Valaki(k)nek annyira megtetszett a hollywoodi zsidó filmmogul portálunk által bemutatott egyik kedvenc "jelmondata", hogy kiplakátolta több helyen a fővárosban - igaz, az eredetinél némileg vulgárisabb változatban. Jutott a zsinagóga közelébe is. A zsidó gárda szerint persze ez - is - antiszemitizmus.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Ajvé, antiszemitizmus!
Mármint egy idézet. Egy zsidótól származó idézet. Pontosabban az ezt tartalmazó plakát - az antiszemita. Legalábbis a "Magyar" Narancs és a TEV szerint. Mégpedig azért, mert "a plakát egyértelműen azt sugalmazza, hogy Weinstein zsidó származása miatt követte el a bűncselekményeket a nem zsidók kárára".
Pedig nem a plakát sugalmazza, hanem ő maga mondogatta. Ha viszont a nő is zsidó, akkor mi értelme volna ezt hangsúlyozni - vagy abban az esetben is szokták? Amennyiben Köves Slomó fel szeretné világosítani szerkesztőségünket és olvasóinkat e kérdésben, szívesen közzétesszük rabbinikus magyarázatát, és frissítjük vele cikkünket. (A fekália témakörből ugyanakkor köszönjük, nem kérünk!)
(Ahhoz a kérdéshez pedig, hogy azért viselkednek-e így, mert zsidók, elég elolvasni például ezt a két tanulmányunkat: A "kifejezetten zsidós perverzitás" jellege és annak háttere; A "kifejezetten zsidós perverzitás" újabb példája: a Jeffrey Epstein-ügy, és ami azt körülveszi)
Addig is nézzük, hogyan dolgoznak (!) az érintettek az "antiszemita uszító szöveggel operáló plakát" eltávolításán:
Zoom
(Kuruc.info)