Bezár!
2021. április 13., kedd, Ida, Béla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:07 Izraelbe menekült a kaposvári gyújtogató - két ember halálát okozta09:48 Az összes iskolát bezárják Kanada legnépesebb tartományában09:25 Őrizetbe vették a legrégebbi fehérorosz ellenzéki párt vezetőjét09:07 Az "oltakoztatottak" körében terjed igazán a dél-afrikai variáns Izraelben09:02 272 beteg halt meg, 2837-tel nőtt a fertőzöttek száma08:36 Pechje volt a szökni próbáló minnesotai négernek: sokkoló helyett a fegyverét használta a rendőrnő08:22 Először lesz női főszerkesztője a Reutersnek08:09 Washington megállapodott három országgal határellenőrzésük fokozásáról07:55 Ausztráliában 700 ezer oltás után két vérrögösödéses esetet észleltek07:45 A Johnson & Johnson megkezdte vakcinájának európai szállítását07:32 Putyin: Moszkva kész a nemzetközi együttműködésre a világűrben06:48 Több százan váltottak már jegyet és kezdtek felkészülni a Virgin Galactic által szervezett űrutazásokra21:42 Kisfiút rendelt magának egy gyömörei pedofil21:23 WHO: korántsem ért véget a járvány21:05 Szivárványcsalád amerikai módra: egy szülő pert indított, hogy összeházasodhasson a saját gyermekével
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu :: :: Hozzászólások

Trump és a holobolondok

Reklám

Donald Trump megválasztott amerikai elnök nincs könnyű helyzetben. Néhány nap múlva iktatják be hivatalába, s szinte minden nap támadja a szélsőséges amerikai sajtó. A legújabb ügyet több amerikai lap is tálalta. Donald Trump néhány órája egy Tweet-bejegyzésben feltette a kérdést: „A náci Németországban élünk?” A nemrég kiszivárogtatott, vélhetően hamis titkosszolgálati feljegyzések olvastán buggyant ki ez az egyszerű kérdés a leendő elnökből. S mi történt? Tiltakoznak a zsidók. Legalábbis egyik-másik részlegük.
Zoom
Trump feltett egy költői kérdést, tehát nem állított semmit. S ha állított volna? Mi a baj azzal, ha valaki történelmi párhuzamokkal él? Tehát Trump feltett egy kérdést, s ezzel Amerika és Hitler birodalma között vont párhuzamot, mondják bírálói. Ez pedig baj. Nagy baj.
Létezik Amerikában egy Anne Frank Center névre hallgató holokausztipari intézmény. (A héber néphez tartozó Anna Frank azért lett híres, mert a második világháború idején állítólag valami naplót bütykölt a rejtekhelyén, ez a napló aztán túlélte a holokausztot, Anna nem; a kedves papa aztán a háború után közzétette lánya állítólagos írását, amivel nagy pénzt kaszált. Szinte minden nyelvre lefordították a naplót, színdarab is készült belőle, csak az a probléma, hogy a „mű” hitelessége erősen kétséges. Állítólag a papa keze munkája a napló; hogy mi az igazság, nem tudható, mert, mint írtam, a háború alatt Anna elhalálozott, s azóta a zsidó panteon egyik ikonikus alakja.) Szóval létezik ez a zsidó intézmény, főnöke egy bizonyos Steven Goldstein (a továbbiakban: Aranykövi), s ez az ember majdnem agyvérzést kapott, mikor tudomást szerzett Trump idézett költői kérdéséről. Jó és megbízható holozsidó lévén, Aranykövi azonnal cselekedett, tiltakozó közleményt firkantott s juttatott el különböző amerikai (=zsidó) lapokhoz. Azok pedig közölték Aranykövi fölhéberesedését és követelését. Igen, az annafrankos üzletember (tessék felmenni az Anne Frank Center honlapjára, jobb felső sarokban ez köszön ránk: „Donate now”; egyébként minden holokausztipari honlap azzal fogad minket, hogy támogassuk,) azt követeli, hogy Trump törölje a bejegyzését, s kérjen bocsánatot. Hogy kiktől kérjen bocsánatot? Elsősorban a „holokauszt-túlélőktől szerte a világon”, másodsorban az amerikai néptől. Mert Trump kérdése a világon szétszórtan tengődő holokauszt-túlélők „alávaló megsértése”, s az összehasonlítás az amerikai nemzetet is sérti. (Figyeljünk a sorrendre, amely mélységes szerénységről árulkodik: első a holozsidó, utána jön a maradék.)
Időközben megjelent a hír, hogy Trump szavait a Rágalmazás Elleni Liga (ADL) nevű zsidó fajvédő szervezet is elítélte. Jonathan Greenblatt igazgató szerint mindenfajta ilyen összehasonlítás sértő, és jelentéktelen színben tünteti fel a holokausztot. Hogy Trump kérdéséből hogyan jutott erre a következtetésre Zöldlevelű Jonathán, rejtély. Az viszont biztos, hogy a zsidó fajvédő szervezetek újabb pénzeket kalapozhatnak össze, mert vitán felül áll: ahol ilyen kérdések elhangozhatnak, ott erősödik az antiszemitizmus, mérföldes csizmában közeledik az új Hitler.
Hogy a zsidó lármára mit lép Trump, természetesen nem tudom. Amit tudok: azóta megismételte szavait, de kérdés helyett most már kijelentő mondatot tett közzé.
Végezetül három megjegyzés. 1./ Az Anne Frank Center Facebook-oldalát mintegy ötezer ember követi. Tehát jelentéktelen zsidó intézményről van szó. 2./ Az egyik angol hírportálon Goldstein-Aranykövi tiltakozása alatt olvastam egy kedves hozzászólást, amelynek szerzője arra hívta fel a holokausztiparos úr figyelmét, hogy a „NAZI” szó nem az ő tulajdona, tehát nem követelheti meg, hogy mások mikor, hogyan és mi célból használják. Jó meglátás, a hozzászóló fején találta a szöget. A holobolondok ugyanis elsősorban a nyelvet akarják uralni. 3./ A már említett Anna Frank féltestvére az elnökválasztási kampány idején a leendő elnököt Hitlerhez hasonlította. S mi történt? Nem fogják kitalálni! Az Anne Frank Center kussolt. Az ADL is úgy viselkedett, mint kaka a fűben. Hallgatott minden zsidó fajvédő szervezet. Mert akkor az összehasonlítás egy zsidó szájából hangzott el, az pedig ugye más. A fajtársi hasonlítás nem sérti a holobolondok érzékenységét. Náluk ez a világ rendje.
Bistrán DemeterFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready