2019. szeptember 17., kedd, Zsófia, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:25 Ingyenes fertőtlenítőszert kaphatnak a sertéstartók22:13 "A kutyahús fogyasztása nem jó szokás" - győzködik egy vietnami város lakóit22:01 Gulyás: megvétózzuk az EU-költségvetést, ha az előterjesztés nem változik21:48 Snowden: ami miatt most Kínát bírálják, azt Amerika már régóta csinálja21:23 Orbán Ráhel-hasonmás DK-st indít az ellenzék Óbudán21:11 Oroszország Sz-400-as légvédelmi rakétákat telepített az Új-föld szigeteken20:53 Varga Judit azt mondja, cáfolt minden vádat és hamis állítást Brüsszelben20:37 A Terry Black nevű "előadóművész" is távozott az élők sorából20:28 Johnson: van esély a megállapodásra, de csak a backstop-megoldás nélkül20:04 Polgármestert ütött a visszaeső, de megússza felfüggesztettel, mert enyhén debil19:53 Az NVB elutasította a fellebbezést Berki nyilvántartásba vétele ügyében19:31 A héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok19:04 Netanjahu a korábbinál is pofátlanabb területfoglási tervet jelentett be18:14 Nem akarnak egész nap dolgozni, ezért a Fidesznek kampányolnak a nagykállói cigányok17:52 Az újabb lépcsőfok: Franciaországban hamarosan leszbikusok is kérhetnek mesterséges megtermékenyítést
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Kóser kultúrcsomag

Reklám

Egy héttel ezelőtt borzalmas antiszemita támadás történt hazánkban. A hírportálok nem közölték vezető hírként, én is csak véletlenül, a szombat.org című zsidó fajvédő portál cikkéből értesültem arról, micsoda holokauszt volt augusztus 18-án, Nyíregyházán. Alig hittem a szememnek.
Mielőtt a zsidó szöveget rövid kommentár kíséretében az olvasónak átnyújtom, néhány előzetes megjegyzés szükségeltetik. Az alábbi hír nem található meg a Mazsihisz honlapján. Az alábbi hírt az Országos Sajtószolgálat (OS) adatbázisában sem sikerült megtalálnom, holott az OS tette közzé. Az alábbi hírrel tehát valami baj van. Talán nem egészen kóser.
A friss holokauszt áldozata Rosenfeld Dániel Imre, aki egyéb fontos teendői mellett a Magyar-Zsidó (!?) Szabadságharcosokért Emlékbizottság (Mazsiszem) alapítója-vezére. A Rózsaföldi urat ért támadás híre fölkerült a Mazsiszem Facebook-oldalára, de a különös szervezet honlapjára már nem (mazsiszem.hu). Nehéz itt eligazodni.
Most pedig lássuk, mit történt egy héttel ezelőtt. A megrendítő hír, ahogy a szombat.org portálon megjelent:
Zoom
Aki elolvassa a fönti cikket, látja, ez bizony nem magyar, csupán magyarszerű szöveg. Nekem legjobban ez a mondat tetszik:
Tegnap kora este a Vay Ádám körúton sétált vissza a hitközségre másod magával, mikor arra lettek figyelmesek, hogy először a hátuk mögé, majd közel melléjük húzódott 5 fiatalokból álló biciklis banda.
Csupán a mondat végére fókuszálok. Mit jelent az, hogy „5 fiatalokból álló biciklis banda”? Öt fiatalból állt a banda, vagy öt banda húzódott „közel melléjük” (sic!), s mind az öt banda fiatalokból verbuválódott? Jó lenne tisztázni, mert nem mindegy (ahogy az 5 helyett is jobb lenne 6-ot írni).
A következő bekezdésből megtudjuk, hogy „a zsinagógához kiérkezett tucatnyi rendőr” azonnal „hajtóvadászatot indítottak (sic!) az elkövetők ellen”. Rózsaföldi úr nem tudja egyeztetni az alanyt és állítmányt, annyira megviselte a nyírségi holokauszt.
Az áldozat szerint „ez már a 3. ilyen és ehhez hasonló neofasisztoid (sic!) zsidóellenes támadás”, majd megtudjuk, a pesti metrón is volt egy pici holokauszt. Ez kettő, de hol a harmadik, bocsánat: „3.” támadás?
A végén Rózsaföldi úr identitásáról is pontos képet kapunk: „harmad generációs holokauszt túlélő leszármazott”. Szép ez, ugye? magyarba ojtott jiddis nyelven vallani.
Végére marad a csattanó. Rózsaföldi úr „kóser kultúrcsomagot” készít elő „az egymás iránti gyűlölködés ellen”. „Kóser kultúrcsomag”? Az meg mi a fene? Nagyon kíváncsivá tett, Dániel úr, goji türelmetlenséggel várom a kóser ajándékot.
A szöveg zárása viszont nagyon megdöbbentett. Rózsaföldink „egymás iránti gyűlölködés”-t említ. A gyűlölködés kölcsönös? Tehát zsidó is gyűlöli a gojt, a magyart? Nem, ez nem lehet. Dániel úr, maga téved, vagy ami még ijesztőbb, holót tagad. Csak a goj gyűlöli a zsidót, fordítva ez lehetetlen. Ezt épp ön, a harmadgenerációs holofióka ne tudná?
B. - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready