2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Nem nekünk kínos: "antiszemita" Weinstein-idézet jelent meg a zsinagóga mellett

Reklám

Valaki(k)nek annyira megtetszett a hollywoodi zsidó filmmogul portálunk által bemutatott egyik kedvenc "jelmondata", hogy kiplakátolta több helyen a fővárosban - igaz, az eredetinél némileg vulgárisabb változatban. Jutott a zsinagóga közelébe is. A zsidó gárda szerint persze ez - is - antiszemitizmus.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Ajvé, antiszemitizmus!
Mármint egy idézet. Egy zsidótól származó idézet. Pontosabban az ezt tartalmazó plakát - az antiszemita. Legalábbis a "Magyar" Narancs és a TEV szerint. Mégpedig azért, mert "a plakát egyértelműen azt sugalmazza, hogy Weinstein zsidó származása miatt követte el a bűncselekményeket a nem zsidók kárára".
Pedig nem a plakát sugalmazza, hanem ő maga mondogatta. Ha viszont a nő is zsidó, akkor mi értelme volna ezt hangsúlyozni - vagy abban az esetben is szokták? Amennyiben Köves Slomó fel szeretné világosítani szerkesztőségünket és olvasóinkat e kérdésben, szívesen közzétesszük rabbinikus magyarázatát, és frissítjük vele cikkünket. (A fekália témakörből ugyanakkor köszönjük, nem kérünk!)
(Ahhoz a kérdéshez pedig, hogy azért viselkednek-e így, mert zsidók, elég elolvasni például ezt a két tanulmányunkat: A "kifejezetten zsidós perverzitás" jellege és annak háttere; A "kifejezetten zsidós perverzitás" újabb példája: a Jeffrey Epstein-ügy, és ami azt körülveszi)
Addig is nézzük, hogyan dolgoznak (!) az érintettek az "antiszemita uszító szöveggel operáló plakát" eltávolításán:
Zoom
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready