2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:55 Példátlan légszennyezést okoztak a bozóttüzek Sydneyben22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek15:50 Ilyen egy haladó ország gyöngédsége: szülei feljelentették a dzsihadistát, de az osztrákok megszüntették a nyomozást
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Ellenzed a buzifelvonulást? Mondj búcsút a több százezres nézettséggel rendelkező YouTube-csatornádnak!

Reklám

Ez történt ugyanis a Magyar Igazság című YouTube-csatornával, melyről nemrég mi is hírt adtunk, méltatva kezelőjének a nemzeti oldal tájékoztatásában végzett áldozatos munkáját. A csatorna legnézettebb videója nagyságrendileg 250 000-es megtekintéssel rendelkezett, az össznézettség meghaladta a 800 000 megtekintést, a feliratkozók száma pedig megközelítette az 5000-et. De most már ennek is vége.
Zoom
És hogy mi vezetett ide? Csak ismételni tudjuk magunkat, s nem írhatunk mást, mint akkor, amikor a Szilágyi-szoborról csak úgy lehetett képet kitenni a Facebookra, hogy kitakarták Toroczkai arcát, és nem írták le a nevét: napjaink zsidó cenzorai Rákosiékon is túltesznek.
A tiltás azt követően érkezett, hogy a csatorna üzemeltetője közzétette a Mi Hazánk elnökének sajtótájékoztatóját, melyben a buzifelvonulás betiltását követelte. A videó borítóképe ez volt:
 
Zoom
A YouTube válasza erre:
Zoom
Ideje lenne lecserélni az irányelveket a YouTube-nál, Facebooknál és a többi hasonszőrű oldalnál erre az egy mondatra:
Ami nem a mi ultraliberális, zsidó-, buzi-, cigányimádó, Európa- és nemzetellenes, holopropagandista álláspontunkat hangoztatja, az gyűlöletkeltő, és törölve lesz.
Sokkal őszintébb és egyértelműbb lenne a helyzet.
Azoknak pedig, akik azt hiszik, jól megmondják a frankót az olyan megjegyzésekkel, hogy
Minek kell a zsidó facebookra meg youtube-ra menni, nem kell csodálkozni, ha onnan kiraknak, ott van a VK vagy bármi más, amit rajtam kívül senki sem használ,
érdemes lenne fontolóra venni, hogy amíg néhány tucatnyi magyar használja csupán a VK-t vagy bármilyen más, esetleg teljesen ismeretlen platformot, addig nagyon vagány érzés lehet ott homokozgatni, csak éppen senkit sem lehet elérni azon a pár tucatnyi emberen kívül, és így tökéletesen halálra van ítélve a nemzeti oldal azon törekvése, hogy felnyissa minél több ember szemét.
Ezt is akarják a beteg lelkű cenzorok - és sajnos egyre hatékonyabbak. Azonban minél rosszabb a helyzet, minél szembetűnőbbek és felháborítóbbak a túlkapásaik, annál nagyobb lehet a reményünk arra, hogy közel a változás: vagy felbukkan egy használható alternatíva, vagy véget ér a gyalázatos uralmuk, mint előbb-utóbb valamennyi nemzet- és emberellenes törpe kisebbség tombolása.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready