Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése09:11 Meghalt 46 beteg, 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma09:05 Kampány Obama-módra: Bident "minden egyes amerikai sorsa" érdekli08:52 Emmi: az őszi szünetben is biztosított a halmozottan hátrányos helyzetűek étkezése08:27 Egyre több a beteg az amerikai kórházakban, több tagállamban nem elég az ágy és az orvos
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Még portálunk nevét is letiltotta a Facebook - de a judaista cenzúra egyetlen betűvel kijátszható

Reklám

A Facebook tegnap olyan tiltást vezetett be, ami új szintre emelte a nemzeti radikális csoportokat sújtó zsidó cenzúrát: a felhasználók nem oszthatnak meg (még hozzászólásokban, Messenger-üzenetekben sem linkelhetnek!) Kuruc.info-cikkeket, le sem írhatják a Kuruc.info nevet, azt eleve letiltja a rendszer, még ha akár a legsemlegesebb cikkről is van szó, vagy akár a portál nevének kritikus említéséről.

A nemzeti radikális tábor intézményeinek, zenekarainak Facebook-oldalait szinte mind törölték már Zuckerbergék, kezdve a Kuruc.info 72 ezer követővel rendelkező oldalával sok évvel ezelőtt. (Azt akkor a Bodnár-féle, a "nemzeti" kormányunk által is támogatott Tett és Védelem Alapítvány, azaz a zsidó gárda vállalta magára.) Most viszont már maguk az egyszerű felhasználók is a Facebook-cenzúra célkeresztjébe kerültek, korlátozzák még a privát üzenetek tartalmát is.
Zoom
Már nemcsak a sajtószabadságot tiporják lábbal a legszebb sztálinista hagyományok alapján, hanem a megosztások, idézések, említések tiltásával az egyes személyek szólásszabadságának korlátozása van érvényben a legolvasottabb jobboldali hírportál ilyen abszolút tiltása által. Ilyen rendkívül durva beavatkozást a szólás szabadságába Kínában lehet tapasztalni, s gyakorlatilag ahhoz hasonlítható, mintha a Gmail nem küldené el azon leveleinket, amiben pl. a Jobbik szó szerepel.
Zoom
2011-ben már próbálkozott hasonlóval velünk szemben a Facebook, de végül a tízezernyi panasz és dr. Morvai Krisztina nemzeti jogvédő fellépésének is köszönhetően feloldották a tiltást. A Facebook egyik európai igazgatója, Richard Allan akkor azt állította, hogy a Kuruc.info tiltására tévedésből került sor, valójában csak a Facebookra biztonsági kockázatot jelentő, vírusos oldalakat kívánták kiszűrni, ennek esett áldozatul hírportálunk is. A kellemetlenségekért akkor elnézést is kértek.
Olvasóinkon is múlik, hogy együtt még több ember szemét felnyithassuk
Portálunk egy ideje már fontolgatja, és a nemzeti radikális tábor intézményei közt is elindult egy egyeztetés, hogy a Vkontakte oroszországi közösségi oldalra való átköltözésre buzdítsunk, de most még teszünk egy próbát: kérjük olvasóinkat, a Kuruc-cikkek megosztásakor felugró blokkoláson kattintható lehetőséggel élve jelezzék a Facebook számára, hogy tévedésről lehet szó. Köszönjük!
Zoom
Kuruc.info főhadiszállás
(Atacama-sivatag)
Frissítés: a cenzúra egyetlen betűvel kijátszható
A Facebook ugyanis csak a konkrét szóösszetételt blokkolja. Ha tehát a kuruc.info-ba más betű is kerül, az már nem kuruc.info, hanem valami más, és szabad utat kap (legalábbis egyelőre, de azért reméljük, hogy a kuruc szót is nem fogják betiltani az egész szabadságharcunkkal együtt).
Így működik ez a gyakorlatban, amint Dúró Dóra megosztásából kiderül: egy betű beírására van szükség részünkről, és ugyanannak a betűnek a törlésére annak a részéről, aki kapja a hivatkozást. Elmagyarázni mindenkinek csak egyszer kell, így könnyedén meg lehet kerülni az antimagyar tiltást. (Ettől függetlenül továbbra is kérjük olvasóinkat, hogy a fent említett űrlapon tegyenek panaszt a Facebooknál.)

Egyébként az általunk próbált linkrövidítő https://goo.gl/ sem működik a Facebookon, mert, bár elsőre látszólag átment a cenzúragépezeten, de nem sokkal a közzététel után mégis törölte a rendszer.
Utóirat az értetlenkedőknek: nem azért használtuk és használnák a Facebookot, mert szeretjük őket, hanem azért, mert a hazánkat, nemzetünket és az igazságot szeretjük, és minél több emberhez el akarjuk juttatni a hangunkat, hogy tisztábban láthassunk, és együtt erősebbek lehessünk. Arról pedig nem mi tehetünk, hogy manapság szinte csak a Facebookon keresztül lehet elérni az embereket...
Ennek ellenére, és a Facebook-oldalunk négy évvel ezelőtti törlésének dacára itt vagyunk, és annyira sokan olvasnak bennünket, hogy olyan oldalakkal bírjuk a versenyt, melyeket nem csak osztogatnak ezerrel, hanem rendszeresen hirdetnek is jó pénzért a Facebookon, amiért ezúttal is köszönetet szeretnénk mondani hűséges olvasóinknak, s büszkén állítjuk: ilyen kitartó táborunk csak nekünk van!
2. frissítés: közben már a kártékony minősítést is megkaptuk
Azért megvan a diszkrét bája annak, amikor pont a zsidók mondják valakire, hogy kártékony...
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready