?...

Az Auschwitzban a Vörös Hadsereg megérkezésekor talált gyermekek listájának lelőhelye: Gosudarstvennij Archiv Rossiiskoj Federatsii (Az Orosz Föderáció Állami Levéltára) GARF, 7021-108-23, pp. 179-198 e 200-217. A dokumentumot valamilyen rejtélyes oknál fogva nem egy hivatalos holokauszt-történész, hanem egy revizionista kutató, Carlo Mattogno tette közzé.
További örömhír lehet a TEV-es fiúknak, hivatalos holokauszttörténészeknek, és általában a zsidóságnak, hogy 1945. január 16-án - tehát 11 nappal a szovjet csapatok megérkezése előtt – pontosan 770 volt az auschwitzi "haláltáborban" tartózkodó 18 év alatti személyek száma. Melyre nézve a dokumentum ugyancsak az Orosz Föderáció Állami Levéltárában található, jelzete pedig: Arbeitseinsatz für den 16. Januar 1945. Rossiiskii Gosudarstvennii Vojennii Archiv, Moszkva, RGVA, 502-1-67, p. 17a.

Érdekes, ezt a 750 gyereket nem gázosították el a vadállati kegyetlenségű nácik... Mi több, nagyobbik részük - több tízezer felnőtt fogollyal együtt - a "dicsőséges felszabadítók" érkezése előtt a "csecsemőket élve tűzbe hajigáló, a foglyokon barbár orvosi kísérleteket végző, milliókat elgázosító, vadállati kegyetlenségű nácikkal" nyugati irányba elvonult. A németek pedig valamilyen rejtélyes okból kifolyólag életben hagyták a lágerben maradó fiúkat és lányokat, továbbá sok száz beteg felnőttet is - azzal sem törődve, hogy az életben maradott sok ezer auschwitzi fogoly tanúsíthatta az állítólagos borzalmas bűncselekményeket.
Elie Wiesel, a holokausztvallás "élő szentje" a La Nuit (Éjszaka) című visszaemlékezésében (1958-as első francia kiadás, 129-133. old.) leírja, hogy a tábor elhagyására készülődő németek a foglyoknak feltették a kérdést: a németekkel együtt nyugatra akarnak-e menekülni, vagy pedig bevárják a szovjet csapatok érkezését. És ekkor valami egészen döbbenetes esemény történt: a lágerben fogva tartott 67 ezer rab döntő többsége a "gázkamrákban milliókat legyilkoló, felfoghatatlan kegyetlenségű nácikkal" együtt elindult Németország irányába. Az Auschwitzba bevonuló szovjet csapatok a "világ legkegyetlenebb, ipari méretű népirtásának" helyszínén 7 és fél ezer foglyot találtak: 1200 beteg rab az auschwitzi táborrészben, 5800 személy (ebből 4 ezer nő) Birkenauban, 600, szintén beteg személy pedig Monowitzban várta be a szovjet erők érkezését.
(Ha nem jelenik meg - ami leginkább Chrome-használók esetében léphet fel -, a lista ide kattintva is elérhető.)
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready