Bezár!
2021. május 15., szombat, Zsófia, Szonja napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:48 A román gúnyhatáron is elfogadják a magyar védettségi igazolványt - de igazolni kell azt is, hogy a második oltás után eltelt tíz nap23:31 Oroszország haragosainak listájára került fel az Egyesült Államok és Csehország23:12 Nyugalmazott tábornokok kifogásolják Biden fizikai és szellemi képességeit22:59 Antiszemita röplabda: a női válogatott újabb Izrael-veréssel jutott ki az Eb-re22:43 Átlátszó-számítás: felülmérik a hivatalos adatok a koronavírus áldozatainak számát, nem igaz, hogy mi teljesítünk a legrosszabbul22:30 A gyilkos négerek ellen nem sokat érnek a korlátozások Dél-Afrikában - csak romlott a statisztika22:15 A kazahsztáni szajgák sem jártak jobban a villámcsapással, mint az indiai elefántok22:01 Újabb ellenzéki hírportálból lett külföldi ügynök Oroszországban21:42 Zsidóféltésből tiltottak be egy palesztinbarát tüntetést Franciaországban - a bíróság egyetértésével21:21 "Mi csak a magyar szolidaritásra építhetünk" - szja 1%-okat kér a Nemzeti Jogvédő Szolgálat21:07 Ha ég a ház ötemeletnyi zuhanás meg sem kottyan egy macskának20:38 Tizennyolc év börtönt kapott egy állítólag szivárogtató fehérorosz katonatiszt20:35 Van, ahol nem álltak ki "bátran Izrael mellett"20:13 Moszkvai pátriárka: az abortusz helyett a gyermek egyházi gondoskodásba adása lenne a megoldás19:55 Az EU is elítéli a Hamászt, és most nagyon aggódik a tagállamokban a bevándoroltatásnak köszönhető antiszemitizmus miatt
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Sportolj a George Floyd-sportpályán! - Heti progresszió (LXXVIII. rész)

A megszokott napon jelentkezik május első Heti progressziója, amelyben tovább haladunk a fejlődés és a tolerancia rögös útjain. Hamilton viszont ezúttal távol marad.
3. „Van pár kérdésem. Elég komoly kérdésem” - kezdi az erősen félvér kislány a monológját, ami a legújabb, innovációkról szóló Vodafone reklám alapja. Noha az anyag eredetileg arról szól, hogy az emberiség milyen távlati célokat tud megvalósítani a (technikai) fejlődéssel, a reklám inkább hasonlít egy rasszkvótás propagandaanyagra. A Földet „körbejáró” néger leányzó, mint a bolygó új, megfontolt megmentője tetszeleg, aki Távol-keleti bölcseket megszégyenítő módon teszi fel a korához képest igen komoly kérdéseket, miközben fehérekből ismételten igen markáns hiányt szenvedünk az 1 perces időintervallum során.
Nyilvánvaló, hogy a reklám egyetlen célja az új globális szerepkiosztás volt, ahol „a néger az új fehér” elv alapján a fekete kislányhoz hasonló „gondolkodók” fogják „jó irányba” terelni a Földet.
A „vajon tudnánk inkább szeretni egymást?” kérdést viszont a BLM-nek kellene feltennie. Ők biztos tudják rá a helyes választ.
2. Melegszik az idő Biden Amerikája felett (is). „Hivatalba lépett” ugyanis a történelem első olyan harcihelikopter-személyzete, ahol a legénység minden tagja deklaráltan ferde hajlamú, erre pedig a mellékelt ábra szerint még rendkívül büszkék is.
Zoom
Az egyik ráadásul még néger is. Ez már tripla pontot ér! (Forrás: Twitter)
Az amerikai haditengerészet ezzel „egyértelműen történelmet írt”, így most már a másságukra büszkék is szórhatják az áldást és a demokráciát széles e világban. Harci helikopterükkel felszámolnak minden autoriter, kirekesztő rezsimet, szivárványos zászlójuk az elfogadást és a békét jelképezi. Persze csak miután halomra lőttek mindenkit.
1. Folytatódik a hiánypótlás Berlinben is, ahol sportpályát neveznek el a tavaly elhalálozott George Floydról. Az elnevezés igényét a Berliner AK 07 sportklub kezdeményezte, a kerületi közgyűlés elé természetesen a baloldali frakció terjesztette be. A „kultikus eseményre” szeptember 10-ig kell sort keríteni, reméljük addig mindenki kibírja, aki egy drogos négerről elnevezett helyszínen szeretné testét edzés alá vetni. Egyébként pont ezen a héten jelent meg egy sportról, politikáról és az ezekkel kapcsolatos „néger sztársportolókról” szóló írásom, amely itt megtekinthető.
Zoom
Egy George Floyd-vakolmány a berlini fal maradékán. Reméljük, a róla elnevezett sportpálya jelszava nem az "I can"t breathe" ("nem tudok lélegezni") lesz, mert elég lelombozó mottó lenne (forrás: Omer Messinger / Sipa / AP)
Mellesleg a cikkből kiderül, hogy ezzel párhuzamosan további 5 sportpálya is „rasszista és szélsőséges erőszak” áldozatairól kap elnevezést. Nem meglepő módon ezek közül egyik sem német, hanem zsidó vagy török. Így került a képbe dr. Hermann Horwitz, aki a 20-as és 30-as években volt a Hertha BSC zsidó sportorvosa, majd a „nácik általi üldöztetés mártírja”, vagy éppen Mete Ekşi, aki török származású „német” ifjúként lett egy szóváltás áldozata, amely német és török fiatalok között zajlott le. A cselekedet mögött hogy, hogy nem a „jobboldali szélsőség” vonásait vélték felfedezni, ám az ítélethirdetéskor a bíró ezt nem fogadta el érvnek (mindez 1991-ben történt, ekkor még előfordulhatott ilyen vélemény is).
A beküldött híreket ezúttal is köszönöm, rovatba illő cikkek, anyagok küldésére pedig továbbra is biztatok mindenkit a szokásos e-mail-címre, vagyis a hetiprogresszio@protonmail.com-ra.
Jövő héten folytatjuk a progresszió feltérképezését!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready