2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Anyaország ::

Új mobilszámmal frissítve: Fekete Pákó beperelné a kuruc.infót - Ön felhívta már?

Reklám

"Szegény" Fekete Pákó teljesen kiborult, ugyanis a kuruc.info-n niggernek nevezték (mely tényt elég nehéz lenne cáfolni - a szerk.) és feltették a telefonszámát is. A Didikirály nem hagyja annyiban a dolgot, beperli az oldalt - tájékoztatta a StoryOnline-t Pákó menyasszonya, Ágica. (Gratulálunk Ágicának a párválasztáshoz, biztosan büszkék rá a szülei - szerk.) A Kuruc.info úgy tudja, Gödön szennyezi életterünket a fehéreknek csokifarkat kínálgató, a vendégjogot semmibe vevő piszkos és primitív dzsungelmaki, közelebbi infó egyelőre nincs.


Jobb lett volna mindenkinek, ha le sem mászik a fáról...
Azért is Ágica beszélt a történtekről, mert szerelmét nagyon megviselte a dolog, egész éjszaka alig aludt, szegénynek ugyanis folyton csörgött a telefonja. Először nem tudták mi történhetett, de aztán egy férfi felvilágosította őket a kuruc.info oldalon közzétett felhívásról, amely a következőképpen hangzik: "Megvan Pákó száma - hallgasson eredeti nigger makogást. Ha melegebb éghajlatra szeretné küldeni, vagy csak szimplán hallgatna egy kis néger makogást, ne habozzon!"

Ágica úgy véli, ezzel nekik nem csupán erkölcsi, de anyagi kárt is okoztak, hiszen le kell cserélniük a telefonszámot, így nem tudják, hogyan érik majd el a "mulatós énekest" a felkérésekkel. (Örülünk, hogy segítettünk megakadályozni, hogy egy énekelni képtelen majom borzolja tovább a kedélyeket a "mulatós zenéjével" - a szerk.) Éppen ezért kártérítési pert indítanak az oldal ellen. Csak tessék, fordulhatnak az állatvédőkhöz is.


Pákó "menyasszonya" - Plank Ágnes (jobb oldalon)
Előzmény: Pákó írt a szerkesztőségünkbe tegnap 10 óra körül:

lasunfnjh olakhgjkr <paco-g@freemail.hu>
Fekete Pákó vagyok.Az oldalatokon megtaláltam a telefonszámomat kitéve! Megkérlek titieket,hogy nagyon gyorsan szedjétek le,mielött legközelebb az ügyvédem fog felkeresni titeket.köszönöm.

Most már az email címét is tudjuk. Ha a telefont már nem venné fel, írjunk neki!
Egyébként felajánljuk Pákónak: ha visszahúz Nigériába, és soha többé nem hallunk róla, hajlandóak vagyunk levenni az adatait.

Eredeti felhívásunk:
Ha melegebb éghajlatra szeretné küldeni, vagy csak szimplán hallgatna egy kis néger makogást, ne habozzon!
Fekete Pákó: +36-70/589-6586, másik száma: +36-70/230-9197
A fentiek szerint sikeres a telefonon való hívogatás, úgyhogy csak így tovább!

Kapcsolódó cikkünk: Videó: Pákó csokifarkat kínált fel nyalogatásra - Havas kiosztotta, majd otthagyta a műsort

(Kuruc.info - Story online - képek:iwiw)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready