2019. október 18., péntek, Lukács napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:31 Mussolini, a zsidóság ideálja21:52 Nem vicc: Venezuelát is beválasztották az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába21:06 Megtámadták a választási eredményt az I. és a VIII. kerületben is20:37 Emléktáblát avattak a Nemzeti Múzeum oláh kifosztását megakadályozó Bandholtz tábornok tiszteletére20:13 Erdogan mégis fogadta az amerikai alelnököt, sőt még tűzszüneti megállapodást is kötött vele19:38 Úgy tűnik, Erdogan elvitte a kiegyezést Aszadnak és a kurdoknak19:18 "Német"országban állandósult a kurd-török háború18:58 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről18:24 Fáziskésés17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Anyaország ::

Új mobilszámmal frissítve: Fekete Pákó beperelné a kuruc.infót - Ön felhívta már?

Reklám

"Szegény" Fekete Pákó teljesen kiborult, ugyanis a kuruc.info-n niggernek nevezték (mely tényt elég nehéz lenne cáfolni - a szerk.) és feltették a telefonszámát is. A Didikirály nem hagyja annyiban a dolgot, beperli az oldalt - tájékoztatta a StoryOnline-t Pákó menyasszonya, Ágica. (Gratulálunk Ágicának a párválasztáshoz, biztosan büszkék rá a szülei - szerk.) A Kuruc.info úgy tudja, Gödön szennyezi életterünket a fehéreknek csokifarkat kínálgató, a vendégjogot semmibe vevő piszkos és primitív dzsungelmaki, közelebbi infó egyelőre nincs.


Jobb lett volna mindenkinek, ha le sem mászik a fáról...
Azért is Ágica beszélt a történtekről, mert szerelmét nagyon megviselte a dolog, egész éjszaka alig aludt, szegénynek ugyanis folyton csörgött a telefonja. Először nem tudták mi történhetett, de aztán egy férfi felvilágosította őket a kuruc.info oldalon közzétett felhívásról, amely a következőképpen hangzik: "Megvan Pákó száma - hallgasson eredeti nigger makogást. Ha melegebb éghajlatra szeretné küldeni, vagy csak szimplán hallgatna egy kis néger makogást, ne habozzon!"

Ágica úgy véli, ezzel nekik nem csupán erkölcsi, de anyagi kárt is okoztak, hiszen le kell cserélniük a telefonszámot, így nem tudják, hogyan érik majd el a "mulatós énekest" a felkérésekkel. (Örülünk, hogy segítettünk megakadályozni, hogy egy énekelni képtelen majom borzolja tovább a kedélyeket a "mulatós zenéjével" - a szerk.) Éppen ezért kártérítési pert indítanak az oldal ellen. Csak tessék, fordulhatnak az állatvédőkhöz is.


Pákó "menyasszonya" - Plank Ágnes (jobb oldalon)
Előzmény: Pákó írt a szerkesztőségünkbe tegnap 10 óra körül:

lasunfnjh olakhgjkr <paco-g@freemail.hu>
Fekete Pákó vagyok.Az oldalatokon megtaláltam a telefonszámomat kitéve! Megkérlek titieket,hogy nagyon gyorsan szedjétek le,mielött legközelebb az ügyvédem fog felkeresni titeket.köszönöm.

Most már az email címét is tudjuk. Ha a telefont már nem venné fel, írjunk neki!
Egyébként felajánljuk Pákónak: ha visszahúz Nigériába, és soha többé nem hallunk róla, hajlandóak vagyunk levenni az adatait.

Eredeti felhívásunk:
Ha melegebb éghajlatra szeretné küldeni, vagy csak szimplán hallgatna egy kis néger makogást, ne habozzon!
Fekete Pákó: +36-70/589-6586, másik száma: +36-70/230-9197
A fentiek szerint sikeres a telefonon való hívogatás, úgyhogy csak így tovább!

Kapcsolódó cikkünk: Videó: Pákó csokifarkat kínált fel nyalogatásra - Havas kiosztotta, majd otthagyta a műsort

(Kuruc.info - Story online - képek:iwiw)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready