Szeretné tudni, mit nevez performansznak a hazai izraelita közösség? Kíváncsi arra, hogyan alkot egy olyan művész, akinek vulgárisan kifejezett beteg gondolatokon kívül semmi nincs pajeszt viselni hivatott fejében? Netán érdekli, mivel foglalkozik Toepler Zoltán, amikor nem macskákat gyilkolászik?
Tekintse meg alább a "Geci" című dráma bemutató performanszát, olvassa el a mindenféle díjra érdemes darab szövegkönyvét (ide kattintva tölthető le), és örvendezzen hazánk színházi életének csodálatos fejlődésén!
Egy apró részlet a szövegből: Kivel b*sztál még rajtam kívül? Ki k*rta szét a p*nádat? Ki spr*ccelt a pofádra? Ki *jjazta meg a s*ggedet?
A művész úrnak pedig, ha találkozna vele, ne felejtsen el gratulálni és megköszönni neki, hogy kultúrájuk ily csodásan gazdagítja a mienket, melyből, mint köztudott, ha a közel-keleti részeket eltávolítanánk - például a Ciklon B nevű tetvetlenítővel -, akkor nem maradna semmi más, csak  a bőgatya és a fütyülős barack.
Közben a felelősségre vonástól tartva a kiemelkedő alkotó eltávolította a második és a harmadik videót. Amint a koktélban részesített jegyiroda példája is mutatja: van értelme és következménye a magyarellenes pofátlanságokra való rámutatásnak, célt ér a nemzeti ellenállás!
(Kuruc.info - Toepler Zoltán honlapja)
 
Zoltán fiam!
Meg szeretném kérdezni először is, hogy mennyi idős is vagy, gyermekem?
Elolvastam eme számodra hihetetlenül frappánsan jó, GECI címmel ellátott színházi kreálmányodat, melynek olvasata közben amolyan két hahota közbeni szánalom fogant meg bennem.
Ugyebár mi, rasszista magyarok csak utálhatjuk a nem magyarokat, de persze a nem magyarok nem veszik észre - természetesen nem véletlenül teszik ezt -, hogy nem azért nem szeretjük őket, mert nem magyarok, hanem azért, amilyen értékeket állítanak fel és közvetítenek a magyarok felé.
Végszóként pedig hadd jellemezzem pár szóval a GECI címmel ellátott művedet. Ócska, felháborító és süllyesztőbe való, deviáns lelkületű emberfajtát tükröz.
Több szót nem is érdemel, tűzbe vele.
BiggyBoy
Sziasztok Kurucok!
Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak: próbálnak titeket kézzel lábbal "eltakarítani" a hazaáruló senkiházik, de hál' Istennek ez nem sikerült eddig nekik! Imádkozom értetek, hogy ne következzen be ilyen.
No de a lényeg, amiért virtuális tollat ragadtam!
Láttam a hírt, hogy egy bolond libsi wuki írt egy G.ci című drámát. Fittyet hányva a +18-as jelzésre, 15 éves fejjel elolvastam. Nos, ahogy elnézzük a korosztályomat, ennek az idióta libsi "nevelésnek" köszönhetően ez tetszene is a mai fiatalságnak. De engem megbotránkoztatott.
Persze, 18 éven felülieknek szól, de hol nézik már ma azt, hogy pl. egy 13 éves fiatal gyermek is vígan beülhet egy ilyen előadásra és megnézheti. Aztán hencegve mesél, hogy Ő biza' ezt látta, és hogy ez milyen jó dolog.
Na persze arról nem is beszélve, hogy elsajátítják a trágár beszédet. Sajnos a példának említett korosztályban is ismerek sok olyan gyereket, akik már ilyen marhaságok hatására vígan nemi életet élnek. Egy normálisan ki nem fejlődött test, és vegyük hozzá azt is, hogy tagadják ugyan, de valamilyen szinten befolyással van a személyiségükre. Negatív hatással. Aztán vígan világba kiáltják hogy ők biza' már ilyet is megtehetnek...
Mély tisztelettel:
Magyar Diák

Kapcsolódó: