Bezár!
2021. május 8., szombat, Mihály, Fehérke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:18 Buddhista templomokat fosztottak ki Amerikában romániai cigánybűnözők20:40 Ezrek tiltakoztak Portóban a munkanélküliség, a nélkülözés és a privatizáció ellen20:08 Izrael új cimborái sem díjazták az al-Aksza mecsetnél történt összecsapásokat19:44 Honvédelmi kérdések helyett inkább az elvtársi alkuk kötögetésével foglalkoztak a ballibek19:16 Darwin-díj-gyanús vasúti baleset Pápánál18:32 Lezuhant egy kisrepülőgép Törökszentmiklósnál18:10 Traktor gázolt el két illegális afgánt Temes megyében - de még ezt is túlélték17:43 Új helyre szállt ötödik repülésén a Mars-helikopter16:52 Afgán hétköznapok: több tucatnyian meghaltak egy kabuli robbantásos merényletben16:36 Százévesen meghalt Gorbacsov egykori jobbkeze15:48 Merkel elmondta, mi a németek véget nem érő, örök kötelessége14:54 A hazudozás vége: kénytelenek voltak elismerni az aberráltak, hogy a Mi Hazánk megtisztította tőlük az Andrássy utat14:25 Titkosított értékbecsléseket és pályázatokat tett közzé a Mi Hazánk Újbudán13:36 Palkovics: Ausztria és Magyarország sem támogatja az egységes európai minimálbér bevezetését12:59 "Ez itt egy spermatároló" - leszbikus "lelkészpárról" szól a DW "Magyar" legújabb hánytatóvideója
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Tombol a bevándorlóimádat liberális "hölgyeink" körében, az sem zavarja őket, hogy a kukában landol a főztjük

Liberális körökben valóságos tömeghisztériává nőtte ki magát a szegény ártatlan határsértők iránt való aggódás, az Allah akbarozók imádata és a nekik való segíteni akarás.
Egy részük azon ügyködik, hogy akár törvénysértő módon is segítsen nekik minél hamarabb továbbmenni - ők igazából számunkra is hasznos idióták, mert indíttatásuktól függetlenül abban segítenek, hogy minél hamarabb minél több illegális bevándorlótól megszabaduljunk. Hajrá, szurkolunk nekik.
Zoom
Zoom
Amúgy egészen csodálatos érvelésekkel találkozunk a mániákus beírásaikat olvasgatva, figyeljük meg például ezt az érvelést: ne kérdezzük, hogy bezzeg az éhező magyarokon miért nem segítenek, mert ők már adtak "magyar roma embereknek" is szendvicset. Most meg adnak "magyar néger embereknek", mert aki ide beteszi a lábát, az ugye azonnal magyarrá válik, így történt ez a cigányokkal is.
Zoom
De vannak ennél sokkal elborultabbak is. Ez a nőszemély például bevándorlófüggő lett, szerelmes és lelkibeteg, aki ebédszünetben is az ő kis tetvesét keresi. Aki olyan kedves, hogy odament hozzá. Annyi pénzért, amennyit az ilyen gyengeelméjű libák ilyenkor imádatuk tárgyának zsebébe szoktak gyúrni, sokan odamentek volna... Nem azért kellene bőgni, mert elmegy, hanem mert ennyi eszed van.
Zoom
A másik kedvencünk: nincs elég magyar hajléktalan, nincs elég cigány a falvakban, nem lopnak és pusztítanak el mindent már így is a már meglévő indiai "menekültjeink", telepítsük a nagymamáink mellé a nagy formátumúakat, akiknek minden vágyuk a földművelés!
Zoom
Most pedig jöjjön egy kis kijózanítás: ez történik a sok elszállt széplélek adományával:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Még valami: a hozzászólásoknál visszatérő motívum, hogy "szegényeknek" van bőven pénzük, említi ezt a fenti hozzászóló is. Méghozzá annyi, hogy csak a mi határunknál ki tudnak csengetni fejenként 500 eurót. Mennyibe kerülhetett akkor az egész útjuk, egyáltalán, mennyi pénzük lehet, és főleg honnan, miből?
Zoom
Ugyancsak megfigyelhető több hozzászólásnál (a Fábiánénál is) ez a fordulat: "tudjuk, mikor jönnek és hányan". Mégis honnan, csak nem az embercsempész-hálózat részei vagytok? Ez a kimondhatatlan nevű nő is mindig képben van, ő egyébként a legaktívabb, állítása szerint Kanadában él, ott van is egy alapítványuk, ami a bevándorlókat segíti. A férje afgán, ő elvileg magyar, de alig tud írni nyelvünkön. Állandóan uszít, szervezkedik, jelentget, itt a Fb-oldala, és íme egy kis ízelítő:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready