2019. január 20., vasárnap, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:43 Nagyon unatkozhatott a kiskunhalasi R. Viktor18:13 A magzatgyilkosság és az eutanázia ellen tüntettek életvédők Párizsban17:45 Moszkva: hét izraeli rakétát semmisített meg a szíriai légvédelem - négy F-16-ossal támadtak a zsidók17:24 Könnygázzal oszlatták a Macedónia névváltoztatása ellen tüntetőket Athénban16:55 A brit cégvezetők háromnegyede ellenzi a megállapodás nélküli Brexitet16:33 A Nagy Testvér is beköltözik a recepcióra: a rendőrség szabadon csemegézhet a vendégek adatai között16:04 Gazirtásra és amerikai sportokra is készülhettek a fiatalok Versegen15:27 Érdemes időben beadatni az influenza elleni védőoltást15:06 ENSZ-békefenntartókkal végeztek Maliban14:53 Elefánt taposott el egy nőt Nepálban14:22 Ha megcsordul a Vince, tele lesz a pince - Ópusztaszeren jósoltak a Kárpát-medencei borrendek13:54 Hasta la vista, Andy! - Orbán a "legnagyobb magyar" filmproducertől búcsúzik - félkarú rablója és filmügyi kormánybiztosa 75 éves volt13:49 Elhunyt a világ legidősebb férfija - Nonaka Maszazo 113 éves volt13:21 Oroszországnak van az ötödik legnagyobb aranytartaléka - tavaly lekörözte Kínát12:57 Szomszédja arcát akarta átszabni a dunavecsei láncfűrészes
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Így működik az agymosás: 43 reklám, melyben tetten érhető a négerimád(tat)ás és a fehérellenes uszítás

A fordító megjegyzései:
A piros és a kék pirula a Matrix c. filmből átvett kifejezés: aki bevette a piros pirulát, kiszabadult az agymosásból, és tisztán látja a dolgokat, ellenben aki a kék pirulát választotta, továbbra is a tudatlanság állapotában van.
A cuckold vagy röviden cuck felszarvazott férjet jelent, ami a cuckoo (kakukk) szóból ered. A szó jelenlegi szélesebb értelme: pipogya fickó. A zsidók uralta pornóiparban a cuckold az a kategória, ahol a pipogya fehér férj a sarokban ülve engedelmesen végignézi, ahogyan fehér feleségét két-három néger férfi megdöngeti.
Az alfa, béta stb. besorolás azt mutatja, hogy egy farkas a falkában mennyire előkelő helyet foglal el. Emberekre átvetítve ez ugyanezt jelenti: az alfa férfi a társadalmi hierarchia csúcsán van testi ereje, tudása és/vagy erőforrásai miatt.
0:00-0:06-nál olvasható a reklámok általános leírása:
Azok az emberek, akik bevették a piros pirulát, észreveszik, hogy az utóbbi években növekvő számú olyan reklám van, melyeket fehérellenes szólamok jellemeznek. Ez a tudatalatti propaganda arra van kihegyezve, hogy a fehérekben az önbizalmat csökkentse, sőt öngyűlöletet és pipogyaságot okozzon, miközben a feketékben az önbizalmat növelje, valamint arra indítsa őket, hogy a fehéreket gyengének és könnyen uralhatónak lássák. A kék pirulát bevett emberek nem értik, hogy a tudatalatti propaganda hogyan működik, és azzal kapcsolatban továbbra is naivak.

A témavezetésnek 4 fő típusa van, melyeket ezek a reklámok alkalmaznak:
1. „Az alfa fekete férfi megszégyeníti a gyenge fehér férfit”. (Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám, továbbá a megszégyenítés gyakran egy fehér nő előtt történik.) 
2. „A szakértő fekete lángelme jobban teljesít, mint a lusta fehér tökkelütött.” (Annak ellenére, hogy a fehéreknek sokkal magasabb átlagos intelligenciájuk van.) 
3. „A gyenge, nyomi, csúf (és alkalomadtán homoszexuális) fehér férfi megszégyeníti magát, miközben a szakértő fekete férfi szánakozva lenézi”. (Ugyancsak gyakran fehér nők előtt történik a megszégyenülés. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
4. „Fehér férfiak áldozattá teszik a fekete embereket”. (Annak ellenére, hogy az FBI bűnözési statisztikája bizonyítja, hogy a feketéknek a fehérek ellen elkövetett bűncselekményei száma sokkal magasabb, még a népességbeli különbség beszámítása nélkül is. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
(Hidra - Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready