2019. június 17., hétfő, Laura napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:26 Gyilkosság Érden is: ezt a férfit keresi a rendőrség16:12 Az értekezletre berontva lőtte agyon volt főnökét egy kirúgott alkalmazott Máriatölgyesen - utána magával is végzett15:39 Megszökött egy rab egy budapesti kórházból15:27 Az ukrán fegyveres erők szerint lejáratják őket a szakadárok14:58 Vizsgálat indulhat az '56-os szabadságharcot követő kegyetlenkedések feltárására - Novák: szemfényvesztés!14:51 Salvini bíborosként érkezett, pápaként távozhat: Olaszország akar lenni az USA legjelentősebb partnere Európában14:26 Tíz nap múlva borsot tör a nagyhatalmak orra alá Irán és az urán14:14 Nem adta olcsón ivócimboráját az ózdi férfi 13:40 Mégsem indul a főpolgármesteri székért a nyugdíjasok jóllakott reménysége13:23 Szír szerencse Németországban: három feleség, 13 gyerek és 3800 euró (inkább hétezer) az adófizetőtől13:04 Ittasan vezetett egy szovjet tankot egy lengyel férfi - sőt a T-55-ösön biztosítás sem volt12:55 Az Ibiza-huszár nem fogadja el az EP-választáson szerzett mandátumát12:46 Lövöldözésbe torkollott egy diplomaosztó buli Philadelphiában12:27 Holtan találtak egy házaspárt tiszafüredi otthonukban12:22 Tizenhárom éves lánya szúrta halálra a családjára támadó "apát" Galgahévízen
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Ferde hajlamúak is pályázhatnak egy budai általános iskola vezetői székére

Reklám

A Törökvész Úti Általános Iskola intézményvezetői munkakörének betöltésére hirdetett pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Fischer Alajos képe az iskola honlapján
Ez a hír önmagában még nem túl érdekes, az viszont nagyon is, hogy meg nem erősített információink szerint a posztra korábban már pályázó, az intézmény jelenlegi helyettesi székét elfoglaló Fischer Alajos ezúttal is az aspiránsok között szerepel. Bár Fischert akkor elutasították, mégis az iskolához került helyettesként mint klikes (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ) ejtőernyős.
De Fischer Alajosnál alkalmasabb személy eme intézmény vezetésére egyébként sem sok van. Fischer ugyanis mind származása, mind szexuális orientációja révén tökéletes kiválasztotti kritériumokkal rendelkezik e poszt betöltéséhez. A jelenlegi helyettes egyik kedvenc időtöltése, hogy ha éppen nem részegen autózva okoz balesetet, akkor "drantiklali" néven hajkurássza válogatás nélkül a 130 és 210 cm közötti fiatal fiúkat a különböző, buziknak fenntartott szexpartnerkereső oldalakon egy kis talmudi fajtalankodáshoz.
Zoom
Fischer Alajos - egy picit más témakörben
Érdekes egyébként, hogy amíg pár napja még elérhetők voltak Fischer regisztrációi ezeken a honlapokon, addig mára kivétel nélkül, hirtelen törölték ezeket (pl. innen, innen vagy innen). Némelyik - vigyázat, ízléstelen tartalom! - még tárolt változatban elérhető, illetve idejében kinyomtattunk egyet az utókornak mi is.
Nem meglepő, de Fischer fajtáját megszégyenítő exhibicionizmusára jellemző, hogy saját magáról írt szócikket a Wikipédiára, amelyet követően a szerkesztők gyorsan helyretették a vén buzit:
"Kedves Fischer Úr! Feltételezem, hogy a Fischer Alajos cikket ön saját magáról írta. Ez a Wikipédiában nem tilos, de ebben az esetben (is) igazolni kell, hogy a cikk tárgya, azaz Ön, nevezetes személy. A nevezetességet nem triviális, független forrásokkal kell igazolni, amiket el kell helyezni a cikkben. Ellenkező esetben a cikket töröljük. Kérem, hogy pótolja a nevezetességet alátámasztó forrásokat, amennyiben vannak. Ráadásul sajnos a cikket eléggé önéletrajz-stílusban írta meg, ami egy enciklopédiában kerülendő. Kérem nézze meg, hogy más oktatók, kutatók cikke hogyan van felépítve, milyen adatokat tartalmaz, és az alapján írja át a cikket. Köszönettel – Perfectmiss"
A kérdés pedig már csak az, a tantestület és a döntését majd meghozó oktatásért felelős miniszter tudott-e Fischer aberrációiról, és ha eddig nem, a jövőben tesznek-e azért, hogy az aggódó szülők nyugodt szívvel engedjék iskolájukba gyermekeiket. Akár oly módon is, hogy még tanárként sem engedik a kicsik közelébe. Kíváncsian várjuk az eredményt.
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready