2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...12:18 "Gyorsan megoldom a problémákat" - Trump a katonaságot is bevetné az őrjöngő-fosztogató négerek ellen11:47 Oltóanyag tesztelésébe kezd az orosz hadsereg
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Papp Réka Kinga panasza Vonának: "A Kuruc.infón idestova nyolc éve vagyok feltüntetve buzi zsidó kurvaként"

Reklám

Egészen pontosan a "leszbikus ringyó" jelzős szerkezetet kapta (erről a 2008-as összeállításról van szó) a gárdaavatáson (alapító: Vona Gábor) provokáló liberális. Ennek valóban nyolc éve, de a kérdés ma is aktuális: mi másnak lehet nevezni azt, aki a Batthyány téren rendezett provokáció keretében "feleségül vesz" egy másik aberráltat, amint az az alábbi fényképen látható?

A kérdést majd eldöntik a kedves olvasók, a lényeg az, hogy a Kuruc.info alpári, homoszexuálisnak lenni pedig természetes dolog.
Már csak azt kell eldönteni, mikor fogja a Jobbik megvédeni a "sorosos" és a "menekülteket" segítő "civileket". Meg hogy mennyire fog pénzt adni "roma jogvédőknek" vagy "szegregált oktatásból gyerekeket kihúzóknak".
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready