Bezár!
2020. május 27., szerda, Hella, Gyula, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:20 Több mint 12 ezer kilométert tett meg egy kakukk hazafelé Afrikából Mongóliába12:07 TASZ, segíts: négy évre ítéltek egy szegény visszaesőt, pedig gyerekei vannak!11:27 Péntektől nyitnak a fővárosi éttermek zárt terei, valamint a játszóterek is11:15 Őrizetbe vettek egy ügyvédet, aki saját ügyfelét zsarolta meg10:55 "Jól tettétek, hogy megöltétek a két büdös rasszista kutyát, kínozni is kellett volna őket!"10:47 Tizennégy tagú internetes csalóbandát fogott el a rendőrség10:23 "Primitív ösztönű cselekvés" - Gaudi-Nagy Tamás a cigánybűnözés ismérveiről10:08 Bulgáriában június elsején újranyitnak az éttermek, bárok és kávézók09:53 Először fordult elő, hogy a Twitter pontatlannak minősítette Trump bejegyzését09:42 Megszűnik a Nemzeti Eszközkezelő Zrt.09:22 Autóipari befektetésekre készül Kínában a Volkswagen08:53 "Asszony kell a házhoz" - a bölcsesség gyakorlatba ültetése turai módra08:33 A távozó amerikai hírszerzési főnök további dokumentumok titkosítását oldotta fel07:58 Trump Biden maszkján élcelődött, aki erre tökéletes kreténnek nevezte07:45 Meghalt 6 idős, krónikus beteg, 3793-ra emelkedett a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Holokamu, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Hanuka Geri szerint magyarokat "gyilkoltak le" az ún. holokauszt idején

Reklám

És miért tőlük esedezik bocsánatért, versenyezve az alázkodásban a jobb- és balliberális oldal egyaránt? A kérdés persze költői.
Zoom
Az pedig, hogy nincs magyarázat arra, miért lépett fel Európa a vérét szívó és lelkét mérgező, beilleszkedni nem hajlandó, a gazdanépet uralmuk alá hajtó "akkori migránsok" ellen, olcsó és átlátszó hazugság. Már csak azért is, mert elég csupán ránézni a Karácsony-Gyurcsány-Jákob-féle társaság tetteire és megnyilatkozásaira, és máris megvan a válasz.
Nem jobb a kormányszóvivő sem, Szentkirályi Alexandra is magyarozik, sőt Imre Kerteszt idézve teszi le a hűségesküt:
Frissítés: az M1 is kiveszi a részét a hazudozásból és a zsidómosdatásból:
A holokausztban egy olyan jelentős polgári réteg veszett oda Magyarországon, amely jelentős szerepet játszhatott volna a háború utáni újjáépítésben - mondta a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár főmunkatársa az M1 aktuális csatornán csütörtökön. (Kiemelés tőlünk - a szerk.)
Joó András emlékeztetett, a vidéki zsidóság deportálása során a magyar kulturális és gazdasági élet jelentős képviselői közül számosan áldozatul estek. Felidézte, hogy a korabeli országterületen mintegy 800 ezer zsidónak tekintett állampolgár élt. Közülük 1944. május 15. és július 8. között 435 ezer embert deportáltak; számukat gyarapítják a gyalogmenetek áldozatai, illetve a nyilasok által elfogottak.
Ugyan az európai zsidóság megsemmisítésesének terve a náci német vezetéshez köthető, ám ötven nap alatt közel 500 ezer ember deportálása csak a magyar államhatalmi és közigazgatási szervek nagyfokú együttműködésével volt megvalósítható - mondta a kutató az MTI szerint.
Nem csak jelentős szerepet játszhattak volna a háború után a zsidók, hanem - sajnos - játszottak is. A legjelentősebb szerepet, ugyanis az ő kezükbe hullott az egész ország. Rosenfeld-Rákosi, Eisenberger-Péter Gábor és társaik - íme a "polgári réteg", amely a háború után a megszálló szovjetek kiszolgálóiként minden képzeletet felülmúló antimagyar zsidó és kommunista terrort vezetett be... khmmm... jelentős szerepet játszottak az ország újjáépítésében. Köszönjük nekik... És az őket ma is kiszolgáló történészeknek. És a fideszes kézivezérlés alatt működő "köztévének", amiért helyt ad ennek...
És mielőtt a Joó András-félék azzal jönnének, hogy ezek a szegény zsidók csak a "kiirtásuk" miatt akartak bosszút állni a magyar nemzeten, akkor jusson eszükbe a Kohn-Kun Béla-féle brigád, akik ugyanezt művelték "kicsiben". Jóval a "holokauszt" előtt, bizony. Ezzel is hatékonyan rakva le a síneket a negyed századdal később induló vonatok előtt.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready