2020. február 17., hétfő, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:23 Saját tizenhárom éves lányát kényszerítette prostitúcióra egy gyermekszerető "apa"11:03 Vége a moslékkoalíciónak Kaposváron10:35 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek10:17 A magyarok közül szeretnének a legtöbben területeket visszakapni az országrabló szomszédoktól10:06 Washington megfenyegette a Huaweijel együttműködő országokat09:51 Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyletek miatt09:13 HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek08:42 Trump legújabb ötlete: Oroszország hagyjon fel a szíriai kormány támogatásával!08:12 Bíróság: jogszerűen tartottak házkutatást az ausztrál ABC-nél07:47 Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén07:33 9,5 millió ausztrál dollárt gyűjtöttek jótékonysági koncerttel a bozóttüzek károsultjainak megsegítésére06:49 Antibiotikum-rezisztencia rontja a keskenyszájú orrszarvúk helyzetét22:12 Aleppó tartomány nagy részét visszafoglalták a szíriai kormányerők21:58 Nem jött be a budipaktum a CDU és a Baloldal között21:39 Bedrogozva lövöldözött gáz-riasztó fegyverével egy tatabányai férfi - "csak kipróbálta"
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

"Trianon-kihívást" hirdet a HVIM

Reklám

A mozgalom vezetőségének közleménye:
Az idei év szomorú évfordulót hoz a Kárpát-medence magyarsága számára. Száz évvel ezelőtt írták alá a Magyar Királyságot megcsonkító trianoni békediktátumot. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom erre emlékezve, elsőként egy kihívással áll elő a közösségi médiában. A Trianon Kihívás vagy Trianon Challenge néven indított kezdeményezésben részt vevők 1920 kilométert tesznek meg sportolás közben a 2020-as évben. Tehetik ezt futva, túrázva, úszva, kerékpározva vagy evezve. A kihívásban való részvételről közzétett fényképeket és bejegyzéseket a #TrianonKihívás és a #TrianonChallenge hashtagekkel láthatják el. A távot egyénileg és csoportosan is teljesíthetik.
A kihívással (és majd a további megmozdulásainkkal) mozgalmunk egy pozitív, építő jellegű üzenetet akar adni az évfordulónak. A kesergés, gyász és semmitmondó üres szólamok helyett fordítsuk javunkra nemzeti tragédiánkat! Használjuk ezt az évfordulót - többek között -, motivációként testünk acélosításához is! 1920-ban egy világháborúban kivéreztetett, meggyötört nemzet hazáját szabdalták szét. Csak rajtunk múlik, hogy a századik évforduló milyen magyar nemzetet talál a Kárpát-medencében. Keljünk hát útra, lépjünk ki a mindennapok kényelméből és lássunk hozzá egy életerős nemzet építésének, nem feledve, hogy a „Sport mindig honvédelem“!
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a közel húszéves tevékenységét javarészt a trianoni tragédia orvosolására fordította az egész Kárpát-medencében. Ezt a nemzetmentő munkát 2020-ban is folytatjuk! Mozgalmunk más sport, kulturális és közéleti megmozdulásokkal is felhívja a figyelmet az évforduló alkalmával az igazságtalan, száz évvel ezelőtt született és azóta is életben tartott békediktátumra. Ezekről később adunk tájékoztatást.
Kelt, Budapest, 2020. 1. 20.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready