2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Holokamu :: :: Hozzászólások

Holonyerészkedés magas fokon: remek üzleti lehetőséget jelentenek a bosszantókövek

Reklám

Ugyanis az aktionsbuendnis-brandenburg.de honlap szerint a kő elhelyezése 95 euró + Demning + sofőr (!) útiköltsége + szálloda + áfa (2011-es adat). Az áfa szerepeltetése mutatja, hogy ez a korcs kőkemény üzleti vállalkozásként működteti a kő lehelyezését. Az ár tartalmazza a kő és az elhelyezés költségét. Ha egy kis előadást is szeretnénk, ez 200 euróval növeli meg a költségeket. Szipogás, zsebkendő-gyűrögetés ingyen van. (Még, mert félő, hogy most ötletet adtunk az üzletembernek - a szerk.)
A "művész" honlapjának tanúsága szerint 120 euróért átvehetjük a keresztapaságot a lerakott kő felett.
Ez azt jelenti durva becslésem szerint, hogy egy kő elhelyezése szerény szállodával, sofőr napidíjjal együtt 450 euró + áfa. A német áfamértéke 20%, így egy kő németországi elhelyezése 540 euróba kerülhet. Nyilván, ha egy kiszállással több követ rakatunk le, akkor kisebbek a költségek.
Zoom
Az eddigi 53 ezer kő tehát Európa polgárainak durván 20 millió eurójába, azaz 6 milliárd Ft-jába került. Erre mondaná Kohn bácsi, hogy ügyes! Természetesen Demning tőlünk eurót kapott, és fog most is kapni, a forint büdös neki. Így a Magyar Nemzetellenes Bank erre is hitelt fog fölvenni. Hogy Demning a 20 millió eurójából fizetett valakinek kenőpénzt, támogatott-e valamilyen megemlékező alapítványt, nem tudjuk.
És ha a karvalyok Görögországot célozták meg, akkor ez automatikusan fogja azt jelenteni, hogy a költségeket az EU adófizetői viselik.
Sebaj, az eltakarítást társadalmi munkában fogjuk elvégezni!
Szeged, 2015. július
Bálint József
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready