Mint ismeretes, Elin Krantz azok közé tartozott, akik minden erővel motiválták a bevándorlást Svédországba, az ezzel járó nemierőszak-járvánnyal nem foglalkozott. Mégis a bevándorlás lett a veszte: egy etiópiai bevándorló megerőszakolta és megölte. Az eset sokkolta Svédországot, de érdemleges változás nem történt.

Az erről készült videó, melyet három alkalommal is törölt a YouTube, az esetet és az oda vezető utat mutatja be.
Elmondják, hogy Elin Krantz a nyitott határok politikáját tartotta helyesnek, mindenkit be akart engedni, és a frissen érkezettek közül válogatta ki a szeretőit is, többnyire négereket.
Egyes források - és a film - szerint ő követte el a svéd himnusz (és egyben a svéd nemzet) meggyalázását is egy röhögő fekán lovagolva (1:02-től):
2010. szeptember 16-án aztán az imádott rassz egyik jeles képviselője igencsak fajtajelleges pásztorórában részesítette: amikor egy szórakozóhelyre tartott hazafelé, követte, elkapta, az összes létező módon megerőszakolta (még elhunyta után is), és közben olyan sérüléseket okozott neki (például széttépte a vagináját), hogy ha netán túlélte volna, sem testileg, sem szellemileg nem tudott volna többé teljes értékű életet élni.

A brutális cselekedet után a néger a holttest mellé végezte a dolgát, köveket dobált áldozatára, majd elment reggelizni. Szemtanúk látták, ahogy a szendvicse majszolgatása közben elégedetten nevetgélt.
Jellemző, hogy a gyilkosságot a média a svéd szélsőjobboldalra akarta rákenni, elfogása után pedig a nigger azt hazudta, két fehér ember erőszakolta meg a nőt, ő volt az, aki meg akarta menteni. 16 évet kapott...
Bővebben (angolul értőknek) az alábbi videóban:
(Kuruc.info - LiveLeak nyomán)