Talán meredeknek tűnhetett egyes olvasóink számára, hogy Kuncze Gábor is bekerült a Jobbik következő elnökéről kitett szavazásunkba, ám az élet eléggé bizarr módon mutatja meg, hogy ami tegnap még költői túlzásnak tűnt, az holnaputánra akár valósággá is válhat.
Azóta ugyanis bejelentették, hogy a holotúlélő-leszármazott, MSZP-DK-kompatibilis Jakab Péter lesz a párt frakcióvezetője, ma pedig már büszkén tette ki Fb-oldalára Sneider Tamás a párttévé legújabb adását, melynek fő szakértője az örök SZDSZ-es Horn Gábor, akinek a szüleit a nyilasok kivitték a Duna-partra, ő pedig tíz évvel később megszületett, simán bevonulva így a holorekordok könyvébe.
Zoom
A báját egyébként azt adja az egésznek, hogy a nagyszerű vendéget sem zavarja a társaság, sőt, még ő ad tanácsot a Jobbiknak, hogyan lehetne mégis túlélni: vissza kell kapaszkodni a radikális jobboldali mondandóba,
ott van 10-20%, amit nem kell elveszíteni.
Mondja ezt az az SZDSZ-es, aki a leghangosabban ajvékolt akkor, amikor a Jobbik még a "radikális jobboldali mondandót" tolta. De persze így, hogy az ő szolgálatukban van a párt, jó lenne becsatornázni azt a húsz százalékot...
Kedveskedésből még azt a jobbikos hazugságot is felmondta, hogy a Fidesz finanszírozza (!) a Mi Hazánkat.
A beszélgetés legperverzebb pontja az volt, amikor még a pápalátogatásról is megkérdezték a zsidót – és csak ebben nem értett egyet az Iránytű Intézet szakértőjével... Tudják, ez az a jobbikos pénzkitalicskázó kvázi fantomszervezet, amelyik olyan jól működik, hogy az EP-választás előtt 14%-ra mérte a Jobbikot – százmillióért.
Egy kis múltidéző: aki nem tud kilépni az SZDSZ-ből, annyira büszke rá:
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: