2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:06 A pápa bocsánatot kért egy pedofíliával kapcsolatos ügyben tett kijelentései miatt21:43 Izraelben megerőszakolt és halálra szurkált egy nőt, majd földarabolt testrészeit a kutyájával etette meg az etiópiai zsidó21:20 Amikor fejedelmünket patkányra cserélik - Göncz Árpád városközpont lesz az Árpád híd állomásból a 3-as metrón21:10 Napi 25 millióért kutatja a migrációt a fideszes Századvég21:00 Visszalépett az LMP-s jelölt a baloldal nyerhetőnek vélt veszprémi körzetében20:45 Dohányboltban önkielégített az "oltalmazott"20:42 Szlovénia is elismeri a palesztin államot20:23 Elismerte a Belügyminisztérium, hogy bűnözőket is oltalmaztak20:03 "A mai világban még mindig vannak olyan emberek, akik odafigyelnek másokra, és megpróbálnak önzetlenül segíteni"19:55 Elcserélték Londonban a Kolozsvárra és Krajovára repülő utasok csomagjait19:31 Száznál több beteget gyilkolhatott meg egy német ápoló18:54 Hűtőkocsis migránskísérő: "azért veszekednek és verekednek, mert különböző fajokhoz tartoznak"18:15 Ausztria megtámadja a paksi bővítést18:05 Dulakodás szakította félbe Trump alelnökének beszédét az izraeli parlamentben17:32 Azt sem verték nagydobra, hogy Budapesten folytatják a kopogtatást illedelmesék: titkos albérletek várják őket a fővárosban
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Műsor a pulyák előtt: "dehogy nemi erőszak, mi így békülünk ki!" (18+)

A Topky.sk nevű felvidéki internetes bulvármagazin június 20-án tett közzé egy videót, amelyben az látható, hogy egy kancigány fényes nappal, a nyílt utcán teper le egy nőt két síró kisgyerek szeme láttára, miközben vélelmezett áldozata azt kiabálja: „Ne! Ne!“

Minden jel arra mutatott, hogy egy nő megerőszakolásának bizonyítékáról van szó, a felvidéki média egy része pedig mélységesen elítélte a felvételt közzétevő oldalt (a Paraméter.sk például ezzel a címmel közölt cikket: BOTRÁNY: A nyílt utcán gyerekek előtt szexelő romákkal a topky.sk túlment minden határon!), sérelmezve, hogy "erotikus show-ként tálalta", melynek a rendőrök vetettek véget.
A Topsky a Zoznam tulajdonában van, ennek pedig a Slovak Telekom a tulajdonosa, ahol az államnak 49 százalékos részesedése van. Az oldal leszedte azóta a videót, de amíg fenn volt, addig a legnézettebb anyag volt. Daniela Grecnerová, a Zoznam szóvivője úgy fogalmazott, "a videó közzétételével össztársadalmi párbeszédet akartak provokálni az efféle jelenségekről". Szerinte a szerkesztőség nem volt róla meggyőződve, hogy valóban nemi erőszak van-e a felvételen, de tudatni akarták, hogy létezik ilyen videó – ezért közölték az anyagot, de aztán levették a portálon sűrűsödő kritikák miatt. Daniela Grecnerová szerint ők nem akartak "rasszista tartalmú anyagot közölni", ha valaki szerint ez az volt, akkor elnézést kérnek érte. A Slovak Telekom és a gazdasági minisztérium is elhatárolódott az esettől. "Ugyanis eléggé aberrált röhögni olyasmin, amikor egy nőt megerőszakolnak" - teszi hozzá az elhatárolódó Paraméter.
Csakhogy fölösleges volt az ajvékolás, mert egyáltalán nincs szó nemi erőszakról, sőt, valóban "erotikus show" látható a felvételen, amolyan cigány módra, mely annyira hamisíthatatlanul "romaikum", hogy feltétlenül be kell kerülnie Balog páter tankönyvébe. A Cas.sk bulvárportálnak ugyanis sikerült azonosítania a "párocskát", miközben a főügyészség utasítása alapján nyomozó rendőrök képtelenek voltak a nyomukra akadni.
Ennek során kiderült, hogy az eset még ez év április 23-án történt a kelet-felvidéki Krompachy ipari negyedében, ahol egy ottani cég portásai szerint rendszeresen kóborolnak bedrogozott fiatalok.
Az áldozatnak hitt 22 éves Adriana a lapnak elmondta, semmiféle erőszak nem történt. "Mi csak nagyon szeretjük egymást" – utalt élettársával, a 30 éves Viliammal folytatott viszonyára… "Vilo nem erőszakolt meg, csak éppen kibékültünk, mert féltékeny voltam rá" – folytatta Adriana, aki a riporternek megmutatta két kiskorú gyermekét is, akik a videón keservesen sírtak, miközben szüleik az utcán a szemük láttára párosodtak. (Vajon ezen is percekig vihogna Demcsák, vagy ez már nem volna politikailag korrekt?)

A liberális hiszti miatt eltávolított videó nálunk megtekinthető, hiszen Balog rejtetterőforrás-miniszter úr is megmondta: ismerkedni kell a romák kultúrájával, hogy oszoljanak az előítéletek, s kiderüljön, erőforrásék valójában nem is olyanok, mint amilyennek sokan hiszik őket.
Nos, valóban nem. Még annál is sokkal rosszabbak...
Frissítés: a YouTube nem támogatja a romológiai ismeretterjesztést, de ez bennünket a legkevésbé sem érdekel:
(Kuruc.info - Cas - Topsky - Paraméter nyomán)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready