Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter több tucat videót töltött fel az egyik legnagyobb pornómegosztó oldalra magáról, amint prostitutáltakkal közösül – írja a The Times nyomán a Mandiner.
Zoom
A lap beszámolója szerint ez annak a laptopnak az átvizsgálásából derült ki, amit Hunter Biden még 2019-ben hagyott el, és ami aztán a 2020-as választási kampányban került elő. A laptopot Biden egy szervizben felejtette ott, a szerviz tulajdonosa pedig bizonyos idő után, szabályzatának megfelelően birtokba vette. A merevlemezen tárolt értesüléseket az FBI-jal osztotta meg, ezek azonban később kiszivárogtak.
Zoom
Zoom
A laptopon található információk alapján Hunter Bidennek saját felhasználói fiókja volt a fent is említett pornómegosztó oldalon, ahova bárki feltölthet videókat, akár a saját videóit is. Hunter ez utóbbi lehetőséggel élt, a Times szerint több tucatnyi videó tanúsítja, hogy rendszeresen lefilmezte, ahogy prostituáltakkal közösül, és a felvételeket meg is osztotta a pornóoldalon. A Times szerint legalább arra figyelt, hogy ő maga ne lehessen felismerhető, de óvatlansága, a laptop elvesztése miatt most így is fény derült rá, hogy ő készítette a felvételeket.
Zoom
A Daily Mail információi szerint Hunter Biden keresési előzményei arra utalnak, hogy a korábban drog- és alkoholfüggőséggel is küzdő Hunter Biden pornófüggő is lehetett: böngészési előzményei alapján egy hatnapos időszakban felkeresett 281 weboldal közül 98 pornóoldal volt, volt olyan Pornhub-hivatkozás, amit apjának is elküldött.
Zoom
Zoom
A keresései alapján nem csak a 18 éves lányok érdekelték, hanem vérfertőzős szexvideók is, egyik keresési kifejezése pedig ez volt: "MILF crack cocaine porn", illetve ez: "Washington DC Milf Crack Cocaine".