Bezár!
2020. augusztus 4., kedd, Domonkos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:10 A japán szervezők sem akarnak nézők nélküli olimpiát21:43 Észak-Korea tovább fejleszthette nukleáris fegyvereit21:28 Több ezer sebesültje és több tucat halottja van a bejrúti robbanásnak20:54 Németországban 879-cel nőtt a fertőzöttek napi száma20:22 Soha véget nem érő történet: a "kiirtottak" leszármazottait kényezteti állampolgársággal Kurz19:53 Szerdán is intenzív esőzésre figyelmeztetnek19:23 Elhagyja Spanyolországot a korrupciógyanúba keveredett volt uralkodó18:51 A "székely terroristák"18:40 Elloptak és összetörtek egy autóbuszt Fejérben18:27 A vártnál erősebben nőtt az amerikai gyáripar új megrendeléseinek értéke júniusban18:04 MÁV-Start: év végéig huszonkét légkondicionált fekvőhelyes és hálókocsi érkezik17:44 Egyre feszültebb a Minszk-Moszkva viszony, Lukasenka hazudozással vádolja az oroszokat17:18 Dudálás váltott ki csoportos idegállapotot Egerben16:42 Áldott jó ember ez a pedofil ex-nagykövet: mégis megelégszik a felfüggesztettel16:06 Állandóvá teszik az amerikai katonai jelenlétet Lengyelországban
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Új fokozatra kapcsolt az önfelszámolás a Jobbikban: aki nem hódolatának ad hangot, postafordultával kirúgják

Reklám

Szabó Gábor Jobbik-pártigazgatónak a Volner Jánost támadó körlevelére egy Zala megyei Jobbik-tag válaszolt kritikusan, kilépési szándékról azonban egyetlen szót sem ejtve, mire megkapta a már szinte automatikusnak tűnő választ:
Tisztelt címzett!
Ezennel visszaigazolom - levelére hivatkozva - a kilépését a Jobbik Magyarországért Mozgalomból.
Köszönjük az eddigi áldozatos munkáját.
Zoom
Illusztráció: Dreamstime
A sajátos (de információink szerint nem egyedi) módon kiléptetett tag pusztán ennyit írt a bírálatot a jelek szerint nem tűrő pártigazgatónak:
Volner Jánosnak teljesen igaza van amúgy, ezt a pártot Vona Gábor, ahogy lehetett, a padló alá söpörte, ahonnan felállni, a választások is mutatták... Aki még akart valamit tenni a jobboldalért, Dúró Dóra, neki is mennie kellett. Aki szimpatikus, de szót mer emelni, vagy épp mást gondolni, mindenkinek mennie kell. El kéne gondolkodni, uraim, ne csak a hatalmi vágy hajtsa önöket, mert ugyanoda fogunk jutni, mint a DK, ahonnan már nincs visszaút. Beszélni lehet, de már nem lesz neki súlya.
A szavazótábor után mehet a tagság is
Úgy tűnik, nemcsak a szavazótáborát cserélte le baloldaliakra a Jobbik, most már a tagságot is leváltanák, ha már a kormányt nem tudják.
Vagy egyszerűen feladják a párt mozgalmi jellegét, és az LMP-hez hasonlóan minimális tagsággal működnek tovább, egyfajta hullarablóként lenyúlva az évi 2,7 milliárdos állami támogatást, amit a párt, a frakció és a pártalapítvány együttesen kap még a következő választásig.
Utána pedig jöhetnek a porszívózós videóblogok.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready