2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

Azt is megnézték Weinstein tárgyalásán, valóban degenerált-e még a "férfiassága" is - és igen, az

Reklám

Donna Rotunno, a nemi erőszak és szexuális bántalmazás (sexual assault) miatt elítélt Harvey Weinstein ügyvédje a Daily Mailnek adott exkluzív interjúban azt mondta, hogy komolyan aggódik ügyfele egészségéért, és tagadta, hogy a járókeret valamiféle színpadi kellék lett volna, amit csak a szimpátia felébresztése miatt használt a zsidó producer. Ügyfele 67 éves, két kiskorú gyermeke van, akikkel szoros kapcsolatban van, és már a neki kinéző, meglehetősen hosszú büntetés (29 év a maximum, amit kaphat) is rendkívül elkeserítő a gyerekek szempontjából - tolmácsolja szavait együttérzően az Index.
Zoom
Fotó: VIEW press / Getty Images Hungary
Az ügyvéd elsősorban azért "dühös", mert Weinsteint az ítélethozatalig sem engedik már haza, és a híres-hírhedt Rikers Island börtön nemi erőszaktevőknek fenntartott részlegén fogják fogva tartani – amint kiengedik a kórházból, ahová a tárgyalóteremből vitték magas vérnyomása és szívritmuszavara miatti rosszullétét követően.
Zoom
Fotó: John Moore / Getty Images Hungary
Rotunno első számú kifogása a járókeret elvétele, amit a börtönbe nem vihet be magával, mert fegyverként lehet használni. A járókeret helyett kerekesszék jut majd Weinsteinnek, ami Rotunno
szerint pont annyira megalázó, mint a védence meztelen testéről készült képek bemutatása volt a tárgyalás során.
Azért volt erre szükség, mert az egyik áldozat, Jessica Mann szerint Weinstein nemi szerve deformált, szinte hiányzik, teste heges. A fotók Mann szavahihetőségét igazolták.
Zoom
Fotó: Jeenah Moon / Getty Images Hungary
Jessica Mann - amint azt portálunk megírta, lásd a kapcsolódó anyagot - korábban azt nyilatkozta, Weinstein hármas szexpartikra kényszerítette, levizelte, és azzal bombázta, hogy „Szereted a nagy zsidó farkamat?” A producer siralmas higiéniáját leírva – „bocsánat, de szarszagú volt” – a nő kijelentette: „Nincsenek heréi. Amikor először megláttam, tele voltam szánalommal iránta.” A nő azt is állította tanúvallomásában, hogy Weinsteinnek nincsenek heréi, és úgy néz ki, mintha vaginája lenne. „Amikor először láttam teljesen meztelenül, azt gondoltam, hogy nyomorék és interszex. Van egy nagyon nagy sebhelye, amelyről nem tudtam, hogy talán egy égés áldozata-e…”Az interjúban többször előkerülnek a gyerekek is. Az ügyvédnő szerint Weinstein három nagykorú lánya (18, 22 és 25 évesek) minden kapcsolatot megszakított apjával, de van még egy kilencéves lánya és egy hatéves fia, akik a jelenlegi helyzetben komoly érzelmi károkat szenvedhetnek, és "fontos lenne, ha apjuk nem emberi roncsként beszélhetne velük a fejlett világ egyik legdurvább büntetés-végrehajtási intézményében, beszélőn". Igaz, elvált a feleségétől, és a gyerekek nála vannak, de a szomszéd házban laknak, és mindennap találkoztak eddig.
A Miramax stúdió alapítóját több mint 80 nő vádolta meg azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket, ugyan többükkel 2019 decemberében megegyezett, de ezzel csak a polgári peres eljárás szűnt meg, a büntetőpert nem sikerült kivédeni. A rengeteg vád ellenére büntetőjogi eljárás csak néhány áldozat miatt indult. A New York-i perben Weinsteint egy rendbeli nemi erőszak (2013-as eset, egy akkor még karrierje elején álló színésznő, Jessica Mann vádja) és egy rendbeli orális szexre való kényszerítés (ennek Mimi Haleyi 2006-ban esett áldozatául) mellett három további vádpontot emeltek ellene. Ez az esküdteknek is nagy fejtörést okozott, a vitájuk négy napja leginkább azzal telt el, hogy értelmezni próbálták, egészen pontosan mivel is vádolják az egykori filmmogult.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready