Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:17 Műemlékek rombolását kritizáló cikk címe miatt kellett távoznia egy Pulitzer-díjas főszerkesztőnek09:02 Cápa ölt szörföst az ausztrál partoknál08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Ellenzed a buzifelvonulást? Mondj búcsút a több százezres nézettséggel rendelkező YouTube-csatornádnak!

Reklám

Ez történt ugyanis a Magyar Igazság című YouTube-csatornával, melyről nemrég mi is hírt adtunk, méltatva kezelőjének a nemzeti oldal tájékoztatásában végzett áldozatos munkáját. A csatorna legnézettebb videója nagyságrendileg 250 000-es megtekintéssel rendelkezett, az össznézettség meghaladta a 800 000 megtekintést, a feliratkozók száma pedig megközelítette az 5000-et. De most már ennek is vége.
Zoom
És hogy mi vezetett ide? Csak ismételni tudjuk magunkat, s nem írhatunk mást, mint akkor, amikor a Szilágyi-szoborról csak úgy lehetett képet kitenni a Facebookra, hogy kitakarták Toroczkai arcát, és nem írták le a nevét: napjaink zsidó cenzorai Rákosiékon is túltesznek.
A tiltás azt követően érkezett, hogy a csatorna üzemeltetője közzétette a Mi Hazánk elnökének sajtótájékoztatóját, melyben a buzifelvonulás betiltását követelte. A videó borítóképe ez volt:
 
Zoom
A YouTube válasza erre:
Zoom
Ideje lenne lecserélni az irányelveket a YouTube-nál, Facebooknál és a többi hasonszőrű oldalnál erre az egy mondatra:
Ami nem a mi ultraliberális, zsidó-, buzi-, cigányimádó, Európa- és nemzetellenes, holopropagandista álláspontunkat hangoztatja, az gyűlöletkeltő, és törölve lesz.
Sokkal őszintébb és egyértelműbb lenne a helyzet.
Azoknak pedig, akik azt hiszik, jól megmondják a frankót az olyan megjegyzésekkel, hogy
Minek kell a zsidó facebookra meg youtube-ra menni, nem kell csodálkozni, ha onnan kiraknak, ott van a VK vagy bármi más, amit rajtam kívül senki sem használ,
érdemes lenne fontolóra venni, hogy amíg néhány tucatnyi magyar használja csupán a VK-t vagy bármilyen más, esetleg teljesen ismeretlen platformot, addig nagyon vagány érzés lehet ott homokozgatni, csak éppen senkit sem lehet elérni azon a pár tucatnyi emberen kívül, és így tökéletesen halálra van ítélve a nemzeti oldal azon törekvése, hogy felnyissa minél több ember szemét.
Ezt is akarják a beteg lelkű cenzorok - és sajnos egyre hatékonyabbak. Azonban minél rosszabb a helyzet, minél szembetűnőbbek és felháborítóbbak a túlkapásaik, annál nagyobb lehet a reményünk arra, hogy közel a változás: vagy felbukkan egy használható alternatíva, vagy véget ér a gyalázatos uralmuk, mint előbb-utóbb valamennyi nemzet- és emberellenes törpe kisebbség tombolása.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready