Szabó Gábor Jobbik-pártigazgatónak a Volner Jánost támadó körlevelére egy Zala megyei Jobbik-tag válaszolt kritikusan, kilépési szándékról azonban egyetlen szót sem ejtve, mire megkapta a már szinte automatikusnak tűnő választ:
Tisztelt címzett!
Ezennel visszaigazolom - levelére hivatkozva - a kilépését a Jobbik Magyarországért Mozgalomból.
Köszönjük az eddigi áldozatos munkáját.
Zoom
Illusztráció: Dreamstime
A sajátos (de információink szerint nem egyedi) módon kiléptetett tag pusztán ennyit írt a bírálatot a jelek szerint nem tűrő pártigazgatónak:
Volner Jánosnak teljesen igaza van amúgy, ezt a pártot Vona Gábor, ahogy lehetett, a padló alá söpörte, ahonnan felállni, a választások is mutatták... Aki még akart valamit tenni a jobboldalért, Dúró Dóra, neki is mennie kellett. Aki szimpatikus, de szót mer emelni, vagy épp mást gondolni, mindenkinek mennie kell. El kéne gondolkodni, uraim, ne csak a hatalmi vágy hajtsa önöket, mert ugyanoda fogunk jutni, mint a DK, ahonnan már nincs visszaút. Beszélni lehet, de már nem lesz neki súlya.
A szavazótábor után mehet a tagság is
Úgy tűnik, nemcsak a szavazótáborát cserélte le baloldaliakra a Jobbik, most már a tagságot is leváltanák, ha már a kormányt nem tudják.
Vagy egyszerűen feladják a párt mozgalmi jellegét, és az LMP-hez hasonlóan minimális tagsággal működnek tovább, egyfajta hullarablóként lenyúlva az évi 2,7 milliárdos állami támogatást, amit a párt, a frakció és a pártalapítvány együttesen kap még a következő választásig.
Utána pedig jöhetnek a porszívózós videóblogok.
(Kuruc.info)