2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken14:33 Tíz kicsi indián a kölkedi kukoricásban14:12 MÁV és Betyársereg, ajánlóívek és Facebook-cenzúra: Tvrtko kérdezte Toroczkait13:41 Az egyik államtitkárt kifütyülték, a másikat kinevették a joggal türelmetlen orvosok13:22 Az egyik összetört kocsinak még a kulcsát is visszavitte a talpig becsületes szügyi fiatal12:47 "Joggal remélem, hogy felmentenek a vádak alól" - mondta a fideszes politikusbűnöző12:15 Szíven szúrta magát egy bákói diák egy csíkszeredai középiskolában11:40 A nemzetiségi szervezetek nem küldhetnek delegáltakat a választási bizottságokba11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók
24 óra legolvasottabbjai

Holokamu :: :: Hozzászólások

Holonyerészkedés magas fokon: remek üzleti lehetőséget jelentenek a bosszantókövek

Reklám

Ugyanis az aktionsbuendnis-brandenburg.de honlap szerint a kő elhelyezése 95 euró + Demning + sofőr (!) útiköltsége + szálloda + áfa (2011-es adat). Az áfa szerepeltetése mutatja, hogy ez a korcs kőkemény üzleti vállalkozásként működteti a kő lehelyezését. Az ár tartalmazza a kő és az elhelyezés költségét. Ha egy kis előadást is szeretnénk, ez 200 euróval növeli meg a költségeket. Szipogás, zsebkendő-gyűrögetés ingyen van. (Még, mert félő, hogy most ötletet adtunk az üzletembernek - a szerk.)
A "művész" honlapjának tanúsága szerint 120 euróért átvehetjük a keresztapaságot a lerakott kő felett.
Ez azt jelenti durva becslésem szerint, hogy egy kő elhelyezése szerény szállodával, sofőr napidíjjal együtt 450 euró + áfa. A német áfamértéke 20%, így egy kő németországi elhelyezése 540 euróba kerülhet. Nyilván, ha egy kiszállással több követ rakatunk le, akkor kisebbek a költségek.
Zoom
Az eddigi 53 ezer kő tehát Európa polgárainak durván 20 millió eurójába, azaz 6 milliárd Ft-jába került. Erre mondaná Kohn bácsi, hogy ügyes! Természetesen Demning tőlünk eurót kapott, és fog most is kapni, a forint büdös neki. Így a Magyar Nemzetellenes Bank erre is hitelt fog fölvenni. Hogy Demning a 20 millió eurójából fizetett valakinek kenőpénzt, támogatott-e valamilyen megemlékező alapítványt, nem tudjuk.
És ha a karvalyok Görögországot célozták meg, akkor ez automatikusan fogja azt jelenteni, hogy a költségeket az EU adófizetői viselik.
Sebaj, az eltakarítást társadalmi munkában fogjuk elvégezni!
Szeged, 2015. július
Bálint József
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready