2018. november 13., kedd, Szilvia, Bulcsú, Enese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:05 A bolgár kormány sem csatlakozik az ENSZ migrációs csomagjához21:01 Felújítás miatt kedden lezárják az M1-es bicskei lehajtóját20:29 A Jobbik gyakornoki programjának prostitúciós jellegéről beszélt az egyik alelnökjelölt a kongresszuson20:15 Nem lesz kész a Maccabi Játékokig a zsidó olimpia központja, de attól még megépítik19:47 Folytatódik a rakétázás Izrael és a palesztinok között19:36 Nagyon védenek minket a migránsoktól, mégis "német stílusú" piktogramokat lehet már nálunk is felfedezni19:17 Apátit kitette két albizottságból a Fidesz-LMP-Jobbik, utóbbi kettő profitált belőle18:54 A román elnök szerint országa nincs felkészülve az uniós elnökségre18:27 Jobbikos is jelen volt a kelet-ukrajnai szakadárok választásán - néppárti főnökei kiakadtak rá17:43 Kína új generációs vadászgépeket mutatott be17:19 Palesztin ütött meg egy színművészt Budapesten17:02 Magyarországi munkások verekedtek össze egy svájci hajón16:24 Személyesen, egy általa fizetett kávé mellett küldené el Gyurcsányt az anyjába? Most lehet rá esélye15:40 1400 milliárd forintot fizettek be a magyar utakat használók öt év alatt15:18 Néhány nyitott kérdés miatt továbbra sincs Brexit-megegyezés
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Így működik az agymosás: 43 reklám, melyben tetten érhető a négerimád(tat)ás és a fehérellenes uszítás

Reklám

A fordító megjegyzései:
A piros és a kék pirula a Matrix c. filmből átvett kifejezés: aki bevette a piros pirulát, kiszabadult az agymosásból, és tisztán látja a dolgokat, ellenben aki a kék pirulát választotta, továbbra is a tudatlanság állapotában van.
A cuckold vagy röviden cuck felszarvazott férjet jelent, ami a cuckoo (kakukk) szóból ered. A szó jelenlegi szélesebb értelme: pipogya fickó. A zsidók uralta pornóiparban a cuckold az a kategória, ahol a pipogya fehér férj a sarokban ülve engedelmesen végignézi, ahogyan fehér feleségét két-három néger férfi megdöngeti.
Az alfa, béta stb. besorolás azt mutatja, hogy egy farkas a falkában mennyire előkelő helyet foglal el. Emberekre átvetítve ez ugyanezt jelenti: az alfa férfi a társadalmi hierarchia csúcsán van testi ereje, tudása és/vagy erőforrásai miatt.
0:00-0:06-nál olvasható a reklámok általános leírása:
Azok az emberek, akik bevették a piros pirulát, észreveszik, hogy az utóbbi években növekvő számú olyan reklám van, melyeket fehérellenes szólamok jellemeznek. Ez a tudatalatti propaganda arra van kihegyezve, hogy a fehérekben az önbizalmat csökkentse, sőt öngyűlöletet és pipogyaságot okozzon, miközben a feketékben az önbizalmat növelje, valamint arra indítsa őket, hogy a fehéreket gyengének és könnyen uralhatónak lássák. A kék pirulát bevett emberek nem értik, hogy a tudatalatti propaganda hogyan működik, és azzal kapcsolatban továbbra is naivak.

A témavezetésnek 4 fő típusa van, melyeket ezek a reklámok alkalmaznak:
1. „Az alfa fekete férfi megszégyeníti a gyenge fehér férfit”. (Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám, továbbá a megszégyenítés gyakran egy fehér nő előtt történik.) 
2. „A szakértő fekete lángelme jobban teljesít, mint a lusta fehér tökkelütött.” (Annak ellenére, hogy a fehéreknek sokkal magasabb átlagos intelligenciájuk van.) 
3. „A gyenge, nyomi, csúf (és alkalomadtán homoszexuális) fehér férfi megszégyeníti magát, miközben a szakértő fekete férfi szánakozva lenézi”. (Ugyancsak gyakran fehér nők előtt történik a megszégyenülés. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
4. „Fehér férfiak áldozattá teszik a fekete embereket”. (Annak ellenére, hogy az FBI bűnözési statisztikája bizonyítja, hogy a feketéknek a fehérek ellen elkövetett bűncselekményei száma sokkal magasabb, még a népességbeli különbség beszámítása nélkül is. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 
(Hidra - Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready