Olvasónk írja:
A Kinderen voor Kinderen (Gyerekek gyerekeknek) egy holland műsorszolgáltató, a VARA TV által létrehozott gyermekkórus előadása. 1980 óta minden évben kiadnak egy albumot, így eddig már összesen 34 jelent meg belőle.
Az egyik dalukról már Ti is beszámoltatok a Kuruc hasábjain, melyben Terence Upphoff, egy 10 év körüli kissrác arról énekel a Twee Vaders (Két apa) című dalban - szintén hasonló korú gyerekeknek - hogy milyen idilli állapot is az, hogy neki két apukája van.
Mindez a 26. CD 9. dala.
A 33. CD 6. dala, az Ik wil een tattoo (Szeretnék egy tetoválást) című dalában pedig egy feka gyerek énekel a fehér gyerekeknek arról, arról, hogy szeretne magának egy tetoválást.
Multikulti meg mindenféle aberrált dolog, ez hiányzik a gyereknek... Ráadásul gyerekektől???
Méghozzá duplán: a 26. CD-én a Twee Vaders természetesen karaoke verzióban is ott kell hogy legyen, ez a CD 22. dala. Ugyanígy a Ik wil een tattoo-ből is szükség volt a karaokés duplázásra, ez a 33. CD 18. dala.
Mi ez, ha nem Európa szándékos és tudatos szétverése, ahol már a gyermekeinkre is orvul rátámadnak?
A szerkesztő megjegyzése: ide tartozik egy felvétel, amit ugyancsak bemutattunk már korábban: ebben egy pedofil állat ölelget és puszilgat gyomorforgató módon egy éneklő kisgyereket:
Kapcsolódó: