A Michigani Egyetem egyik doktorandusza, aki az egyetemen szociológiát tanít, azt állítja, hogy a heteronormalitás beszennyezi az óvodai nevelést, ami negatívan befolyásolja a gyerekek nemi fejlődését. Magyarul: Ha a fiúk autóval, karddal, a lányok babával, egymás között pedig papás-mamást játszanak, akkor sérül a gyerekek joga a genderkonform nevelésre. A balliberális genderideológiában a heteronormalitás azt jelenti, hogy a férfiak férfiasan és férfiként viselkednek, a nők nőként és nőiesen, és egyszer apa és anya válnak belőlük. Mindez nagyon maradi, majdhogynem náci ideológia. A polkorrekt ember ma különböző nemi identitásokkal rendelkezik. Heidi Gansen szociológus szerint az erre való nevelést már az óvodás korban el kell kezdeni.
A szociológus, akinek valószínűleg testsúlyából fakadnak komplexusai, ami végül is erre a szánalmas szerepre vitte, ez év július 14-én publikált egy cikket a michigani óvodások vizsgálatáról.
Zoom
Heidi Gansen szociológus
Gansen úgy látja, az óvoda fenyegeti a szociális igazságosságot, mert a mindennapi gyerekjátékok egy bizonyos nemi identitás elfogadására ösztönzik a gyerekeket.
Gansen megfigyelte például, hogy az óvodások papás-mamás játékában a fiúk papát, a lányok mamát akarnak játszani. A szociológus hiába kért például egy kislányt, hogy játsszon papát, a kislány ezt visszautasította. A gyerekek nem engednek meg cross-gender szerepeket, állapítja meg. (A kis fasiszták, ki hitte volna!)
Szerencsére a gyerekek gondolatvilága még egészségesebb, mint a felnőtt társadalomé, amely eltűri az ilyen szerencsétlen alakok, mint Gansen ámokfutását, sőt, adott esetben hasra is esik előttük, mert hogy doktorált szociológusok, és az egyetemeken tanítanak.
Ezután Gansen klasszikus gyerekmeséket vizsgált, és megállapította, hogy a heteronormatív szerepjátékok miatt ezek szintén veszélyesek a szociális igazságosságra. Sőt, mindezeken túl, a tanító nénik és óvónők is bűnösek (nácik), mert visszatartják a gyerekeket a különböző genderszerepektől.
Magyarul, Gansen azon akad ki, hogy a 3 éves gyerekek miért nem játszanak buzit és egyéb genderhulladékot. Szerinte ezek a gyerekek annyira agymosottak, hogy azt gondolják, hogy csak lányokból lehetnek anyák és csak fiúkból apák.
De sebaj, Gansennek van megoldása a problémára.
A tanító nénik (bácsik) és óvónénik (bácsik) feltörhetik ezeket a konzervatív nemi szerepeket, amennyiben a gyerekeknek beszélnek a buziházasságokról, vagy eltűrik, hogy mindezt a balliberális szociológia-hallgatók tegyék meg az óvodában, iskolában.
Ezen kívül javasolja, hogy a nevelők küldjék a gyerekeket olyan játékokba, amelyek a másik nem jellegzetes játékai.
Ez azt jelenti, hogy ha az óvónéni elkapja a kis náci lánykát, hogy babával játszik, ki kell vennie azt a kezéből, és oda kell küldenie a fiúkhoz focizni.
Egy díjazott rövidfilm fog segíteni a maradiság leküzdésében, amennyiben a homoszexualitást népszerűsíti a kisgyerekek között. A film napok óta listavezető a YouTube-on, és mindössze 3 nap alatt 12 millió rákattintást generált (valószínűleg 12 millió aberrált lehetett, de a csalást sem tartjuk kizártnak).
A “Szívverés (In a Heartbeat)” c. animációs film egy kis óvodás buzi történetét meséli el, aki szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni egy másik kisfiúval. Ehhez becserkészi őt, és amikor alkalma van rá, szégyenlősen, de megvallja neki szerelmét. Később a másik kisfiú visszatér, és érdeklődést mutat a homoszexuális praktikák iránt. A Facebook és YouTube olyan emberek kezében van, akik az ilyen moslékot népszerűsítik, persze csak a mi kisgyerekeink számára. Mindezt olyanok vitelezik ki, akik a pszichológiai manipuláció mesterei, azaz pontosan tudják, hogyan dolgozik egy kisgyerek agya. Ha egy kisgyereknek a “Csillagok háborújából” mesélünk, akkor csillagharcos akar lenni, ha cowboy-filmet néz, akkor hős cowboy. Ha a kisfiú megnézi a “Szívverés”-t, akkor egy másik kisfiúba szeretne beleszeretni. A homopropaganda szándéka nem az, hogy toleranciára és elfogadásra neveljék a gyerekeket, hanem hogy buzikká tegyék őket.
Így fertőzik gyermekeinket. Az új világrend forgatókönyve előirányozza a társadalom szétrombolását és ebben partnerek a közösségi oldalak. És azok is hozzá fognak járulni a hagyományos család további szétrombolásához, mivelhogy – és ezt mindenki tudja, ők is, mi is – ép családok nélkül nincs ép társadalom.
Amerikai keresztény aktivisták megállapítják, hogy az új világrend új elitjének a sátánizmus a hitvallása. Ennek az elitnek a programja a homoszexualitás elterjesztése. Már rég nincs itt szó toleranciáról. Ami különben is eléggé egyoldalú. Nekünk tolerálnunk kellene őket, ők egy csöpp nemzeti érzést, értékőrző viselkedést, kereszténységen alapuló közéleti föllépést nem tolerálnak.
Erről a duci Heide Gansenről pedig csak annyit: Szebb korokban lehetett volna futószalag melletti munkás egy baromfi-feldolgozóban, vagy felelős irodai alkalmazott. Mind a kettőben boldog lehetett volna. Csak a mi szerencsétlen korunkban fordulhat elő, hogy bebeszélik neki, hogy genderhívő szociológusként kell a kisgyerekeket boldogítania. Igazolva evvel azt a véleményt, hogyha egy őrültséget nem a talmudista elit képvisel, akkor azt biztosan egy kövér nő teszi.
Zárszóként pedig álljanak itt Jézus szavai:
Aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék. (Máté 18.6)
Bálint József - Józan Katolikus
Kapcsolódó: