2018. november 21., szerda, Olivér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:06 Donald Trump: Szaúd-Arábiával szövetségesek maradunk, mert szem előtt tartjuk Izrael érdekeit21:02 Az üzemanyag adóemelése ellen tiltakoznak a franciák, de Macron "ellenáll"20:06 Orbán támogatottja szerint nem a migránspárti erők, hanem a nacionalizmus és antiszemitizmus az ellenfél az EP-választáson19:39 Líbiában egyre szakszerűbben kezelik a migránskérdést18:55 A tehén- és kecskeszarvak problematikájáról népszavaznak Svájcban18:27 Nem vették fel Koszovót az Interpolba17:56 Mirkóczki rendkívüli nemzetbiztonsági ülést szeretne17:17 Rendőrökre támadt egy Allah akbarozó Brüsszelben - de nem biztos, hogy terrorista, lehet, hogy bélyeggyűjtő17:02 Visszakaphatják lakásaikat a bedőlt jelzáloghitelesek16:51 Gruevszki ártatlan, igazat mond, és bántanák a börtönben - hát persze hogy megkapta a menekültstátuszt16:38 Lengyelország és Izrael sem írja alá az ENSZ migrációs csomagját15:18 Már az Airbnb is antiszemita lett14:31 Nem volt cigarettája az idős asszonynak, de Józsi megoldotta14:14 Három kilométernyi kisvasútért rondíthatnak bele az egyik utolsó érintetlen magyar erdőbe13:24 Filmet készített a börtönéletről a büntetés-végrehajtás - és valamiért mindkét főszereplő fehér, magyar ember
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Így működik az agymosás: 43 reklám, melyben tetten érhető a négerimád(tat)ás és a fehérellenes uszítás

Reklám

A fordító megjegyzései:
A piros és a kék pirula a Matrix c. filmből átvett kifejezés: aki bevette a piros pirulát, kiszabadult az agymosásból, és tisztán látja a dolgokat, ellenben aki a kék pirulát választotta, továbbra is a tudatlanság állapotában van.
A cuckold vagy röviden cuck felszarvazott férjet jelent, ami a cuckoo (kakukk) szóból ered. A szó jelenlegi szélesebb értelme: pipogya fickó. A zsidók uralta pornóiparban a cuckold az a kategória, ahol a pipogya fehér férj a sarokban ülve engedelmesen végignézi, ahogyan fehér feleségét két-három néger férfi megdöngeti.
Az alfa, béta stb. besorolás azt mutatja, hogy egy farkas a falkában mennyire előkelő helyet foglal el. Emberekre átvetítve ez ugyanezt jelenti: az alfa férfi a társadalmi hierarchia csúcsán van testi ereje, tudása és/vagy erőforrásai miatt.
0:00-0:06-nál olvasható a reklámok általános leírása:
Azok az emberek, akik bevették a piros pirulát, észreveszik, hogy az utóbbi években növekvő számú olyan reklám van, melyeket fehérellenes szólamok jellemeznek. Ez a tudatalatti propaganda arra van kihegyezve, hogy a fehérekben az önbizalmat csökkentse, sőt öngyűlöletet és pipogyaságot okozzon, miközben a feketékben az önbizalmat növelje, valamint arra indítsa őket, hogy a fehéreket gyengének és könnyen uralhatónak lássák. A kék pirulát bevett emberek nem értik, hogy a tudatalatti propaganda hogyan működik, és azzal kapcsolatban továbbra is naivak.

A témavezetésnek 4 fő típusa van, melyeket ezek a reklámok alkalmaznak:
1. „Az alfa fekete férfi megszégyeníti a gyenge fehér férfit”. (Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám, továbbá a megszégyenítés gyakran egy fehér nő előtt történik.) 
2. „A szakértő fekete lángelme jobban teljesít, mint a lusta fehér tökkelütött.” (Annak ellenére, hogy a fehéreknek sokkal magasabb átlagos intelligenciájuk van.) 
3. „A gyenge, nyomi, csúf (és alkalomadtán homoszexuális) fehér férfi megszégyeníti magát, miközben a szakértő fekete férfi szánakozva lenézi”. (Ugyancsak gyakran fehér nők előtt történik a megszégyenülés. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
4. „Fehér férfiak áldozattá teszik a fekete embereket”. (Annak ellenére, hogy az FBI bűnözési statisztikája bizonyítja, hogy a feketéknek a fehérek ellen elkövetett bűncselekményei száma sokkal magasabb, még a népességbeli különbség beszámítása nélkül is. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
(Hidra - Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready