Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián12:43 Kettétört landolás közben egy repülőgép Indiában - másfél tucatnyi halott12:28 Aggódik a járványhelyzet miatt a német közegészségügyi intézet12:10 Lovaskocsival szorította le a szomszédasszonyt, majd vasvillával és kisbaltával esett neki, de ez is kevés volt
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Még portálunk nevét is letiltotta a Facebook - de a judaista cenzúra egyetlen betűvel kijátszható

Reklám

A Facebook tegnap olyan tiltást vezetett be, ami új szintre emelte a nemzeti radikális csoportokat sújtó zsidó cenzúrát: a felhasználók nem oszthatnak meg (még hozzászólásokban, Messenger-üzenetekben sem linkelhetnek!) Kuruc.info-cikkeket, le sem írhatják a Kuruc.info nevet, azt eleve letiltja a rendszer, még ha akár a legsemlegesebb cikkről is van szó, vagy akár a portál nevének kritikus említéséről.

A nemzeti radikális tábor intézményeinek, zenekarainak Facebook-oldalait szinte mind törölték már Zuckerbergék, kezdve a Kuruc.info 72 ezer követővel rendelkező oldalával sok évvel ezelőtt. (Azt akkor a Bodnár-féle, a "nemzeti" kormányunk által is támogatott Tett és Védelem Alapítvány, azaz a zsidó gárda vállalta magára.) Most viszont már maguk az egyszerű felhasználók is a Facebook-cenzúra célkeresztjébe kerültek, korlátozzák még a privát üzenetek tartalmát is.
Zoom
Már nemcsak a sajtószabadságot tiporják lábbal a legszebb sztálinista hagyományok alapján, hanem a megosztások, idézések, említések tiltásával az egyes személyek szólásszabadságának korlátozása van érvényben a legolvasottabb jobboldali hírportál ilyen abszolút tiltása által. Ilyen rendkívül durva beavatkozást a szólás szabadságába Kínában lehet tapasztalni, s gyakorlatilag ahhoz hasonlítható, mintha a Gmail nem küldené el azon leveleinket, amiben pl. a Jobbik szó szerepel.
Zoom
2011-ben már próbálkozott hasonlóval velünk szemben a Facebook, de végül a tízezernyi panasz és dr. Morvai Krisztina nemzeti jogvédő fellépésének is köszönhetően feloldották a tiltást. A Facebook egyik európai igazgatója, Richard Allan akkor azt állította, hogy a Kuruc.info tiltására tévedésből került sor, valójában csak a Facebookra biztonsági kockázatot jelentő, vírusos oldalakat kívánták kiszűrni, ennek esett áldozatul hírportálunk is. A kellemetlenségekért akkor elnézést is kértek.
Olvasóinkon is múlik, hogy együtt még több ember szemét felnyithassuk
Portálunk egy ideje már fontolgatja, és a nemzeti radikális tábor intézményei közt is elindult egy egyeztetés, hogy a Vkontakte oroszországi közösségi oldalra való átköltözésre buzdítsunk, de most még teszünk egy próbát: kérjük olvasóinkat, a Kuruc-cikkek megosztásakor felugró blokkoláson kattintható lehetőséggel élve jelezzék a Facebook számára, hogy tévedésről lehet szó. Köszönjük!
Zoom
Kuruc.info főhadiszállás
(Atacama-sivatag)
Frissítés: a cenzúra egyetlen betűvel kijátszható
A Facebook ugyanis csak a konkrét szóösszetételt blokkolja. Ha tehát a kuruc.info-ba más betű is kerül, az már nem kuruc.info, hanem valami más, és szabad utat kap (legalábbis egyelőre, de azért reméljük, hogy a kuruc szót is nem fogják betiltani az egész szabadságharcunkkal együtt).
Így működik ez a gyakorlatban, amint Dúró Dóra megosztásából kiderül: egy betű beírására van szükség részünkről, és ugyanannak a betűnek a törlésére annak a részéről, aki kapja a hivatkozást. Elmagyarázni mindenkinek csak egyszer kell, így könnyedén meg lehet kerülni az antimagyar tiltást. (Ettől függetlenül továbbra is kérjük olvasóinkat, hogy a fent említett űrlapon tegyenek panaszt a Facebooknál.)

Egyébként az általunk próbált linkrövidítő https://goo.gl/ sem működik a Facebookon, mert, bár elsőre látszólag átment a cenzúragépezeten, de nem sokkal a közzététel után mégis törölte a rendszer.
Utóirat az értetlenkedőknek: nem azért használtuk és használnák a Facebookot, mert szeretjük őket, hanem azért, mert a hazánkat, nemzetünket és az igazságot szeretjük, és minél több emberhez el akarjuk juttatni a hangunkat, hogy tisztábban láthassunk, és együtt erősebbek lehessünk. Arról pedig nem mi tehetünk, hogy manapság szinte csak a Facebookon keresztül lehet elérni az embereket...
Ennek ellenére, és a Facebook-oldalunk négy évvel ezelőtti törlésének dacára itt vagyunk, és annyira sokan olvasnak bennünket, hogy olyan oldalakkal bírjuk a versenyt, melyeket nem csak osztogatnak ezerrel, hanem rendszeresen hirdetnek is jó pénzért a Facebookon, amiért ezúttal is köszönetet szeretnénk mondani hűséges olvasóinknak, s büszkén állítjuk: ilyen kitartó táborunk csak nekünk van!
2. frissítés: közben már a kártékony minősítést is megkaptuk
Azért megvan a diszkrét bája annak, amikor pont a zsidók mondják valakire, hogy kártékony...
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready