Az elmúlt két nap mérlege: négy településen indulhat meg a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) helyi csoportjainak szervezése - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében László Attila, a mozgalom vezetője.
László Attila, aki egyébként sosem tartotta hiábavaló időbeli és anyagi ráfordításnak, hogy akár egy személyes találkozó miatt is több száz kilométert vegyen a nyakába, úgy fogalmaz, az igény a hazafias értékek mentén működő önvédelmi közösségépítésre továbbra is jelentős, elsősorban az ország keleti szegletében.
"A mostani út eredményeként a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Lónyán, ismét neki futva Debrecenben és Gyomaendrődön a már létrejött öregszőlői csoportunk mellett szerveződnek majd közösségeink. Az utóbbi esetében végre a belterületen is megkezdi majd egy lelkes csapat a mozgalmi háttérrel rendelkező lakossági önszerveződést" - tájékoztat a MOM-vezető.
"Meggyőződésem, hogy népünk számára a valódi változást kizárólag a lakossági támogatást élvező és erős alapokra helyezett közösségek lesznek képesek kiharcolni. Szebb jövőt!" - zárja sorait a jól ismert köszöntéssel László Attila.
(Kuruc.info)