2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:50 Bulgáriában vizsgálatot indítottak illegális szervátültetések gyanúja miatt - izraeliek is érintettek (már megint)21:46 További lazítások lépnek hatályba Erdélyben és Romániában21:43 Korlátozni kényszerül termelését a Skoda21:38 WHO: évente emlékeztető oltásra lehet szükségük a legsérülékenyebb embereknek21:33 Újabb nyári áramfogyasztási rekordot regisztrált a Mavir21:23 Vonattal ütközött egy traktor Kiskunmajsánál21:15 Rutte: Magyarországnak térdre kell ereszkednie - nincs is keresnivalójuk az EU-ban21:04 Visszatért állomáshelyére a moszkvai amerikai nagykövet20:47 Százhúsz éve nem volt ilyen meleg júniusban, az új napi melegrekord 40 fok20:30 Csak egy kis felfüggesztett fogház - már megint így bátorítja a kalauzverést a tisztelt bíróság20:22 A kanadai őslakosok 751 jelöletlen sírt találtak egy bentlakásos iskola területén20:05 Szijjártó: tizennyolc magyar szurkolóból tizenhatot elengedett már a német rendőrség19:46 Felfüggesztették Rudy Giuliani ügyvédi engedélyét az amerikai elnökválasztással kapcsolatos megnyilvánulásai miatt19:25 Savas anyagot hajított egy görög ortodox pap a büntetéséről döntő püspökökre18:38 MÖM: érkezünk, Jászapáti! - Válasz Pócs János közleményére
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Nem nekünk kínos: "antiszemita" Weinstein-idézet jelent meg a zsinagóga mellett

Reklám

Valaki(k)nek annyira megtetszett a hollywoodi zsidó filmmogul portálunk által bemutatott egyik kedvenc "jelmondata", hogy kiplakátolta több helyen a fővárosban - igaz, az eredetinél némileg vulgárisabb változatban. Jutott a zsinagóga közelébe is. A zsidó gárda szerint persze ez - is - antiszemitizmus.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Ajvé, antiszemitizmus!
Mármint egy idézet. Egy zsidótól származó idézet. Pontosabban az ezt tartalmazó plakát - az antiszemita. Legalábbis a "Magyar" Narancs és a TEV szerint. Mégpedig azért, mert "a plakát egyértelműen azt sugalmazza, hogy Weinstein zsidó származása miatt követte el a bűncselekményeket a nem zsidók kárára".
Pedig nem a plakát sugalmazza, hanem ő maga mondogatta. Ha viszont a nő is zsidó, akkor mi értelme volna ezt hangsúlyozni - vagy abban az esetben is szokták? Amennyiben Köves Slomó fel szeretné világosítani szerkesztőségünket és olvasóinkat e kérdésben, szívesen közzétesszük rabbinikus magyarázatát, és frissítjük vele cikkünket. (A fekália témakörből ugyanakkor köszönjük, nem kérünk!)
(Ahhoz a kérdéshez pedig, hogy azért viselkednek-e így, mert zsidók, elég elolvasni például ezt a két tanulmányunkat: A "kifejezetten zsidós perverzitás" jellege és annak háttere; A "kifejezetten zsidós perverzitás" újabb példája: a Jeffrey Epstein-ügy, és ami azt körülveszi)
Addig is nézzük, hogyan dolgoznak (!) az érintettek az "antiszemita uszító szöveggel operáló plakát" eltávolításán:
Zoom
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready