Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani17:25 Bemutatták Münchenben a Magyar Honvédség újbeszerzésű Leopard harckocsijait17:15 Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás17:05 Zavargásokba torkolló tüntetések voltak a chilei fővárosban a karantén ellen16:28 Dúró Dóra kiállt a lincselni akaró cigányok miatt meghurcolt mentősök mellett16:10 Összeütközött két vonat egy svájci hegyi alagútban16:01 Megvan Macron új kormányfője15:54 Szoborrongálás Judapesten is: vörös festékkel öntötték le Horthy Szabadság téri emlékművét - videók a biciklis támadóról15:52 Így üldözi a normalitást a "genderlobbi"15:49 HARCOS 2004-2020 - nemzeti ruházati márka már 16 éve (x)15:41 Zsidó tüntetés New Yorkban: Izrael vonuljon ki a megszállt palesztin területekről!15:32 Megkezdődött Törökországban a volt Nissan-vezér ügyében vádolt hét ember pere14:35 Milliárdokból adunk tiszta vizet és szívgyógyászati központot Ugandának - Szijjártó ettől várja, hogy majd otthon maradnak14:17 Nyolc év fegyházra ítéltek egy férfit, amiért drogot akart eladni
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Koncepciós tiszaeszlári ítéletmese

Reklám

Ez a felvétel a tegnapi, tiszaeszlári Solymosi Eszter-megemlékezésen készült, amelyet a Magyar Nemzeti Front szervezett, de számos hazafias egyesület megjelent a mintegy 300 főnyi résztvevőt számláló rendezvényen.
Zoom
Miként közismert, a 14 éves kis parasztlányt 1882. április 1-jén, a községben összegyűlt zsidó sakterek a helyi ortodox zsinagóga pitvarában meggyilkolták. Az áldozat holtteste soha nem került elő. "Természetesen és a biológiai-fizikai törvényeknek teljesen hihető módon" 80 nappal később, június 18-án a tetthelytől 10 kilométernyire, Tiszadadánál, a Csonkafüzesnek nevezett helyen felbukkant egy női hulla. Mit ad Isten, a meggyilkolt Eszter ruháiba volt öltöztetve, s bal kezére egy sárga papírba kötözve ott volt az a festék is, amelyet a tragikus sorsú kislány utolsó útján a helyi Kohlmayer-kereskedésben vásárolt. Mert ugye teljesen élet- és törvényszerű, hogy egy állítólagosan öngyilkosságot elkövetett gyermeklány (a Tiszába ölte magát) holtteste 80 nap után fog teljesen romlatlan állapotban a felszínre kerülni. Miként az is, hogy a kezére kötözött papír és festék sem oldódik fel a Tisza vizében ennyi idő alatt. Arról nem is szólva, hogy a tavaszi tiszai áradás gyors sodrása majd 3 hónap alatt csak 10 kilométerre sodorja eltűnésének színhelyétől. S mindezt betetézve - miként azt az igazságügyi orvos szakértői vizsgálat megállapította -, Szegény Solymosi Eszter holtában a víz alatt mintegy 10 évet öregedett, lévén a vízi hulla életkora 18-20 év közötti, haja tarra leborotvált (ortodox zsidó szokás), szeméremszőrzete úgyszintén, hüvelye erősen tágult, ami a rendszeres nemi életre utal, tüdejében víz nem volt, végül tüdővészben múlt ki. Magyarán egy zsidó kurva holttestét húzták le a folyón a máramarosi tutajosok, s a megfelelő pillanatban elvágták a kötelet - ezt bizonyítják a holttest csuklóin lévő külsérelmi bevágódási nyomok is -, s ezt a hullát prezentálta az Eötvös Károly vezette védelem Solymosi Eszter földi maradványaként. Teljesen hihető az egész, nemde?
Mindezek ellenére a gyilkos gazembereket és tettestársaikat a Nyíregyházi Törvényszék egytől egyig felmentette a nagy mesemondó ügyvéd, Eötvös Károly hathatós közreműködésének eredményeképpen 1883. augusztus 3-ai ítéletével, amely 1884-ben jogerőre emelkedett. S hivatalosan máig ebben a mesében kell és illik hinni. Szerencsére az Eötvös Károly-tagadás és a Tiszaeszlár-revízió még nem esik a 269/C hatálya alá, és nem bűncselekmény.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Frissítés: videón az elhangzott előadások:
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready