Bezár!
2020. augusztus 4., kedd, Domonkos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:10 A japán szervezők sem akarnak nézők nélküli olimpiát21:43 Észak-Korea tovább fejleszthette nukleáris fegyvereit21:28 Több ezer sebesültje és több tucat halottja van a bejrúti robbanásnak20:54 Németországban 879-cel nőtt a fertőzöttek napi száma20:22 Soha véget nem érő történet: a "kiirtottak" leszármazottait kényezteti állampolgársággal Kurz19:53 Szerdán is intenzív esőzésre figyelmeztetnek19:23 Elhagyja Spanyolországot a korrupciógyanúba keveredett volt uralkodó18:51 A "székely terroristák"18:40 Elloptak és összetörtek egy autóbuszt Fejérben18:27 A vártnál erősebben nőtt az amerikai gyáripar új megrendeléseinek értéke júniusban18:04 MÁV-Start: év végéig huszonkét légkondicionált fekvőhelyes és hálókocsi érkezik17:44 Egyre feszültebb a Minszk-Moszkva viszony, Lukasenka hazudozással vádolja az oroszokat17:18 Dudálás váltott ki csoportos idegállapotot Egerben16:42 Áldott jó ember ez a pedofil ex-nagykövet: mégis megelégszik a felfüggesztettel16:06 Állandóvá teszik az amerikai katonai jelenlétet Lengyelországban
24 óra legolvasottabbjai

Bevándorlóbűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Elin Krantz megölése - film készült arról, hogyan végezte a legismertebb négerimádó svéd nőszemély (18+)

Reklám

Mint ismeretes, Elin Krantz azok közé tartozott, akik minden erővel motiválták a bevándorlást Svédországba, az ezzel járó nemierőszak-járvánnyal nem foglalkozott. Mégis a bevándorlás lett a veszte: egy etiópiai bevándorló megerőszakolta és megölte. Az eset sokkolta Svédországot, de érdemleges változás nem történt.

Az erről készült videó, melyet három alkalommal is törölt a YouTube, az esetet és az oda vezető utat mutatja be.
Elmondják, hogy Elin Krantz a nyitott határok politikáját tartotta helyesnek, mindenkit be akart engedni, és a frissen érkezettek közül válogatta ki a szeretőit is, többnyire négereket.
Egyes források - és a film - szerint ő követte el a svéd himnusz (és egyben a svéd nemzet) meggyalázását is egy röhögő fekán lovagolva (1:02-től):
2010. szeptember 16-án aztán az imádott rassz egyik jeles képviselője igencsak fajtajelleges pásztorórában részesítette: amikor egy szórakozóhelyre tartott hazafelé, követte, elkapta, az összes létező módon megerőszakolta (még elhunyta után is), és közben olyan sérüléseket okozott neki (például széttépte a vagináját), hogy ha netán túlélte volna, sem testileg, sem szellemileg nem tudott volna többé teljes értékű életet élni.

A brutális cselekedet után a néger a holttest mellé végezte a dolgát, köveket dobált áldozatára, majd elment reggelizni. Szemtanúk látták, ahogy a szendvicse majszolgatása közben elégedetten nevetgélt.
Jellemző, hogy a gyilkosságot a média a svéd szélsőjobboldalra akarta rákenni, elfogása után pedig a nigger azt hazudta, két fehér ember erőszakolta meg a nőt, ő volt az, aki meg akarta menteni. 16 évet kapott...
Bővebben (angolul értőknek) az alábbi videóban:
(Kuruc.info - LiveLeak nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready