A Jobbik volt országgyűlési képviselőjelöltje, jelenleg is választókerületi és alapszervezeti elnöke is kilép a pártból, miután "olyan emberek távoztak (önszántukból vagy éppen kizárás után) a Jobbikból, akikkel éveken át egy célért, egy zászló alatt harcoltunk." Magyar Péter azt is elárulta: "Sajnos a maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát, de erről már nem tisztem beszámolni, ezt majd megteszik ők maguk."

Magyar Péter: "A maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát"
Magyar Péter "Búcsú" című, közösségi oldalán megosztott írása alább olvasható
Szomorú, fájdalmas, de szükséges döntést hoztam meg ma (vasárnap esti bejegyzés - a szerk.). Nem kívánok a jövőben szerepet vállalni sem a helyi közéletben, sem úgy általában a politikában. A mai nappal a Jobbik választókerületi elnöki, illetve az Ócsai alapszervezet elnöki posztjáról is lemondok. Még mielőtt bárki tovább gondolná a folyamatot, gyorsan tisztázzuk, sem más pártba nem lépek be, sem független jelöltként nem szándékozom indulni a jövő évi önkormányzati választáson.
Nem szeretnék a miértekről beszélni, nem is szükséges szerintem. Akik ismernek, tudják, hogy az elmúlt években mi mindent tettem a Jobbikért, azért a közösségért, amelyben őszintén láttam országunk felemelkedésének reményét, lehetőségét. Rengeteg időt, energiát és nem kevés pénzt áldoztam ez idő alatt arra, amiben hittem. Elfáradtam.
Sajnos a politikai helyzet ma Magyarországon elkeserítő. Nem látok a közeljövőben esélyt arra, hogy a jelenlegi kormánypártot parlamentáris keretek között bárki is leváltsa (meg hát persze az sem mindegy, hogy ki). Ráadásként olyan emberek távoztak (önszántukból vagy éppen kizárás után) a Jobbikból, akikkel éveken át egy célért, egy zászló alatt harcoltunk.
Köszönöm annak a több ezer embernek a támogatását, bizalmát, akik a hosszú évek alatt bármilyen formában is segítettek! Nem szeretném, hogy úgy érezzék, cserbenhagyom őket, remélem, megértik a döntésemet.
A választókerületem még működő szervezeteinek vezetőivel konzultáltam, ők tudták meg először, hiszen ők a bajtársaim. Együtt küzdöttünk éveken át és bár a Jobbik révén ismertük meg egymást, nem a Jobbik köt össze minket. Nekik külön köszönöm az eddigi áldozatos munkájukat és köszönöm, hogy a barátaimnak tekinthetem őket, ez a jövőben sem fog változni.
Sajnos a maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát, de erről már nem tisztem beszámolni, ezt majd megteszik ők maguk. Én erre őket nem biztattam, nem kértem, hiszen nem is áll érdekemben.
Azoknak a bajtársaimnak, akik a jövőben is szerepet vállalnak a Jobbikban vagy bármely más politikai pártban, sok sikert, erőt és kitartást kívánok! Bármikor megkereshetnek, szívesen állok a rendelkezésükre, de csak szerepvállalás nélkül.
Szebb jövőt!
BÚCSÚ Szomorú, fájdalmas, de szükséges döntést hoztam meg ma. Nem kívánok a jövőben szerepet vállalni sem a helyi...
Közzétette: Magyar Péter – 2018. október 7., vasárnap
A szekszárdi alapszervezet teljes egyetértésben feloszlatta önmagát
A Jobbik szekszárdi alapszervezetének feloszlatását kezdeményezi Szabó Gábor pártigazgató, de a közösség már múlt szerdán feloszlatta saját magát, méghozzá a jelen lévő tagok egyöntetű döntése alapján. Az erről készült jegyzőkönyvet a Jobbik vezetése is megkapta.
Zoom
Szabó Balázst lehallgatta volt pártja vezetősége (bővebben a kapcsolódók között)
– Döntésünket még azelőtt hoztuk meg, hogy Volner Jánost kizárták a Jobbikból, de az alelnök eltávolítása után mindenképpen kiléptünk volna – nyilatkozta Szabó Balázs szekszárdi szervezeti elnök és önkormányzati képviselő, erről bővebben itt írtunk.
(Kuruc.info)
Frissítés: "Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nejlonzacskójában"
A "koalíciós partner" LMP korrupciós ügyeiről tilos volt  beszélni, a Jobbik IT pedig mára besúgóhálózatként működik - többek között ez is kiderül  a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti tagjainak alábbi közleményéből, mely Szabó Balázs közösségi oldalán jelent meg.
Zoom
Tisztelt választópolgárok, tisztelt nemzeti érzelmű harcostársaink!
A szekszárdi Jobbik-alapszervezet megszűnt, a tagok 2018. október 3-i egybehangzó döntése alapján. A jegyzőkönyvek postai úton vannak a Jobbik elnöksége felé. E dátum után felesleges bárkinek is megszüntetni az alapszervezetünket, főleg nemlétező elnökségi döntésre hivatkozva. Döntésünk okairól bővebben szeretnénk tájékoztatni mindenkit, a következő napokban ez meg is fog történni. Addig fő mondatokban ezek az okok:
1. A 2018-as parlamenti választások kampányában, a szintén szekszárdi indulású Hadházy Ákos korrupciógyanús ügyeivel találkoztunk, amely ügyek felgöngyölítését Vona Gábor pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató személyesen állított le, mondván sérti a Jobbik koalíciós partnerét, az LMP-t. Számunkra a tiszta kezek politikája nem ezt jelenti.
2. Egy véletlen folytán kiderült, hogy a Jobbik IT egy spiclit léptetett be az alapszervezetünkbe, akinek feladata az alapszervezeti tagokról és munkájukról, sőt, magánéletükről szóló jelentések írása volt. Ahogy hallani, a Jobbik IT tagjai minden választókerületben ezen feladattal voltak megbízva, azaz kvázi, egy besúgóhálózatként működtek. A hozzánk került sms- és e-mail-forgalom alapján Farkas Gergely Jobbik IT-elnök kapta a jelentéseket. Számunkra a nemzeti gondolkodású, érzelmű közösség nem egy besúgóhálózatot jelent.
3. Láttunk egy mocskos elnökválasztást, ahol a párt ágyúi a párt pénzéből a párt egyes vezetőit lőtték. Most mi leszünk a céltáblák, az "ismeretlenek" által feltört e-mail-fiókok között a mieink is ott lehetnek, amiből majd a párt ágyúi kapnak muníciót.
4. Most vált biztossá, hogy "Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nejlonzacskójában".
Négy olyan ok, amiért nem kívánunk a Jobbik nevű bűnszervezethez/bizniszpárthoz tartozni.
2. frissítés: Tolcsva alpolgármestere is kilépett, a szervezet megszűnt
Megszűnt a Jobbik tolcsvai szervezete, miután két tagja kilépett a pártból.
Egyikük, Pogácsás László alpolgármester, a Mi Hazánk Mozgalomhoz csatlakozva képviseli a továbbiakban a nemzeti-jobboldali választókat az önkormányzatban ugyanúgy alpolgármesterként - értesült szerkesztőségünk.
3. frissítés: A Volner-levél miatt megbüntetett regionális igazgató számára is vállalhatatlan a Jobbik
Jámbor Márk, a Jobbik eddigi Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlési és mezőkövesdi önkormányzati képviselője, párttisztségeitől nemrég megfosztott volt regionális igazgatója írja közösségi oldalán:
Lezárult egy korszak!
Ma (csütörtök este - a szerk.) kiléptem a Jobbikból és független képviselőként folytatom tevékenységemet. Az utóbbi időszak botrányos és vállalhatatlan folyamataival a Jobbik és az én útjaim elválnak.

Továbbra is olyan közéletben hiszek, ahol az elvégzett munka, és nem a kiosztott csomagok hozzák a sikert, legyen ez önkormányzati vagy országgyűlési választás. Meggyőződésem, hogy csak ez jelentheti a közélet megtisztulását és ezáltal egy település vagy a nemzet problémáinak megoldását!
Akik maradnak, azoknak jó egészséget és sok bölcsességet kívánok!
Tisztelettel köszönöm mindazoknak a munkáját és önzetlen segítségét, akik eddig hozzájárultak eredményeim eléréséhez.
4. frissítés: Egyetlen politikusa sem maradt a Jobbiknak Mezőkövesen
Fügedi Richárd, Mezőkövesd önkormányzati képviselője követte Jámbor Márkot, így egyetlen politikusa sem maradt a Jobbiknak a városban.
5. frissítés: Újabb megyei közgyűlési mandátumot veszített a Jobbik Szabolcsban
Alább olvasható Seres Magdolna, a Jobbik eddigi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlési képviselőjének, rakamazi elnökének, megyei sajtófőnökének közösségi oldalán olvasható bejelentése.
Közlemény!
Az elmúlt héten igen fontos döntést hoztam, mely lépést több okból kifolyólag is megtettem. Az elmúlt hetek, hónapok történéseit követően kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból és kértem párttagságom megszüntetését. Ezáltal a Jobbik Rakamazi alapszervezet elnöki tisztségéről, illetve megyei sajtófőnöki pozíciójáról is lemondtam.
Sok-sok nehézségekkel és küzdelemmel teli év áll mögöttem, mögöttünk, melyek tele vannak szép emlékekkel. Sok jó embert ismertem meg, barátságokat kötöttem. A Jobbikban még nagyon sok igaz magyar ember van, akik tele vannak értékes tudással és tapasztalattal, azonban sajnálatos módon a párt a rendelkezésükre álló humánerőforrást nem használta megfelelően. Döntésemmel senkit nem befolyásoltam, nem kértem, hogy kövessenek, azonban vannak követőim és a napokban csatlakoztak szándékomhoz. Az ő nevükben is szeretném megköszönni a sok támogatást és a biztató szavakat. Hálás vagyok ez elmúlt napokban hozzám eljuttatott elismerő szavakért, biztatásért. Megható, hogy ennyien mögöttem állnak és támogatnak.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlésben lévő mandátumom sorsáról a napokban hozok döntést, de sokan arra kértek az elmúlt időszakban, hogy tartsam meg, ígérem, felelősen átgondolom.
Ez az oldal (Jobbik Rakamaz - a szerk.) a közeljövőben ilyen formában megszűnik, azonban a továbbiakról - mint ahogyan a rakamazi alapszervezet sorsáról sem - már nem áll módomban és nem is kívánok nyilatkozni!
Hálás köszönettel az elmúlt közel 9 évért,
Seres Magdolna
Kapcsolódó: