2020. szeptember 22., kedd, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:05 Gyorstesztek tömeges alkalmazására készül a bajor kormány19:43 Törölték a stockholmi Nobel-díjátadót19:22 Trump Kínát bírálta a járványkezelése miatt az ENSZ közgyűlésén19:05 Putyin elfogadta a Jelcin-korszak utolsó kormányzójának lemondását18:41 Egyetlen koronás eset miatt halasztják az EU-csúcsot18:23 Maszkot hordani nem hajlandó utasok miatt késnek a vonatok17:56 Kilencéves kislányt és 73 éves asszonyt is megerőszakolt két "férfi" Franciaországban17:32 Halálra ítéltek két embert Pakisztánban tömeges tragédiát okozó gyújtogatásért17:06 Négy idős ózdi asszonynál próbálkoztak az unokázók, egyszer sem jártak sikerrel16:34 Szarvasbőgés a barcsi erdészetben16:26 Szijjártó szerint egyetértés volt Strassburgban arról, hogy rendezni kell a nyelvhasználat és az anyanyelvi oktatás kérdését Kárpátalján16:03 Megkérdőjelezték a faji sokszínűség egyik elméletét15:21 Már a gyümölcslével nyakon öntött zsidós poénokat is levadássza az érinthetetlenek legújabb számítógépes projektje14:54 Tucatnyi tűzoltót kötött le egy korlátok közé szorult észlény a Boráros téren14:31 Müller Cecília: különösen javasolt odafigyelni a D-vitamin-bevitelre
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Egy abortusztúlélő harca a méhében élő nemzetért - Téglásy Imre díja elé

Reklám

Téglásy Imre édesapját, dr. Téglásy Géza tűzérőrnagyot „horthysta” katonatiszti múltja miatt 1951-ben telepítették ki Budapestről a Nagyalföld tanyavilágába.
Zoom
A Rákosi-rémuralom idején osztályellenségként megbélyegzett és megalázott szülők harmadik gyermeke 1952-ben így maga is politikai üldözöttként jött világra. Előzőleg a kitelepített anya mindent elkövetett, hogy - családjának könnyebb sorsot remélve - ő maga is kitelepítse méhéből a benne megfogant magzatgyermeket.
A Budapestről kitiltott család 1954-ben került a Tolna megyei Nagydorogra. 1956 forradalmi napjaiban édesapja itt vállalta el a nemzetőrség parancsnoki tisztét.
1957-ben Kádár rendőrpribékjei elhurcolták, megkínozták, majd „a népi demokratikus államrend elleni izgatás” bűntettének vádjával – mert leakasztotta a rendőrörs falán éktelenkedő Lenin-képet – egy év letöltendő börtönre ítélték.
Tizenéves serdülő versekhez menekült és költőként keresett magyarázatot előbb a saját személyes elutasítottságára, amelyeknek szépirodalmi dokumentumait Leletmentés című verseskötetében adta közre.
Zoom

A szegedi egyetemen szerzett magyar-latin szakos tanári diploma megszerzése mellett a régi magyar irodalom történetét kutatta.
A régi magyar irodalom legjelesebb művelői között ismerték el azt követően, hogy a velencei Szent Márk Könyvtárban fölfedezte, majd feldolgozva kiadta Sztárai Mihály prédikátor-írónak egy addig ismeretlen, latinul írt művét.
Zoom
Később e kutatás folytatásaként jelentette meg a Mohács utáni, harmadikutas politikai útkeresés legjelentősebb államférfija, Perényi Péter koronaőr hungaricumnak számító képes bibliáját.
Zoom
Zoom
Latin, német, olasz nyelvű fordításainak magas művészi színvonalát a legjobb műfordítóknak járó Wessely-díjjal ismerték el (1986). Az ifjú irodalomtudós mégsem juthatott oktatói álláshoz a komcsi komócsinok uralta szegedi egyetemen. Elutasítottságának magyarázatát a mellőzésének indokát adó, elvtársi szóbeszédből tudta meg: „nem elég vörös a tégla…”
Családi életének válságával küzdve Szegedről Budapestre költözött. Főszerkesztőként könyvkiadóknál dolgozott, emellett egyre behatóbban foglalkozott az élet- és termékenységellenes jelenségek kutatásával, leküzdésük lehetőségeivel. Hamarosan részt vállalt az 1990-ben alakult Magzatvédő Társaság munkájából, ahol a Magzatvédelem című lapot szerkesztette.
1996-ban egy új, belső honfoglalás szándékával, annak szándékával alapította meg az Alfa Szövetséget, hogy a Krisztust követők küldetését vállalva önkéntes társaival együtt inni adjon az élet forrásvizére szomjazóknak, hogy minél több anyát és apát segítsen hozzá ahhoz, hogy minél több gondozottjuk várandós és áldott, diadalmasan győztes szerepként élhesse meg korábban elviselhetetlenül nehéznek érzett, terhes élethelyzetét és a nem elveszejtett, hanem elfogadott gyermekkel együtt minden családtag megédesülhessen... 
Zoom
Az Alfa Szövetség céljait bemutató Téglásy Imrét 1997 szeptemberében megáldotta a napjainkban már szentként tisztelt II. János Pál pápa.
Zoom
Castegandolfo, 1997 szeptemberében
Munkája során rá kellett döbbennie, hogy világszerte, de a magyar nemzet legbelső határain, az anyaméheken belül is gátlástalanul pusztít az az asszimetrikus polgárháború, amely az abortusz dögvészével nemzeti vészkorszakot idéz elő.
Azt is tapasztalhatta, hogy az élet forrásvidékénél nem csak szentek és jóakaratú vagy éppen rossz szándékú emberek tanyáznak, hanem egész államok, sőt gazdasági-politikai államrendek intézményesítették a népirtást. A termelést és profitszerzést fetisizáló erők pedig irgalmatlan háborút viselnek a gyermekek és az anyák, sőt a túlélést szolgáló isteni teremtés egész rendje ellen.
Zoom
Margaret Sanger szerint a modern problémák a gyermekek elpusztításával oldhatók meg
Sokan, talán túl sokan is vannak olyanok, akik éppen a szomjazók, az elesettek nyomorának árán szerzik a maguk hasznát. Az élet megrablóinak megfékezéséhez pedig olykor nem elég a jámbor fohász vagy az ellenség által meggyalázott kereszt. A fenyegetett életek védelmében harcolni is kell a teremtés titkos templomában zsibvásárt tartó pénzváltók és kupecek ellen…
A szövetséghez érkező segélykérések nyomán 1996. nyarán rajzolódott ki egy olyan magyarországi gyermekkereskedő bűnszervezet tevékenysége, amelyet a Los Angelesben élő Mariann Gáti Rosenstein és az üzletasszony budapesti partnere, Czeizel Endre orvos-genetikus működtetett.
Téglásy Imre a hozzá eljutott információk és dokumentumok alapján készítette A magzat ára és a Császármetszés című írásait, amelyekkel leleplezte e pénzhajhász szervezetnek az anyaságot prostituáló, a gyermekeket kereskedelmi árucikké változtató bűnszervezet működését.
1998 márciusában egész Magyarország megtudhatta, hogy az anyaméheken belül dúló háború nem csak magzatkorú honfitársaink millióit, az őket teherként hordó felnőtteket, hanem a népirtás ellen fellépő életvédőket is célkeresztbe vette. A „dávodi kislány” néven elhíresült eset mintegy félezer, uszító hangvételű sajtóközlemény azt igazolta, hogy a Czeizel-ügy elítéltjei és befolyásos érintettjei elérkezettnek látták az időt az életvédőkkel szembeni leszámolásra.
A heródesi politika és az azt kiszolgáló sajtó vádolható azért, hogy egy visszataszító közösségi bűnbakképzés keretében megöltek egy ártatlan magzatgyermeket, illetve gyermeke elveszejtésére késztették a babát kezdetben várandósként elfogadó kismamát. A jogi köntöst öltő megtorlás keretében az Alfa Szövetséget személyiségi jogok megsértése címén 400 000 forint pénzbüntetésre ítélték. Adatvédelmi szabályok megsértésének vádjával Téglásy Imrét mint elsőfokú vádlottat 20 nap kórházi kényszermunkával is büntették. Ennek végrehajtására azonban nem kerülhetett sor, mert a másodfokú bíróság bűncselekmény hiányában megszüntette az életvédők elleni eljárást. Kormos Miklós bajai káplánt életvédő magatartásának elismeréseként II. János Pál pápa monsignori (pápai kápláni) rangra emelte.
A szövetséget ért támadások és elmarasztalások ellenére Téglásy Imre nem adta fel az élet - vagy, ahogy ő maga fogalmaz - a méhében élő nemzet védelmének ügyét.
A politika és a sajtó szinte teljes ellehetetlenülést eredményező hitelrontása, az alapműködéshez szükséges anyagi erőforrások elapadása dacára leghűségesebb munkatársaival együtt rendületlenül fáradozott azon, hogy a terheseket várandóssá gondozzák. Megalapozottan gondolta ugyanis, hogy férfi és női nem egészséges kapcsolata nélkül nem kerülhet sor a nemzés szent szertartására, az e szent szertartásból születő gyermek nélkül nem rügyezhet nemzetség, nemzetségek (avagy családok) nélkül pedig elfonnyad a nemzet.
Ha kellett, életvédő társaival, katolikusokkal és orthodoxokkal, a Csendes-óceán távol-keleti partjától Vlagyivisztok városától indult, hogy elzarándokoljon az Atlanti óceán partján lévő Nazare (Fatima közeli) városáig, majd Afrikát is érintve eljussanak az amerikai földrészre is. A Tengertől tengerig a Tenger Csillagával elnevezésű zarándoklat résztvevői négy földrészen 120 000 kilométert tettek meg azért, hogy életvédő üzenetükkel háromszor is bejárják és megkerüljék a Földet. Mindezt nem öncélból tették, hanem azért, hogy a magukkal vitt Czestochowai Fekete Madonna ikonjával hírt adjanak a veszélyeztetett életek pótolhatatlan értékéről, a halál civilizációjának pusztításával szemben fölemeljék az életet hirdető és védelmező keresztény kultúrát, hogy meghirdessék annak újjáéledő tiszteletét és cselekvő képviseletét.
Zoom
Családi gépkocsija a Czestochowai Szűzanya ikonjával
 
Zoom
Erdélyi kaszásokkal
Ha kellett, 40 napon át, reggel 7-től este 7 óráig imádkozott és böjtölt társaival egy kórházi szülészet előtt, hogy a benne dolgozó orvosok lelkiismereti szabadságukkal élve csatlakozzanak azokhoz a társaikhoz, akik legalább három abortuszmentes napon (március 25-én, június 1-jén és december 28-án) tartózkodnak a művi terhesség-megszakítástól, hogy ezzel is esélyt adjanak a megfogant életek megszületésének és időt nyerjenek az őket hordó terhesek várandóssá gondozására.
Zoom
Zoom
Abortuszmentes napokat kérnek a szikszói kórháztól
Munkája gyümölcsöző volt: több tízezer család menekülhetett meg a pusztulástól és széthullástól. Kitartó kérlelése nyomán az ébredő orvosi lelkiismeret is ébredezni kezdett, így napjainkig 41 magyarországi szülészeti osztály és klinika ajánlotta fel: csatlakoznak az abortuszmentesnapok mozgalmához.
Ha kellett, életvédő újságot írt és adott ki (Magzatvédelem, Anya-Ország), életvédő plakát- vagy könyvsorozatot szerkesztett.
Zoom
Hazai vagy külföldi életvédő dokumentumfilmekben szerepelt.
Zoom
Tanácskozásokat szervezett és/vagy tartott ezeken előadást. Ha a halál civilizációjának magyarországi ügynökei abortusztablettás vegyi fegyverrel gyilkolták volna nemzetünket, melynek nem csak a nemkívánatosnak minősített magzatgyermekek, hanem a terhesek ezrei is áldozatul estek, akkor (2005) ismeretterjesztő kiadványt állított össze.
Zoom
Ha ezt követelte a nemzet érdeke, akkor az Egészségügyi Minisztérium elé szervezett sikeres tiltakozó tüntetést életvédő társaival Balczó Andrással, a Nemzet Sportolójával, Csókay András, Jobbágyi Gábor, Kellermayer Miklós és Papp Lajos professzorokkal, hogy lépésre késztesse az életet és termékenységet mint közjót nem elég éberen vigyázó kormányzatot. Nekik köszönhetően nem vetették be nemzetünk ellen az abortusztablettát.
 
Zoom
2006-ban a honfoglalás és az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján 700 hófehér keresztet hordó zarándokkal jelképes temetést rendezett. Ezen a méhen belüli erőszak nemzet áldozatairól, azokról honfitársainkról és azokról a jövőnket elvetendő teherként hordó szülők gyászáról emlékezett meg, akiket az abortusz szörnyetege elé vetett a nemzetünket gyötrő, heródesi politika.
Zoom
Zoom
Engesztelők indulnak a Szikla-templomtól a Margit-hídon át a Margit szigetre
Életvédő tevékenységét Európában és a tengerentúlon is ismerik, rendezvényeit támogatják. Magyar nemzetünk mellett Európa más, öldöklő tébollyal megfertőzött országai is milliószámra pusztítják saját utódaikat, családok millióit szolgáltatják ki az élet és termékenységellenesség dögvészének. E földrészünkön elhatalmasodott népirtásra figyelmeztetett magyar, angol, osztrák, svéd, román és szlovák életvédő társaival együtt a királyi várban székelő köztársasági elnök palotája elé vonulva. A magyar állam legmagasabb rangú méltósága azonban nem fogadta őket. Az ország „első asszonyának” sem volt érkezése, hogy átvegye a neki szánt rózsákat, egyikük sem hallgatta meg, így nem is válaszoltak a magukkal vitt lélekharang lelkiismeret-ébresztő kérdésére…
Zoom
Zoom
Amikor a köztársasági elnöki palota kapuja zárva marad…
Küzdelmei során tudomásul kellett vennie, hogy a megingathatatlannak tűnő heródesi politika jelenkori prominensei tartanak a hatalmukat lázadásukkal veszélyeztető kannibál-társadalom csőcselékétől, ezért csak kiküszöbölendő bajkeverőnek tartják azokat az életvédőket, akik a politikai döntéshozókat – mindannyiunk túlélése érdekében – a négymilliárd éves természettörvény rendjéhez való visszatérésre serkentik.
A törvényhozók alkotmányos mulasztását, ezek szándékos tétlenségét látva létrehozta az Emese Érdemérmet. Az Alfa Szövetség ezzel ismeri el a kiemelkedő teljesítménnyel jeleskedő hazai és külföldi életvédők erőfeszítéseinek példamutató kiállását, nemzetet szolgáló nemességét.
A kitüntetettek jeles személyiségeket tartalmazó névsorában megtalálható Moys Zoltán filmrendező, Harrach Péter (amiért családügyi miniszterként az ezredfordulón nemmel szavazott a heródesi abortusztörvényre), Dúró Dóra képviselő asszony, négygyermekes édesanya és férje, Novák Előd (akik népesedési szakpolitikusként is az élet pártjára álltak) neve is.
Zoom
Zsin Judit: Emese Érdemérem
Az élet- és termékenységvédelem régi harcosaként tudja, hogy az életvédők elfogulatlan, CSAK A NEMZET érdekeire figyelmező vádirata miatt soha nem kaphat tőlük kitüntetést. Betlehemi szülőként nem is fogadna el ilyesmit, amíg a háza előtt és a hazájában még mindig áldozatokra vadásznak a fehér köpenybe bújtatott ítéletvégrehajtók. Az életvédőknek ártatlanul halálraítéltekkel együtt a Fájdalmak Útján kell járniuk, ahol követik a megalázott, méltóságától és ruháitól megfosztott, kigúnyolt és leköpdösött, végül pedig keresztre feszített Mestert. És bizton mondhatjuk, hogy ennek az Útnak, ennek az Igazságnak és ennek az Életnek ez a követése, felmutatása és védelme jelenti számukra az igazi, a legnagyobb kitüntetést.
Meglehet, hogy napjaink élvezetközpontú világában ez afféle beteges, önsanyargató magatartásnak tűnik. Krisztus katonája azonban kitüntetésnek is tekintheti azokat a sebeket, amelyeket korábban az élet- és termékenységellenesség áldozataiért harcolva, mostanában pedig a legújabb „ordas eszme”, a száznál is többféle nemi perverziót tartalmazó gender-dögvész képviselőitől kapnak. Téglásy Imre barátaival együtt a frontvonalon állt 2014-ben is, amikor a Budapest Pride egyik külföldi bűzkéje támadt rá, majd 2019 őszén is, amikor az gender-fertőzés Auróra nevű főhadiszállásán őt és társait ismét megtámadták a „tolerancia” álságos és erőszaktevő bajnokai.
2015 júliusában az ásotthalmi magyar-szerb határon a krisztusi magyarságért és az életvédő Európáért fohászkodott társaival, köztük Toroczkai Lászlóval, a nándorfehérvári diadal emlékének szentelt egész napos imavirrasztással a termékenységükkel is hódító idegenek megszállása ellen és a terméketlenségével is vesztésre álló Európa ébredése érdekében.
Zoom
Egy évvel később pedig a bécsi Főpályaudvar és Egyetem előtt kongatta meg a lélekharangot, tett tanúságot honfitársaival, köztük Novák Előddel, a liberalizmus és az iszlám által is fenyegetett európai élet mellett. Meghirdették, hogy nem a távoli, idegen földrészekről Európába özönlő migránsokat, hanem mindenki más előtt a saját nemzetünk legfiatalabb tagjait, a magzatgyermekeket kell Isten hozott-tal köszönteni, anyjukat pedig így: Áldott a te méhednek gyümölcse!
Zoom
Lélekharang és serkentés a magzatgyermekek üdvözlésére Bécsben
Önkénteseivel mintegy negyvenháromezer esetben sikerült életutat mutatniuk gondozottaiknak, hogy elkerülhessék a kényszerabortuszokat, hogy megelőzzék az újszülött-gyilkosságokat. 350 nyílt örökbefogadást készített elő. Az Országos Babatalálkozókon rendszeresen életfát ültetnek örökbefogadott gyermekek és szüleik, az örökbefogadással immár „megédesülő” házaspárok mellett ott várakoznak azok, akik testi híján értékes lelki termékenységről tesznek tanúbizonyságot.
Zoom
Zoom
Gyulay Endre püspök áldásával és Téglásy Imrével az örökbefogadottak életfát ültetnek
Zoom
Örökbefogadni készülő „várandósok” a babatalálkozón
Életvédelmi témában több publicisztikai és tudományos írást jelentetett meg a hazai és külföldi sajtó fórumain. Létrehozta, majd évekig szerkesztette a Mária Rádióban Az élet ajándéka című életvédő műsort, a protestáns irányultságú Forrás Rádióban pedig ugyanilyen önzetlenséggel a Családból jövünk – családba megyünk elnevezésű programot.
Politikai pártnak nem tagja, de vesz részt abban a mozgalomban, amelynek csak a nemzet érdeke a hiteles iránymutató. Egyetért azokkal, akik szerint minden magyar felelős minden magyarért, de figyelmeztet: felelősek vagyunk azokért a legkisebb magyar honfitársainkért is, akik még magzati életkorukat élik, és akiket a minden párton túlmutató közjó és közjövendő érdekében meg kell mentenünk a pusztulástól.
Téglásy Imre gyakran mondogatja, hogy ő férfiként is szinte mindig várandós állapotban van. Testi és lelki termékenységből fakadó életműve legnagyobb ajándékát pedig a feleségével alkothatta meg, akivel a Nemző-Teremtő Isten áldása nyomán hét élő, egészséges, magyar gyermeket nemzett.
Zoom
A képről hiányzó hetedik gyerek Laura Júlia (4)
Nemzetépítő gondolatait ezekkel a szavakkal szokta összegezni:
Életre fel egy termékeny és minden megfogant honfitársunkról is gondoskodó, a terheseket várandóssá szerető anyaországért!
Békét az anyaméhben, hogy éljen a nemzet!
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready