2019. június 27., csütörtök, László, Bársonyka, Dalia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Újra lecsapott Gyurcsány banyatankos különítményének egy magányos harcosa22:22 Nagyon erős UV-B sugárzás várható holnap22:10 Az MSZP elnöke nem fárad új felszólalások írásával, jók lesznek a két évvel korábbiak is21:48 Egyre zavarosabb a tűzben meghalt kislány története21:40 A horvát Marija Pejcinovic Buricot választották az Európa Tanács új főtitkárának21:13 Nem csak Harry degenerált: Vilmost egyáltalán nem zavarná, ha a gyerekei ferde hajlamúak lennének20:55 Hollandia a lehetőségek országa: tőlük még 2019-ben is ki lehet sajtolni némi holokárpótlást20:33 Puzsér nem tud választani Tarlós és Karácsony közül, ezért ő is elindul20:02 Trump: Németország erőtlen, a kínai gazdaság összeomlóban, egy Irán elleni háború pedig nem tartana sokáig19:45 Döntöttek a Fidesz fővárosi polgármesterjelöltjeiről19:21 Belátták, hogy botorság volt a szijjártói "tudomásul vétel": mégsem engednénk az úzvölgyi temető államosítását18:47 Németh Zsolték "ukrán barátaink" miatt nem szavazták meg az oroszok visszavételét az ET-közgyűlésbe18:39 Ez már nem jött össze Gyurcsánynak: Karácsony nyerte az előválasztást18:06 Tanulnak a cigányok a liberális "jogvédőktől": Kamarásék szeretnék betiltatni a cigánybűnözés szót - és a pártot is, amely ezt használja17:25 Úgy tűnik, be kellene érni az égő cigarettás-elektromos rendszeres magyarázattal Notre-Dame-ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Így működik az agymosás: 43 reklám, melyben tetten érhető a négerimád(tat)ás és a fehérellenes uszítás

Reklám

A fordító megjegyzései:
A piros és a kék pirula a Matrix c. filmből átvett kifejezés: aki bevette a piros pirulát, kiszabadult az agymosásból, és tisztán látja a dolgokat, ellenben aki a kék pirulát választotta, továbbra is a tudatlanság állapotában van.
A cuckold vagy röviden cuck felszarvazott férjet jelent, ami a cuckoo (kakukk) szóból ered. A szó jelenlegi szélesebb értelme: pipogya fickó. A zsidók uralta pornóiparban a cuckold az a kategória, ahol a pipogya fehér férj a sarokban ülve engedelmesen végignézi, ahogyan fehér feleségét két-három néger férfi megdöngeti.
Az alfa, béta stb. besorolás azt mutatja, hogy egy farkas a falkában mennyire előkelő helyet foglal el. Emberekre átvetítve ez ugyanezt jelenti: az alfa férfi a társadalmi hierarchia csúcsán van testi ereje, tudása és/vagy erőforrásai miatt.
0:00-0:06-nál olvasható a reklámok általános leírása:
Azok az emberek, akik bevették a piros pirulát, észreveszik, hogy az utóbbi években növekvő számú olyan reklám van, melyeket fehérellenes szólamok jellemeznek. Ez a tudatalatti propaganda arra van kihegyezve, hogy a fehérekben az önbizalmat csökkentse, sőt öngyűlöletet és pipogyaságot okozzon, miközben a feketékben az önbizalmat növelje, valamint arra indítsa őket, hogy a fehéreket gyengének és könnyen uralhatónak lássák. A kék pirulát bevett emberek nem értik, hogy a tudatalatti propaganda hogyan működik, és azzal kapcsolatban továbbra is naivak.

A témavezetésnek 4 fő típusa van, melyeket ezek a reklámok alkalmaznak:
1. „Az alfa fekete férfi megszégyeníti a gyenge fehér férfit”. (Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám, továbbá a megszégyenítés gyakran egy fehér nő előtt történik.) 
2. „A szakértő fekete lángelme jobban teljesít, mint a lusta fehér tökkelütött.” (Annak ellenére, hogy a fehéreknek sokkal magasabb átlagos intelligenciájuk van.) 
3. „A gyenge, nyomi, csúf (és alkalomadtán homoszexuális) fehér férfi megszégyeníti magát, miközben a szakértő fekete férfi szánakozva lenézi”. (Ugyancsak gyakran fehér nők előtt történik a megszégyenülés. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
4. „Fehér férfiak áldozattá teszik a fekete embereket”. (Annak ellenére, hogy az FBI bűnözési statisztikája bizonyítja, hogy a feketéknek a fehérek ellen elkövetett bűncselekményei száma sokkal magasabb, még a népességbeli különbség beszámítása nélkül is. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
(Hidra - Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready