Mégpedig az elfeledtetéshez való jogára hivatkozva... Merthogy a gyűlölködő már nem érzi úgy, hogy előnyös neki a véleménye.
Pedig jobban járt volna, ha nem követelőzik, eddig ugyanis egy sima keresés nem dobta ki azt, hogy Deák Cs. Krisztián Márk egyetért a közszeméremsértő, provokatív, magyar- és keresztényellenes buzifelvonulással (Budapest Pride, "melegfelvonulás" a biztonság kedvéért), véleménye szerint Magyarország a béka picsája alá süllyedt, továbbá aki nem ért egyet a deviánsokkal, az hülye ókori ember, a magyar nép pedig undorító.
És persze nem is emlékezett senki a kilenc évvel korábbi bejegyzésére. De így már sokkal jobb a helyzet, elégedett lehet magával.

Ráadásul a Napiszar szúrta ki a bejegyzést, tőlük vettük át egy olvasónk jelzésére - vajon ők is kaptak levelet "A Napiszar szerkesztősége részére" címzéssel?
A "magyar" hatóságokra pedig jellemző, hogy nem az foglalkoztatja őket, miért gyalázza (sőt, miért gyalázhatja büntetlenül) valaki a teljes magyar nemzetet, hanem az, hogy mi indokolja ennek a közszemlére tételét... Mint ahogy a rendőrséget sem az érdekelte, hogyan számolhatnák fel az intézeti cigánybűnözést, hanem az, hogy ki küldte el nekünk az azt megörökítő videót.
Zoom
Dr. Péterfalvi Attila (fotó: Mohai Balázs / Jogi Fórum)
Íme tehát Péterfalvi kérdései, a válaszadást olvasóinkra bízzuk, úgyis elolvassák az illetékesek a hozzászólásokat:

Frissítés: jelentjük, Deák Cs. Krisztián Márk máris sikerrel járt:
Zoom