Szóvivő úrtól eddig úgy tudtuk, hogy a Jobbik a választás legnagyobb nyertese:
Most azonban úgy tűnik, mégsincs így. A pártigazgató immár gyenge eredményről ír, s - ügyes manipulátor lévén - átalakítások ígéretével és gőzleeresztéssel próbálja elodázni a valódi változásokat, a lényeg, hogy a csipet-csapat még felmarkolhassa az állami támogatást, amíg bent bohóckodhatnak a parlamentben.
Íme a tagságnak írt levele, melyet a mi postaládánkba is befújt a szél, ahogy mondani szokás:
Jobbikon belüli konzultáció a megújulásról
Tisztelt Tagtársam!
A gyenge EP-választási eredményünk óta teljesen egyértelművé vált, hogy teljes szervezeti, kommunikációs, személyi és akár politikai megújulásra van szüksége a Jobbiknak. A pártunk hivatalos testületei, mint az elnökség, a regionális igazgatók értekezlete, a parlamenti frakciónk és az országos választmány tárgyalta és elemezte az idevezető okokat, és keresi folyamatosan a megoldásokat.
Ezek a bejáratott utak viszont a jelenlegi helyzetben nem elégségesek, ezért egy belső konzultációt indítunk útjára közösségünkön belül, és kikérjük minden jobbikos tagtársunk véleményét és tanácsait, hogy közösségi összefogással keressük a megoldásokat, és minden gondolat, javaslat, kritika el is jusson a döntéshozókhoz.
Ha ebben Te is tudsz közösségünknek segíteni, akkor kérlek, töltsd ki az alábbi kérdőívet, és a feltett kérdésekre add meg a saját válaszaidat!
Az országos elnökség nevében:
Szabó Gábor, pártigazgató
Biztosak vagyunk benne, hogy számos olvasónk úgy távozott a Jobbikból, hogy nem tudta elmondani a vezetőségnek, mi a véleménye arról a szinte példátlan árulásról, amit Rapper Gábor eufemisztikusan néppártosodásnak nevezett el.
Zoom
Most megteheti, s mivel a tagság véleményét várják, így túl sok javaslat nem érkezhet be... Lesz talán idejük az alternatív véleményekre is.
Mi például így válaszoltunk a kérdéseikre:
Zoom
1. Szerinted a jövőben melyik társadalmi csoportokat kellene elsősorban megszólítanunk, és milyen témával, eszközökkel juthatunk el hozzájuk?
A zsidók, cigányok, komcsik, liberálisok stb. megvoltak, talán a normális értékrendű, nemzeti érzelmű magyarokat... kellett volna, de már régen késő. Azokkal a témákkal, amelyek a parlamentbe röpítettek benneteket, amelyek a magyarok mindennapjait megkeserítik, és amelyeket a haza ellenségei előtti megfelelési kényszeretekben a szőnyeg alá söpörtetek az elmúlt években. Milyen eszközökkel? Az emberek szemébe kellett volna nézni... De most már csak a hátukat látjátok.
2. Véleményed szerint milyen új közéleti témákat karoljon fel a Jobbik, esetleg milyen régebbi politikai ügyeket vegyünk újra elő?
A kérdés második felére a választ lásd feljebb. Új témák? Cigány polgárosodás, mit adott nekünk a zsidóság, a melegek is lehetnek jó szülők, nem mindenki olyan nemű, amilyen testbe született stb. A momentumos fiúk(?)-lányok(?) szívesen segítenek.
3. Meglátásod szerint hogyan kellene hatékonyabban mozgósítani a Jobbik meglévő szimpatizánsait? (Országosan, helyi szinten, saját környezetedben, akár korcsoportok szerint.)
:D :D :D
4. Milyen javaslataid vannak arra, hogy sikeresen megszólítsunk bizonytalan, illetve más pártra szavazókat?
Meg kell próbálni még több témát átvenni a balliberálisoktól, a választási eredmények is azt mutatják, hogy ez nagyon bejön. Továbbá naponta le kell írni, hogy Enyveskezű, ez minden szavazatot a Jobbiknak visz majd be.
5. Miként látod az elmúlt kampányban az online megjelenésünket? Min változtatnál? Hol kellene szerinted erősítenünk?
Nagyon jó volt a sok fénykép Sneider Tomiról különféle élethelyzetekben, de még több láncfűrészes fotó kellene. A videóinterjúkat inkább hanyagoljátok, bár a nagymamám azt mondta, többet érnek, mint bármelyik altatója.
6. Mit gondolsz a Hazai Pálya és egyéb szóróanyagaink hatékonyságáról és terjesztéséről? Változtatnál-e rajtuk?
A Hazai Pályát esetleg átnevezném Népszabadságra, amúgy rendben van.
7. Milyennek találod az egyéb kampányeszközeinket, mint például póló, hűtőmágnes, plakátok? Szerinted milyen további eszközök bevonására lenne szükség?
Szendvicsembereket kellene csinálni az IT-sekből, úgy olvastuk, imádják, amikor így használjátok őket. Legesélyesebb jelölt, egészen biztosan győzünk, mi nyerjük a választást stb. - a korábbi jelmondatok ma is nagyon ott vannak.
8. Van-e egyéb javaslatod, észrevételed az országos elnökség számára?
Az új szakértőtök szívesen segít, csak a nevet kell cserélni:
Ha Önnek is vannak válaszai a fenti kérdésekre, ide kattintva küldheti el őket a Jobbik vezetőségének. Ne fossza meg őket az élménytől, egy visszajelzést igazán megérdemelnek!
(Kuruc.info)