Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

A holokauszt hívei holokausztcáfolók lennének? Egy érdekes birkenaui fotó

Reklám

Nagyon érdekes ez a kép. Nyilván azért teszik közzé a holokauszt történészei, hogy ezzel is igazolják a sokkoló borzalmat, ami Auschwitz-II-ben várt a deportált zsidókra: hatalmas és kavargó embertömeg a szelekciós rámpa környékén, a távolban sejtelmes és hátborzongatóan szétterülő füstfelhő.

Csakhogy van a fotóval egy aprócska kis probléma. Akinek van birkenaui terepismerete, és figyelmesen végigjárta a lágert, ráadásul szemfülesen végighallgatta az idegenvezetői tájékoztatást, az rögtön látja, mi a gond a képpel: rajta ugyanis az őrök épp a kijárat felé terelik a foglyokat, a gázkamrák pedig az idegenvezetés közlése szerint épp az ellenkező irányban, a foglyok háta mögött helyezkedtek el, egyébként jóval az embertömeg mögött, a fotón már nem látható terepen.
A bejárati épülettömb körül kavargó füst – ráadásul jól látható módon – nem annak kéményeiből árad, hanem az építmény előtti szabad területről száll fel. Ebből a tényből minimum két dolog következik: vagy meghibbant a Birkenauban szolgálatot teljesítő SS-állomány, s közvetlenül a szolgálati épület előtti téren holmi gigantikus szemét- vagy szalmaégetésbe fogott, előidézve ezzel egy hatalmas tűzvész reális lehetőségét, vagy a másik – sokkal valószínűbb verzió – szerint a kép retusált, manipulált hamisítvány, s a füstnek látszó sötét foltokat utólag gondos kezek hamisították rá.
Végül is tehát zseniális a fideszes ötlet a bevezetendő kötelező auschwitzi középiskolás túráról: tényleg el kell zarándokolni Birkenauba mindenkinek, hadd lásson, gondolkodjon és tanuljon a magyar: ha tanár, ha diák, ha csupán egyszerű, érdeklődő állampolgár! Csak nehogy bumerángként üsse fejbe annak kiagyalóit!
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Frissítés: Gyanús egyenruhaviselet - a szerző kiegészítése
A kép hamisítvány volta mellett azonban a legfőbb, kardinális bizonyíték a következő: az előtérben jól láthatóan megjelenő két egyenruhás személy minden kétséget kizáróan nem német. Ilyen uniformist az SS-állomány soha nem viselt, ráadásul a két katona testalkata, megjelenése, továbbá igénytelen, hanyag, alakiatlan egyenruhaviselete is azt bizonyítja, hogy a két alak soha nem szolgálhatott az SS kötelékében. Ennyit a kép "hitelességéről".
Kapcsolódó: Nosztalgiakampány
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready