2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:36 Feladta magát a csengelei cserbenhagyó16:07 Lehetséges problémák a NATO számára egy orosz konfliktus esetében15:58 A klímaváltozás ellen is felvenné a harcot a NATO-főtitkár15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Így zajlik a magzatszerv-kereskedelem: előre tudják, melyik testrészét fogják eladni a megölendő kicsinek (18+)

Reklám

Két nap alatt kétmillióan látták a YouTube-on azt a megdöbbentő rejtett kamerás videót, amin a Planned Parenthood abortuszvédő szervezet igazgatója magzatok testrészeit árulja vacsora közben egy elegáns étteremben. A kongresszus azonnali vizsgálatot rendelt el az ügyben, ami az elnökválasztási kampányra is hatással lehet.
Zoom
Illegális szervkereskedelem és gyilkosság vádjával néz szembe Amerika legnagyobb abortuszhálózata, a Planned Parenthood (PP). A klinikáin éves szinten 300 ezer magzatgyilkosságot végrehajtó szervezet vezető tisztségviselőjét egy életpárti intézet aktivistái keresték fel, magukat vásárlóknak beállítva. Azt mondták, hogy tudományos kutatásaikhoz nagy tételben magzatok szerveire van szükségük, és erre árajánlatot is kértek.
Zoom
A PP egyik igazgatója, dr. Nucatola bemutatta a rendelkezésre álló készleteket, az eljárást és végül egy árlistát is. A videó készítői ráadásul azt állítják, hogy nem egyedi esetről van szó, az egész szervezet ráépült az üzletszerű szervtermelésre, sőt, ennek során többször a terhes nők életét is veszélyeztették (akik még mindig jobban jártak, mint az általuk meggyilkoltatott gyermekük - a szerk.). Az amerikai képviselőház azonnali meghallgatást kezdeményezett az ügyben. Ha a vádak igazak, az akár a nagynevű "abortuszgyár” bukását is jelentheti.
A magzatok szervei iránt elsősorban tudományos kutatóintézetek érdeklődnek, de egyes testrészek akár donorszervként is felhasználhatók. Hátborzongató, ahogy dr. Nucatola egy pohár vörösbor mellett, salátát csipegetve kedélyesen felvázolja a kereslet-kínálat aktuális helyzetét a “szervpiacon”:
Mostanában sokan akarnak sértetlen szívet azért, hogy a színuszcsomót kivegyék. Meg is lepődtem, mert nem is tudtam, hogy ezek erre is alkalmasak. Szintén tegnap mondták először, hogy tüdőt rendelnének tőlünk... Ezen kívül, amint már mondtam, ahány ép májunk csak van, azt mind elviszik. nagyon nagy rá a kereslet... De vannak, akiknek a végtagok kellenek, ami egyszerű eljárás, mert könnyű kivenni, bár fogalmam sincs, mire kellenek nekik, talán izomhoz akarnak jutni belőle.
Ez így önmagában maximum etikátlan és visszataszító, de semmi esetre sem törvénytelen. Az anya egy abortuszklinikáról nyilván nem viszi magával a megölt magzatát, így az a klinika birtokába kerül, akik így “hasznosíthatják” tudományos vagy orvosi célra. A Planned Parenthood azonban nem adományozza a szerveket, hanem pénzt kér értük:
Tudja, sok számot mondhatnék, de az árlista nagyjából 30 és 100 dollár között van, az intézettől és a szervtől függően.
Ez a 30 és 100 dollár közötti összeg szövetenként értendő, így egy magzaton akár több ezer dollárt is “kereshetnek”, a szokásos állami támogatáson túl, amit magáért a műtétért kapnak. Dr. Nucatola nyolc abortuszt is elvégez egy nap, így a “műszak” végére a hálózat nagy mennyiségű “eladható termékhez” jut. Ha a vádak igaznak bizonyulnak, és kiderül, hogy ez általános gyakorlat a PP-nál, akkor ezt a mennyiséget meg kell szorozni 820 klinikával és több ezer orvossal, akik a Planned Parenthood hálózatában dolgoznak. Az extra bevételeket adományként könyvelik el.
A szervkereskedelem tiltott az összes civilizált országban, ráadásul az Egyesült Államokban egy korábbi eset kapcsán külön törvényt is hoztak a meggyilkolt magzatok méltóságának védelmére:
Egy abortált magzat testrészeinek kereskedelmi forgalomba hozása tíz évig terjedő szabadságvesztéssel és/vagy 500.000 dollár bírsággal büntetendő.
(Amerikai Büntető Törvénykönyv, 42, 289g-2)
A Planned Parenthood nem tagadja, hogy magzatok szerveit tudományos kutatásokra adományozza, de azt igen, hogy pénzt kapna ezekért. A képviselőházi meghallgatás során megvizsgálják a felajánlásokat és az eladományozott szervek listáját is. A rejtett kamerás videófelvételen elhangzottakat maga a szervezet sem tagadta, de megvágottnak és manipulatívnak tartja azt, annak ellenére, hogy egyértelműen elhangzik, hogy konkrét összegeket kérnek a szervekért.
A következő pont a tömeges gyilkosság vádja, pontosabban a “részleges születés-abortusz” módszerének elterjedt használata, ami során a 16 hetesnél idősebb magzatot élve húzzák ki az anyaméhből, és csak akkor szúrnak egy méreginjekciót a koponyájába, amikor már a fejét leszámítva teljesen “megszületett”, azaz kijött az anyaméhből.
2003 óta törvény tiltja ezt a többi módszernél is embertelenebb gyakorlatot:
A magzat kihúzása épen és élve egy abortusz során éve születésnek minősül a szövetségi törvények szerint, így minden további lépés, ami a megölésére irányul, emberölésnek minősül.
(Amerikai Büntető Törvénykönyv, 1, 8)
A 'részleges születés-abortusz' szövetségi bűncselekmény. Két évig terjedő szabadságvesztéssel és/vagy 250 000 dolláros bírsággal büntetendő.
A nyilvánvaló törvényi állásfoglalás ellenére a videó tanúsága alapján továbbra is használják az élve születéssel járó abortuszt, mégpedig azért, mert csak így lehet garantálni, hogy a magzat szervei ne roncsolódjanak. (Magyarán szólva azért, hogy értékes maradjon az áru. Nem mintha a normál módszer “humánusabb” lenne, amikor is a méhen belül ölik meg a magzatot, és feldarabolva “kaparják ki” az anyaméhből.)
Zoom
Dr. Nucatola még azt is hozzáteszi, hogy munkanap elején megnézik a rendelést, hogy az abortusz során vigyázni tudjanak az igényelt szerv épségére:
Nagyon gyakorlottak vagyunk abban, hogy szívet, tüdőt, májat emeljünk ki, mert tudjuk, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy ne nyomjuk össze őket.
Ez a morbid gondoskodás különösen visszatetsző annak a szervezetnek a szájából, amely magáról azt állítja, hogy csakis a nők jogai érdekli. A magzat épségben való kihúzása ugyanis indokolatlanul megnöveli az abortusz műtéti kockázatait, ami semmiképpen nem érdeke a páciensnek (értsd: gyilkos anyának - a szerk.), csakis a klinikának. Dr. Nucatola szerint az orvosok még a bevált műtéti módszereiket is hajlandóak megváltoztatni, hogy teljesíteni tudják a rendelést, és ép szerveket tudjanak leszállítani.
Ha a szervkereskedelem és a tömeges gyilkosság vádja beigazolódik, akkor ez alighanem a hálózat végét jelenti, ami különösen fájdalmas lesz Barack Obama számára, aki 2013-ban beszédet is mondott a szervezet rendezvényén.
Zoom
Mint mondta, mindenben támogatja őket és a nők "könnyű abortuszhoz való jogát".
Zoom
Az elnöki stáb érzéketlenségét mutatja, hogy a botrány kirobbanásakor képesek voltak az alábbi Twitter-üzenetet kirakni az elnök neve alatt: “Mi valljuk, hogy minden gyerek megérdemel egy lehetőséget. nem csak némelyek. nem csak a sajátjaink.”
Íme a szóban forgó rejtett kamerás felvétel magyar felirattal (be kell kapcsolni a lejátszó alsó részén):
(Vigyázó blog nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready