2018. október 18., csütörtök, Lukács napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:05 A rendőrség közleményírója megint remekel: "szóváltásba keveredett a fiú", majd leütötte az utast10:52 Megérkezett Bulgáriába a tévériporter feltételezett gyilkosa10:24 A cigány-zsidó gárdát még nem, de az ellenzéket egy akolba terelni hivatott egyesületet már most bejegyzi Márki-Zay10:01 Több százezer forinttal kerülhet többe ugyanaz a lakásfelújítás az eddigi lakástakarék hiányában09:44 Nem tarthatnak népszavazást a "fehér Ausztrália" politika újraélesztéséről, mert az (is) rasszizmus09:21 Hogyan ússz meg egy súlyos lábtörést, ficamot? (x)08:36 Nőtt a krími iskolai ámokfutás halottainak száma07:43 Apáti a Jobbikról: mivel különb ez a pártvezetés, mint a jelenlegi hatalom?07:31 Záporok tarkíthatják a csütörtököt06:57 Alig van vízi áruszállítás a Duna alacsony szintje miatt22:10 A szaúdi főkonzul szállását is átkutatják Isztambulban - de persze nem siették el21:08 May szerint lehetséges a brit kilépési megállapodás elérése20:48 Épp "ideje volt": megválasztották Belgium első néger polgármesterét20:12 Nyilvános adatbázis készült az egykori állampártok funkcionáriusairól19:47 EPP: eddig senki sem kezdeményezte a Fidesz kizárását
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Újabb kilépési hullám indult az erkölcsileg vállalhatatlan Jobbikban

A Jobbik volt országgyűlési képviselőjelöltje, jelenleg is választókerületi és alapszervezeti elnöke is kilép a pártból, miután "olyan emberek távoztak (önszántukból vagy éppen kizárás után) a Jobbikból, akikkel éveken át egy célért, egy zászló alatt harcoltunk." Magyar Péter azt is elárulta: "Sajnos a maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát, de erről már nem tisztem beszámolni, ezt majd megteszik ők maguk."

Magyar Péter: "A maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát"
Magyar Péter "Búcsú" című, közösségi oldalán megosztott írása alább olvasható
Szomorú, fájdalmas, de szükséges döntést hoztam meg ma (vasárnap esti bejegyzés - a szerk.). Nem kívánok a jövőben szerepet vállalni sem a helyi közéletben, sem úgy általában a politikában. A mai nappal a Jobbik választókerületi elnöki, illetve az Ócsai alapszervezet elnöki posztjáról is lemondok. Még mielőtt bárki tovább gondolná a folyamatot, gyorsan tisztázzuk, sem más pártba nem lépek be, sem független jelöltként nem szándékozom indulni a jövő évi önkormányzati választáson.
Nem szeretnék a miértekről beszélni, nem is szükséges szerintem. Akik ismernek, tudják, hogy az elmúlt években mi mindent tettem a Jobbikért, azért a közösségért, amelyben őszintén láttam országunk felemelkedésének reményét, lehetőségét. Rengeteg időt, energiát és nem kevés pénzt áldoztam ez idő alatt arra, amiben hittem. Elfáradtam.
Sajnos a politikai helyzet ma Magyarországon elkeserítő. Nem látok a közeljövőben esélyt arra, hogy a jelenlegi kormánypártot parlamentáris keretek között bárki is leváltsa (meg hát persze az sem mindegy, hogy ki). Ráadásként olyan emberek távoztak (önszántukból vagy éppen kizárás után) a Jobbikból, akikkel éveken át egy célért, egy zászló alatt harcoltunk.
Köszönöm annak a több ezer embernek a támogatását, bizalmát, akik a hosszú évek alatt bármilyen formában is segítettek! Nem szeretném, hogy úgy érezzék, cserbenhagyom őket, remélem, megértik a döntésemet.
A választókerületem még működő szervezeteinek vezetőivel konzultáltam, ők tudták meg először, hiszen ők a bajtársaim. Együtt küzdöttünk éveken át és bár a Jobbik révén ismertük meg egymást, nem a Jobbik köt össze minket. Nekik külön köszönöm az eddigi áldozatos munkájukat és köszönöm, hogy a barátaimnak tekinthetem őket, ez a jövőben sem fog változni.
Sajnos a maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát, de erről már nem tisztem beszámolni, ezt majd megteszik ők maguk. Én erre őket nem biztattam, nem kértem, hiszen nem is áll érdekemben.
Azoknak a bajtársaimnak, akik a jövőben is szerepet vállalnak a Jobbikban vagy bármely más politikai pártban, sok sikert, erőt és kitartást kívánok! Bármikor megkereshetnek, szívesen állok a rendelkezésükre, de csak szerepvállalás nélkül.
Szebb jövőt!
BÚCSÚ Szomorú, fájdalmas, de szükséges döntést hoztam meg ma. Nem kívánok a jövőben szerepet vállalni sem a helyi...
Közzétette: Magyar Péter – 2018. október 7., vasárnap
A szekszárdi alapszervezet teljes egyetértésben feloszlatta önmagát
A Jobbik szekszárdi alapszervezetének feloszlatását kezdeményezi Szabó Gábor pártigazgató, de a közösség már múlt szerdán feloszlatta saját magát, méghozzá a jelen lévő tagok egyöntetű döntése alapján. Az erről készült jegyzőkönyvet a Jobbik vezetése is megkapta.
Zoom
Szabó Balázst lehallgatta volt pártja vezetősége (bővebben a kapcsolódók között)
– Döntésünket még azelőtt hoztuk meg, hogy Volner Jánost kizárták a Jobbikból, de az alelnök eltávolítása után mindenképpen kiléptünk volna – nyilatkozta Szabó Balázs szekszárdi szervezeti elnök és önkormányzati képviselő, erről bővebben itt írtunk.
(Kuruc.info)
Frissítés: "Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nejlonzacskójában"
A "koalíciós partner" LMP korrupciós ügyeiről tilos volt  beszélni, a Jobbik IT pedig mára besúgóhálózatként működik - többek között ez is kiderül  a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti tagjainak alábbi közleményéből, mely Szabó Balázs közösségi oldalán jelent meg.
Zoom
Tisztelt választópolgárok, tisztelt nemzeti érzelmű harcostársaink!
A szekszárdi Jobbik-alapszervezet megszűnt, a tagok 2018. október 3-i egybehangzó döntése alapján. A jegyzőkönyvek postai úton vannak a Jobbik elnöksége felé. E dátum után felesleges bárkinek is megszüntetni az alapszervezetünket, főleg nemlétező elnökségi döntésre hivatkozva. Döntésünk okairól bővebben szeretnénk tájékoztatni mindenkit, a következő napokban ez meg is fog történni. Addig fő mondatokban ezek az okok:
1. A 2018-as parlamenti választások kampányában, a szintén szekszárdi indulású Hadházy Ákos korrupciógyanús ügyeivel találkoztunk, amely ügyek felgöngyölítését Vona Gábor pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató személyesen állított le, mondván sérti a Jobbik koalíciós partnerét, az LMP-t. Számunkra a tiszta kezek politikája nem ezt jelenti.
2. Egy véletlen folytán kiderült, hogy a Jobbik IT egy spiclit léptetett be az alapszervezetünkbe, akinek feladata az alapszervezeti tagokról és munkájukról, sőt, magánéletükről szóló jelentések írása volt. Ahogy hallani, a Jobbik IT tagjai minden választókerületben ezen feladattal voltak megbízva, azaz kvázi, egy besúgóhálózatként működtek. A hozzánk került sms- és e-mail-forgalom alapján Farkas Gergely Jobbik IT-elnök kapta a jelentéseket. Számunkra a nemzeti gondolkodású, érzelmű közösség nem egy besúgóhálózatot jelent.
3. Láttunk egy mocskos elnökválasztást, ahol a párt ágyúi a párt pénzéből a párt egyes vezetőit lőtték. Most mi leszünk a céltáblák, az "ismeretlenek" által feltört e-mail-fiókok között a mieink is ott lehetnek, amiből majd a párt ágyúi kapnak muníciót.
4. Most vált biztossá, hogy "Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nejlonzacskójában".
Négy olyan ok, amiért nem kívánunk a Jobbik nevű bűnszervezethez/bizniszpárthoz tartozni.
2. frissítés: Tolcsva alpolgármestere is kilépett, a szervezet megszűnt
Megszűnt a Jobbik tolcsvai szervezete, miután két tagja kilépett a pártból.
Egyikük, Pogácsás László alpolgármester, a Mi Hazánk Mozgalomhoz csatlakozva képviseli a továbbiakban a nemzeti-jobboldali választókat az önkormányzatban ugyanúgy alpolgármesterként - értesült szerkesztőségünk.
Kapcsolódó:



 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready