2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:22 NVB: nem lehet népszavazást tartani a nyugdíjemelésről19:39 Még mindig a pohártartó és a személyiségzavar a téma Molnár Ricsi perében19:03 Kivizsgálják a repülőtéren órákat veszteglő légijárat ügyét18:43 A fasiszta brigantik már a DK-ba is befurakodtak: 2,6% nem akarta Ferit elnöknek18:34 A hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Afganisztánban17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu :: :: Hozzászólások

Hiába zsidó Vágó, hiába mantrázza Bauer szavait, a kaftános eset után megint nácikollaboráns lett

Reklám

Ezúttal a turulszobor miatt. A Bauer Tamás nevű párt- és fajtárs ugyanis ezzel a címmel tett közzé egy irományt:
Zoom
A lényeg röviden: az emlékművet márpedig le kell bontani, mert fehérterror, holokauszt stb. stb. - szerintük ugyanis erről szól minden magyar emlékmű.
Egy kis ízelítő:
Zoom
(...)
Zoom
(...)
Zoom
Így lett Vágóból kollaboráns megalkuvó, aki zsidó származásúként behódolt a náci gondolkodás elfogadásának (bármit is jelentsen ez):
Zoom
Igen ám, de...
Zoom
Mit is jelent ez? Az, hogy vérszemet kapott a pofátlan zsidó. Ezt érik el a Pokorni-félék minden egyes hason csúszásukkal: nem a remélt "feloldozás" jön, hanem még pofátlanabb követelések, egészen addig, amíg már nem lesz mit lebontani, bezúzni, elégetni stb.
Még a sajátjaikat is kitámadják, Vágó már vonítva magyarázkodik a talmudi agresszivitás miatt. Akárcsak kommunista elődeik-szüleik (oh, azok a jó körömletépések...), ők is bármikor leszámolnának a sajátjaikkal is, ha azok nem elég véresszájúak, nem kellőképpen magyarellenesek... (Persze a gyurcsányista kvízrabbit aligha érheti a túlzott magyarbarátság vádja.)
Zoom
És a végére egy kis bónusz Mik Preston, azaz Felföldi Miklós tollából, csak hogy lássuk, a toleranciát, jelképeik, történelmük stb. tiszteletét követelő zsidók miként viszonyulnak a magyar jelképekhez... Magyarországon:
Zoom
Ő Mik Preston, alias Felföldi Miklós:
Zoom
Forrás: a saját Facebook-oldala
Frissítés: Vágó most már Kuruc-olvasó nyilaskollaboráns is:
Zoom
2. frissítés: mi magunk sem tudnánk jobban szemléltetni...
... hogyan működik a zsidó lelkivilág - már ha lehet annak nevezni egyáltalán. A magyarellenes gyűlölködés rendben van, az arra adott válasz (a kép alján) undorító antiszemita szöveg, zsidózás, nácizmus. Ezek tényleg ilyenek.
Zoom
Kapcsolódó:
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready