2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért teljesen fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját08:27 Lezajlottak az időközi választások07:46 Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hét végén07:31 Gerinctelen, bárhol átfér és jól rejtőzködik - állítólag a polipokról mintázták ezt a robotot06:56 Szkíta kori település maradványaira bukkantak Szolnokon22:44 Az ügy, ami összeköti a Magyarországot gyűlölő sorosista, bevándorláspárti ostobákat nemzeti kormányunkkal22:02 Ismét indul az éjszakai vonat Bécsből Brüsszelbe - a klímahiszti támogatásával21:30 A málenkij robot áldozataira emlékeztek Kismaroson - Helsinkiék feljelentik a püspököt20:46 Antiszemita volt. Na és?
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Még portálunk nevét is letiltotta a Facebook - de a judaista cenzúra egyetlen betűvel kijátszható

Reklám

A Facebook tegnap olyan tiltást vezetett be, ami új szintre emelte a nemzeti radikális csoportokat sújtó zsidó cenzúrát: a felhasználók nem oszthatnak meg (még hozzászólásokban, Messenger-üzenetekben sem linkelhetnek!) Kuruc.info-cikkeket, le sem írhatják a Kuruc.info nevet, azt eleve letiltja a rendszer, még ha akár a legsemlegesebb cikkről is van szó, vagy akár a portál nevének kritikus említéséről.

A nemzeti radikális tábor intézményeinek, zenekarainak Facebook-oldalait szinte mind törölték már Zuckerbergék, kezdve a Kuruc.info 72 ezer követővel rendelkező oldalával sok évvel ezelőtt. (Azt akkor a Bodnár-féle, a "nemzeti" kormányunk által is támogatott Tett és Védelem Alapítvány, azaz a zsidó gárda vállalta magára.) Most viszont már maguk az egyszerű felhasználók is a Facebook-cenzúra célkeresztjébe kerültek, korlátozzák még a privát üzenetek tartalmát is.
Zoom
Már nemcsak a sajtószabadságot tiporják lábbal a legszebb sztálinista hagyományok alapján, hanem a megosztások, idézések, említések tiltásával az egyes személyek szólásszabadságának korlátozása van érvényben a legolvasottabb jobboldali hírportál ilyen abszolút tiltása által. Ilyen rendkívül durva beavatkozást a szólás szabadságába Kínában lehet tapasztalni, s gyakorlatilag ahhoz hasonlítható, mintha a Gmail nem küldené el azon leveleinket, amiben pl. a Jobbik szó szerepel.
Zoom
2011-ben már próbálkozott hasonlóval velünk szemben a Facebook, de végül a tízezernyi panasz és dr. Morvai Krisztina nemzeti jogvédő fellépésének is köszönhetően feloldották a tiltást. A Facebook egyik európai igazgatója, Richard Allan akkor azt állította, hogy a Kuruc.info tiltására tévedésből került sor, valójában csak a Facebookra biztonsági kockázatot jelentő, vírusos oldalakat kívánták kiszűrni, ennek esett áldozatul hírportálunk is. A kellemetlenségekért akkor elnézést is kértek.
Olvasóinkon is múlik, hogy együtt még több ember szemét felnyithassuk
Portálunk egy ideje már fontolgatja, és a nemzeti radikális tábor intézményei közt is elindult egy egyeztetés, hogy a Vkontakte oroszországi közösségi oldalra való átköltözésre buzdítsunk, de most még teszünk egy próbát: kérjük olvasóinkat, a Kuruc-cikkek megosztásakor felugró blokkoláson kattintható lehetőséggel élve jelezzék a Facebook számára, hogy tévedésről lehet szó. Köszönjük!
Zoom
Kuruc.info főhadiszállás
(Atacama-sivatag)
Frissítés: a cenzúra egyetlen betűvel kijátszható
A Facebook ugyanis csak a konkrét szóösszetételt blokkolja. Ha tehát a kuruc.info-ba más betű is kerül, az már nem kuruc.info, hanem valami más, és szabad utat kap (legalábbis egyelőre, de azért reméljük, hogy a kuruc szót is nem fogják betiltani az egész szabadságharcunkkal együtt).
Így működik ez a gyakorlatban, amint Dúró Dóra megosztásából kiderül: egy betű beírására van szükség részünkről, és ugyanannak a betűnek a törlésére annak a részéről, aki kapja a hivatkozást. Elmagyarázni mindenkinek csak egyszer kell, így könnyedén meg lehet kerülni az antimagyar tiltást. (Ettől függetlenül továbbra is kérjük olvasóinkat, hogy a fent említett űrlapon tegyenek panaszt a Facebooknál.)

Egyébként az általunk próbált linkrövidítő https://goo.gl/ sem működik a Facebookon, mert, bár elsőre látszólag átment a cenzúragépezeten, de nem sokkal a közzététel után mégis törölte a rendszer.
Utóirat az értetlenkedőknek: nem azért használtuk és használnák a Facebookot, mert szeretjük őket, hanem azért, mert a hazánkat, nemzetünket és az igazságot szeretjük, és minél több emberhez el akarjuk juttatni a hangunkat, hogy tisztábban láthassunk, és együtt erősebbek lehessünk. Arról pedig nem mi tehetünk, hogy manapság szinte csak a Facebookon keresztül lehet elérni az embereket...
Ennek ellenére, és a Facebook-oldalunk négy évvel ezelőtti törlésének dacára itt vagyunk, és annyira sokan olvasnak bennünket, hogy olyan oldalakkal bírjuk a versenyt, melyeket nem csak osztogatnak ezerrel, hanem rendszeresen hirdetnek is jó pénzért a Facebookon, amiért ezúttal is köszönetet szeretnénk mondani hűséges olvasóinknak, s büszkén állítjuk: ilyen kitartó táborunk csak nekünk van!
2. frissítés: közben már a kártékony minősítést is megkaptuk
Azért megvan a diszkrét bája annak, amikor pont a zsidók mondják valakire, hogy kártékony...
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready