Hát persze, és két hét alatt, vagy legalább tíz év alatt rendet tettek...
A kiábrándító pintéri valóság ezzel szemben: nem az állt a levelükben, hogy hálásak, amiért cikkünknek köszönhetően némi ejnye-bejnyében részesíthetnek egy bűnözőt, ellenkezőleg: azt szeretnék megtudni, ki küldte el nekünk a felvételt és a háttérinformációkat.
Zoom
Arról ugyanis, hogy mi zajlik az intézményben, már régóta tudomásuk volt, felléphettek volna ellene, de - idézzük ott dolgozó olvasónk levelét -:
Hiába történt feljelentés, hiába van látlelet, nem történik semmi.
Most azonban történt: nyilvánosságra került, és többé már nem lehet a szőnyeg alá söpörni.
Nem véletlenül kérte a Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat is portálunknak küldött levelében, hogy azonnal vegyük le a videót, mondván, "általánosításra ad módot", hiszen az ifjú cigányok tekintélyes része még véletlenül sem ilyen, amint az köztudott...
Most pedig a rendőrséget sem az érdekli, hogy lehetne visszaszorítani a cigánybűnözést az intézetekben, az iskolákban, az utcán, tehát kb. mindenhol, hanem ez:
Kérem a Tisztelt címet, hogy az ügyben történő hivatalos felhasználás végett tájékoztatni szíveskedjen, hogy az Önök által üzemeltetett/szerkesztett Kuruc.info hírportálon 2020. 01. 10-én megjelent, "Ízelítő az intézeti cigányterrorból - ez zajlik Kaposváron (és persze máshol is)" címmel, /r/35/206992/ linken elérhető cikkhez felhasznált és mellékelt levelet és videos anyagot hogyan, milyen (e-mail stb.) címről, mikor juttatták el a szerkesztőségükbe?
Két változatban is elküldték, hogy arra válaszoljunk, amelyikre jobban szeretnénk. Hát csak várják nyugodtan...
Ellenben szívesen közzéteszünk a továbbiakban is hasonló eseteket, hiszen látható, hogy sokszor csak a nyilvánosság ereje vezet eredményre. Várjuk olvasóink küldeményeit - a feladó névtelenségét pedig garantáljuk, hiszen ez maga a Kuruc.info működésének is a kulcsa...