Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Támad a leszbikus küklopsz - Heti progresszió (XVIII. rész)

Reklám

A kivételes hétfői alkalom után visszazökkenünk az eredeti, jól megszokott kerékvágásba és újra vasárnap szemlézzük a világ progresszív híreit. Elöljáróban szeretném mindenkinek megköszönni a leveleket. Voltak, vannak köztük olyan hírek, amelyek önálló publicisztikát is megérnek, ezeknek is nagyon örülök. Minden kedves olvasónkat arra buzdítok hát, hogy a hetiprogresszio@protonmail.com-ra küldjön a rovatba illő, progresszív híreket.
3. Van valami szomorúan ironikus a Gelsenkirchenbe költözködő Lenin-szoborban. Meggyőződésem, hogy a választás egyáltalán nem a véletlen műve. Elvégre mi lehet annál megalázóbb, mint abban az országban kommunista szobrot állítani, amely az egyik legtöbbet áldozta fel azért, hogy a kommunizmus örökre eltűnjön a Föld színéről, sajnos sikertelenül. Hogy, hogy nem, ez nem egy újonnan öntött darab, hanem egy harmincas évekbeli példány egyenesen Csehországból, amelyet Németország Marxista Leninista Pártja (MLDP) vásárolt meg, mert természetesen ilyen létezik a jelenben is. Újabb remek példa a kettős mércére, de igazság szerint ebből már annyi van, hogy lassan számolni is felesleges... Na nem baj, legalább lesz mit ledöntenie a németeknek, ha megérinti őket a változás szele.
Zoom
(Illusztráció)
2. Mindezzel párhuzamosan az Egyesült Királyságban lassan beérnek az LMBTQ-propaganda első gyümölcsei. A homoszexuálisok "felszabadítása" jól halad, ugyanis egyre többen vallják magukat "melegnek" a szigeten – örömködik az állandó jelleggel LMBTQ-propagandát fröcsögő Humenonline. A hírt népszámlálási adatokra alapozzák, ahol mindenki nyilatkozhat a szexuális orientációjáról, már ha akar. Jellemző, hogy a 16 és 24 év közötti fiatalok mernek nyilatkozni erről legnagyobb számban, ami nem is probléma önmagában, az már viszont beszédes, hogy egyben köztük van a legtöbb "LMBTQ-ember". E szerint az eredmény szerint – amelynek a "haladók" persze örülnek – mindvégig igazunk volt abban, hogy a káros propagandagépezetnek a fiatalok vannak a leginkább kitéve, őket veszélyeztetik vele a legjobban. A biztonság kedvéért a portál még odaszúr az "elmaradott magyaroknak" is. Megjegyzi ugyanis, hogy itthon mernek a legkevésbé nyilatkozni a szexuális orientációjukról, habár gyanítom, hogy a humenonlinenak inkább az a problémája, hogy itthon nem növekszik a homoszexuálisok aránya.
Zoom
"Öröm és boldogság" az Egyesült Királyságban (forrás: independent.co.uk)
1. Március elején debütált a Disney és a Pixar új rajzfilmje, az Előre (Onward). "Történelmi" jelentőségű, hogy ez az első olyan rajzfilm, ahol a gyermekeket nyíltan LMBTQ-szereplővel traktálják, ezzel pedig sikeresen kapcsolódunk is a 2-es pontban tárgyaltakhoz. A filmbeli szereplő, Specter rendőr – aki mellesleg egy küklopsz – ugyanis nyíltan leszbikus karakter, nyilván nagyon fontos volt megosztani a közönséggel ezt a nélkülözhetetlen információt. Oroszországban egyébként "kicenzúrázták" az ártalmas jelenetet (valószínűleg a Disney oroszországi csapata a "felelős" ezért, hogy elkerüljék az esetleges "problémákat"), és ahol a rendőrnő közli, hogy "barátnője van", az oroszok nemes egyszerűséggel kicserélték a szót "partnerre". Hazánkban is ügyesen kikerülték a témát, ugyanis itthon a "barátnőmből" egy csapásra "párom" szó lett, legalábbis Zalaba Ferenc az IGN Hungary filmrovatvezetője ezen kesereg Twitter-bejegyzésében. Mindazonáltal mindenki feljegyezheti a noteszába, hogy ez volt az első rajzfilm, ahol egy szereplő nyíltan homoszexuális. Biztos vagyok benne ugyanis, hogy korántsem az utolsó.
Zoom
Specter és a hangját kölcsönző illető, Lena Waithe, aki maga is leszbikus, és életrajza szerint össze is házasodott szíve választottjával (forrás: insider.com)
Nos, ennyi fért bele erre a hétre, fókuszban ezúttal az LMBTQ-propaganda gyerekekre mért káros hatásai voltak. Az Előre című filmmel tehát bánjunk óvatosan, a híreket pedig küldjük a fentebb említett e-mail-címre.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready