2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken14:33 Tíz kicsi indián a kölkedi kukoricásban14:12 MÁV és Betyársereg, ajánlóívek és Facebook-cenzúra: Tvrtko kérdezte Toroczkait13:41 Az egyik államtitkárt kifütyülték, a másikat kinevették a joggal türelmetlen orvosok13:22 Az egyik összetört kocsinak még a kulcsát is visszavitte a talpig becsületes szügyi fiatal12:47 "Joggal remélem, hogy felmentenek a vádak alól" - mondta a fideszes politikusbűnöző12:15 Szíven szúrta magát egy bákói diák egy csíkszeredai középiskolában11:40 A nemzetiségi szervezetek nem küldhetnek delegáltakat a választási bizottságokba11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Ellenzed a buzifelvonulást? Mondj búcsút a több százezres nézettséggel rendelkező YouTube-csatornádnak!

Reklám

Ez történt ugyanis a Magyar Igazság című YouTube-csatornával, melyről nemrég mi is hírt adtunk, méltatva kezelőjének a nemzeti oldal tájékoztatásában végzett áldozatos munkáját. A csatorna legnézettebb videója nagyságrendileg 250 000-es megtekintéssel rendelkezett, az össznézettség meghaladta a 800 000 megtekintést, a feliratkozók száma pedig megközelítette az 5000-et. De most már ennek is vége.
Zoom
És hogy mi vezetett ide? Csak ismételni tudjuk magunkat, s nem írhatunk mást, mint akkor, amikor a Szilágyi-szoborról csak úgy lehetett képet kitenni a Facebookra, hogy kitakarták Toroczkai arcát, és nem írták le a nevét: napjaink zsidó cenzorai Rákosiékon is túltesznek.
A tiltás azt követően érkezett, hogy a csatorna üzemeltetője közzétette a Mi Hazánk elnökének sajtótájékoztatóját, melyben a buzifelvonulás betiltását követelte. A videó borítóképe ez volt:
 
Zoom
A YouTube válasza erre:
Zoom
Ideje lenne lecserélni az irányelveket a YouTube-nál, Facebooknál és a többi hasonszőrű oldalnál erre az egy mondatra:
Ami nem a mi ultraliberális, zsidó-, buzi-, cigányimádó, Európa- és nemzetellenes, holopropagandista álláspontunkat hangoztatja, az gyűlöletkeltő, és törölve lesz.
Sokkal őszintébb és egyértelműbb lenne a helyzet.
Azoknak pedig, akik azt hiszik, jól megmondják a frankót az olyan megjegyzésekkel, hogy
Minek kell a zsidó facebookra meg youtube-ra menni, nem kell csodálkozni, ha onnan kiraknak, ott van a VK vagy bármi más, amit rajtam kívül senki sem használ,
érdemes lenne fontolóra venni, hogy amíg néhány tucatnyi magyar használja csupán a VK-t vagy bármilyen más, esetleg teljesen ismeretlen platformot, addig nagyon vagány érzés lehet ott homokozgatni, csak éppen senkit sem lehet elérni azon a pár tucatnyi emberen kívül, és így tökéletesen halálra van ítélve a nemzeti oldal azon törekvése, hogy felnyissa minél több ember szemét.
Ezt is akarják a beteg lelkű cenzorok - és sajnos egyre hatékonyabbak. Azonban minél rosszabb a helyzet, minél szembetűnőbbek és felháborítóbbak a túlkapásaik, annál nagyobb lehet a reményünk arra, hogy közel a változás: vagy felbukkan egy használható alternatíva, vagy véget ér a gyalázatos uralmuk, mint előbb-utóbb valamennyi nemzet- és emberellenes törpe kisebbség tombolása.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready