Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:33 Ebben a karrierben is nagyon mélyen rejtőzik az erő forrása14:14 Buzeránsaink hétköznapi hősei: a családapa, aki szoknyában és magassarkúban jár munkába13:58 Dunaújváros: "méltó helyet" keresnek a "békéért harcoló" Vörös Hadsereg emlékművének13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése09:11 Meghalt 46 beteg, 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Ingyenes linkcserét kínál a Kuruc.info

Reklám

Alábbi felhívásunk továbbra is áll. Hírportálunk fontosnak tartja az olvasóbarát hozzáállást és szoros kapcsolatot a minket választó emberekkel, ezért lehetőséget kínálunk mindenkinek arra, hogy honlapja (nem csak blogok) megjelenjen a Kuruc.info jobboldalán a Linkek oszlopban, cikkeink mellett hosszabb ideig.
Erre a magyar sajtóban egyedül a fillérekből működő és üldözött Kuruc.info nyújt lehetőséget. Próbálja ki!
Korábbi felhívásunk:
Mint az ismeretes, a Kuruc.info hírportál 2006. február 1-jén indult. A portál szerkesztési alapelve a szakmaiságon túl egyedülálló: pártcenzúrától független, hiteles híradás a napi – hazai és külföldi – politikai eseményekről konzervatív, antiliberális értékrendjén keresztül, szókimondó és érdekes stílusban. Ennek köszönhető, hogy az oldal látogatottsága és társadalmi elfogadottsága, véleményformáló ereje folyamatosan nő.
Látogatottság - a Kuruc.info a legolvasottabb jobboldali hírportál!
Az ingyenes RSS szolgáltatásunk beindítását követően még nagyobb lendületet vett látogatottságunk növekedése. Jelenleg az RSS-ünket használó olvasók száma:
                                                                                    
Jelenlegi látogatottságunk röviden: napi kb. 130-140 ezer látogatás, 70-80 ezer abszolút egyedi látogató valamint 700.000 oldalletöltés naponta. (Az abszolút csúcs 2009. február 9-én volt: ezen a napon 336 ezerszer látogattak hozzánk, közel 200 ezer abszolút egyedi látogatónk és kétmillió oldalletöltésünk volt.)
Látogatások
Ha egy olvasó 30 perc elteltével ismét ellátogat az oldalra, az új látogatásnak számít. A Kuruc.info (pirossal) továbbra is vezet e tekintetben.

Webaudit - Google Analytics, 2010
Oldalletöltések - most ugrik a majom a vízbe
A látogatások, de még inkább az oldalletöltések tekintetében hatalmas a különbség. Jól látható, hogy pl. a hirtv.hu-n relatíve alig találnak érdekes anyagot az olvasók. Jóval több oldalt nyitnak meg, cikket olvasnak el nálunk – azaz jóval érdekesebbnek találják a látogatók hírportálunkat. Egy látogatás alkalmával kb. 5 oldalt nyit meg egy olvasó, ez jóval magasabb arány a többi hírportálhoz képest - így biztosan találkozik az Ön hirdetésével is.

Webaudit - Google Analytics, 2010
Hetente 300, havonta 900 ezer emberhez juthat el rajtunk keresztül
Vannak kitartó olvasóink, akik minden nap feljönnek hírportálunkra (akár többször is), de akadnak, akik csak hetente 1-2 alkalommal. Vizsgáljuk meg az egyedi látogatók számát nagyobb távlatban!
Ha egy hétre lebontva nézzük az adatokat, akkor látható, hogy egy héten átlagosan 300 ezer ember látogatja meg legalább egyszer a Kuruc.infót, azaz 300.000 emberhez tudunk eljutni.
 

Forrás: Google Analytics, 2010
Az alábbi kép még nagyobb távlatot vizsgál - egy hónapban átlagosan 900.000 embert érünk el. Néha egymillió felé is csúszik ez a szám, ami azt jelenti, hogy egy hónap alatt minden tizedik magyar lakos megnyitja legalább egyszer hírportálunkat - aminek mi nagyon örülünk, hisz egyre több emberhez juthatnak el a máshol elhallgatott, cenzúrázott hírek.

Forrás: Google Analytics, 2010
Nyilvános a statisztikánk - a Webaudit méri, Ön is megnézheti!
2010 májusától a legnívósabb auditáló cég méri látogatottságunkat, így bárki megnézheti azt a www.webaudit.hu címen a második-harmadik fül táján:

Akár az előző napit, akár a több héttel ezelőtti adatokat nézi vissza, fontos, hogy alapból csak a belföldi látogatókat mutatja a Webaudit rendszere - ezért a teljes, valós adatokért nyomja meg az "összes" (=belföld+külföld) gombot:

 
A Kuruc.info ma már a legolvasottabb és legbefolyásosabb hírportálok közé tartozik, az ún. jobboldali internetes sajtóban pedig átvette a vezető szerepet. Látogatottságunk felülmúlja a Magyar Nemzet, Hírtv, Népszabadság Online, Inforádió híroldalait is. Ha részletesebben szeretne tájékozódni látogatottságunkról, kattintson ide.
Amit kínálunk
Honlapjának, blogjának linkjét és annak ismertetőjét (akár egy logóval vagy képpel is) elhelyezzük a linkek rovatban, sőt címlapon – pontosabban minden oldalunk jobb szélén – is meg fog jelenni!  (Gy. k.: A "Friss" fülnél fog megjelenni jobb oldalon addig, amíg le nem szorítják az újabbak. Ezt követően a "Találomra" részben fog megjelenni véletlenszerűen, valamint a linkek rovatban is elérhető lesz. Tehát attól még, hogy idővel lecsúszik a frissek közül, itt is sokan kattintanak rá. A feltételek kölcsönösen betartandóak: ha egyszer felraktuk Önöket, nem szedjük le utólag, továbbra is kapni fogják a kattintásokat akkor is, ha már a Friss linkek részben nem jelennek meg. Szoktuk ellenőrizni a honlapokat utólag is: ha logónkat utólag eltávolítják, azt az oldalt természetesen azonnal töröljük, felszólítás nélkül.)
A tapasztalat az, hogy sok ezren kattintanak egy-egy érdekesebb oldalra. Emellett növekedni fog oldalának Pagerank-je, tehát adott kulcsszavakra keresve a Google előbb fogja kidobni Önt a találatok között, ami szintén nagyon sokat számít.
Mindezt nonprofit honlapok számára teljesen ingyen kínáljuk.
Ha nagyobb méretben szeretne megjelenni hírportálunkon, komolyabb reklámigény esetén tekintse meg hirdetési ajánlatunkat!
Amit kérünk cserébe
Helyezze el az alább látható reklámunk/logónk valamelyikét honlapján úgy, hogy az minden oldalletöltésnél megjelenjen, s linkelje be a http://kuruc.info címre! (Ne legyen eldugva a honlap alján, ahol csak sok görgetés után lehet látni - felülre, jól látható helyre kérjük elhelyezni bannerünket, és kérjük, hogy az minden kattintásnál jelenjen meg! Linkjét csak a fenti feltételek teljesülése esetén tudjuk kirakni, még így is sokkal több látogatót adunk, mint amennyit kapunk.)
(Amennyiben buborékablakban szöveget is tud megjelentetni, lehetőség szerint "A legolvasottabb jobboldali hírportál" jelszót kérjük.) Ha ez megtörtént, tájékoztasson minket a linkcsere(kukac)kuruc.info címen. Minden beérkezett levélre válaszolunk, de egyéb teendőink és a rengeteg levél miatt ez gyakran több hónapos (!) csúszással történik csak meg, ezért kérjük szíves türelmüket. Pár mondatban küldjék el oldaluk ismertetőjét, amit kirakunk majd a link mellé.
A Kuruc.info plakátpályázatának kreatív alkotásai is letölthetőek a képekre kattintva nagyobb méretben is.
Írja meg, hogy hol helyezte el bannerünket, illetve milyen címet és rövid bemutató szöveget (akár egy logóval vagy képpel is) szeretne oldaláról! Ezután kirakjuk a linkek közé, és több ezer ember fog ellátogatni oldalára - ráadásul ez semmibe sem kerül Önnek.

linkcsere(kukac)kuruc.info
Forrás: A www.webaudit.hu címen lehet megtekintheti a fent hivatkozott honlapok látogatottságát a 2-3. oldalra lapozva. Alapból a belföld van beállítva, kattintsunk az "összes" feliratú gombra a tényleges/teljes látogatottságért. Alább csatolunk pár képernyőfényképet az egyszerűség kedvéért, amelyek új ablakban nyílnak meg.
Magyar Nemzet (mno.hu): képernyőfénykép ITT és ITT.
Hírtv (hirtv.hu): képernyőfénykép ITT és ITT.
Inforadio.hu: képernyőfénykép ITT és ITT.
Népszabadság Online (nol.hu): képernyőfénykép ITT és ITT.
A Kuruc.info látogatottságát a Google Analytics rendszere méri (ezek az adatok szerepelnek a grafikonon), melyhez hirdetőink is hozzáférést kapnak. Képernyőfényképek: látogatás ITT és ITT, egyedi látogatók ITT továbbá ITT, oldalletöltések ITT valamint ITT. 2010 májusának közepétől azonban a Kuruc.info látogatottsága is a többi fenti oldalhoz hasonlóan megtekinthető a www.webaudit.hu címen a 2-3. oldalra lapozva.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready