Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket23:02 Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban bezárták az éttermeket22:51 Továbbra is hülyének néznek mindenkit: "a menedékkérők be akarják fogadni az európai értékeket"22:15 Nőtt Ausztria lakossága, főleg a bevándorlás következtében21:50 Kár, hogy nem áll módunkban Csenyétére költöztetni egy hónapra az Európa Tanács rasszizmusellenes bizottságának tagjait21:14 Néger "szabadságharcos" szobrát is ledöntötték Amerikában21:01 Több mint 2 milliárd dollárnyi környezeti kárt okozott a norilszki olajömlés20:43 Hatvannyolc évesen meghaltak a világ leghosszabb életű összenőtt ikrei20:28 Tapsolhatnak a megszállók: összeomlott a Bay-kastély Ördögkúton 20:15 Drasztikus korlátozásokat vezetnek be Izraelben a járvány megfékezésére19:47 Egyre több a fertőzött a fiatalabb korosztályokban Tokióban19:02 Megöléssel fenyegette a rendőröket egy visszaeső, de felfüggesztettel kényeztetett egyed18:16 "Gyűlöletes bűncselekmény": megfelelő színűre akarta festeni a sárga Black Lives Matter-feliratot egy asszonyka Amerikában17:35 "Francia"ország: nem akarta maszk nélkül felengedni őket, agyhalottra verték a buszsofőrt
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Ferde hajlamúak is pályázhatnak egy budai általános iskola vezetői székére

Reklám

A Törökvész Úti Általános Iskola intézményvezetői munkakörének betöltésére hirdetett pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Fischer Alajos képe az iskola honlapján
Ez a hír önmagában még nem túl érdekes, az viszont nagyon is, hogy meg nem erősített információink szerint a posztra korábban már pályázó, az intézmény jelenlegi helyettesi székét elfoglaló Fischer Alajos ezúttal is az aspiránsok között szerepel. Bár Fischert akkor elutasították, mégis az iskolához került helyettesként mint klikes (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ) ejtőernyős.
De Fischer Alajosnál alkalmasabb személy eme intézmény vezetésére egyébként sem sok van. Fischer ugyanis mind származása, mind szexuális orientációja révén tökéletes kiválasztotti kritériumokkal rendelkezik e poszt betöltéséhez. A jelenlegi helyettes egyik kedvenc időtöltése, hogy ha éppen nem részegen autózva okoz balesetet, akkor "drantiklali" néven hajkurássza válogatás nélkül a 130 és 210 cm közötti fiatal fiúkat a különböző, buziknak fenntartott szexpartnerkereső oldalakon egy kis talmudi fajtalankodáshoz.
Zoom
Fischer Alajos - egy picit más témakörben
Érdekes egyébként, hogy amíg pár napja még elérhetők voltak Fischer regisztrációi ezeken a honlapokon, addig mára kivétel nélkül, hirtelen törölték ezeket (pl. innen, innen vagy innen). Némelyik - vigyázat, ízléstelen tartalom! - még tárolt változatban elérhető, illetve idejében kinyomtattunk egyet az utókornak mi is.
Nem meglepő, de Fischer fajtáját megszégyenítő exhibicionizmusára jellemző, hogy saját magáról írt szócikket a Wikipédiára, amelyet követően a szerkesztők gyorsan helyretették a vén buzit:
"Kedves Fischer Úr! Feltételezem, hogy a Fischer Alajos cikket ön saját magáról írta. Ez a Wikipédiában nem tilos, de ebben az esetben (is) igazolni kell, hogy a cikk tárgya, azaz Ön, nevezetes személy. A nevezetességet nem triviális, független forrásokkal kell igazolni, amiket el kell helyezni a cikkben. Ellenkező esetben a cikket töröljük. Kérem, hogy pótolja a nevezetességet alátámasztó forrásokat, amennyiben vannak. Ráadásul sajnos a cikket eléggé önéletrajz-stílusban írta meg, ami egy enciklopédiában kerülendő. Kérem nézze meg, hogy más oktatók, kutatók cikke hogyan van felépítve, milyen adatokat tartalmaz, és az alapján írja át a cikket. Köszönettel – Perfectmiss"
A kérdés pedig már csak az, a tantestület és a döntését majd meghozó oktatásért felelős miniszter tudott-e Fischer aberrációiról, és ha eddig nem, a jövőben tesznek-e azért, hogy az aggódó szülők nyugodt szívvel engedjék iskolájukba gyermekeiket. Akár oly módon is, hogy még tanárként sem engedik a kicsik közelébe. Kíváncsian várjuk az eredményt.
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready