Az alábbi "buzibulvártrash" hírt csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk... Ugyanakkor foglalkoznunk kell vele, ha képesek 2006 nevében kunyerálni pénzt maguknak, hadd kerüljön mindenki a helyére...
Nem férfi, hanem nő ("helyre van állítva"), a rakétás videója "hamis, összevágott" (ahogy a korábbi rugdosós videók is), és kéne egy kis pénz a 2006-os évek miatt. Ez derül ki Kiss Endre Farkas, azaz Sodi leveléből, melyet a Szent Korona Rádiónak küldött.
Zoom
Nehéz dolog a nővé alakulás folyamata... (A háttérben lévő lény vajon mivé próbál éppen változni?)
Közzétesszük mi is, hadd tudjanak gratulálni neki a 2006-osok, amiért képes erre használni az akkor történtek emlékét... Ráadásul Nagy László temetésével egy időben.
Zoom
"Merci" egy másik közismert elmebeteggel, a korábban őrjöngéseivel olvasóinknak számos derűs percet okozó Molnár F. Árpáddal (Vagy neki is új neve van már? A tincsei alapján elképzelhető...)
Íme a levél:
Ti még nem vagytok zsidók úgy látom!
Kérlek hozzátok le az alábbit:
Tegnap egy nőt letartóztattak azzal a váddal, hogy rakétát lőne a paralamentre és drog volt nála.
Mára ebből elferdített sajtóhír és bulvár média esemény lett.
Kaffka Mercédeszről azt kell tudni, hogy a híresztelésekkel ellentétben igen is nő, mert a nemi helyreálító műtét megtörtént.
Igen igaz, hogy élettársam szerepelt az X-Faktorban ahonnal tehetsége miatt az internetes trollok hamis videókkal eltávolítatták.
Teljesen biztos vagy benne, hogy nem volt drog az élettársamnál és ha ilyet találtak nála azt csak is az intézkedő hatóságok tehették oda.
A rakéta fenyegetőszős videója pedig semmi más, hanem egy összevágott hamis anyag amit a feltölrt youtube fiókjába raktak fel.
Kérlek a 2006-os évekre való tekintettel segítsetek összeszedni a pénzt egy jó ügyvédre.
Támogatásotokat a minden esti kilencórakor kezdődő élő viideóimban tudjátok megtenni: https://www.youtube.com/@vagatlan/featured
Kiss Endre Farkas SoDI
2012.01.10
Este jön a lájvocska, helóka...
Frissítés: az alábbi levelet kaptuk:
Tisztelt Szerkesztőség!
Én nem írtam Szent Korona Rádiónak semmit, és nem is gyűjtünk ügyvédre.
Ezt már két napja kiírtam a YouTube oldalamra is.
https://www.youtube.com/channel/UCoV1JdDFYIXepkvRb9ZEe0A/community?lb=UgkxTQ52_A9tzn-igGYst6gKd53fwnu_A7Vl
Úgy néz ki, azóta nem jutott el a híre hozzájuk.
Próbáltam közvetlenül a Szent Korona rádió szerkesztőségének is írni, de nincs rendes impressum az oldalukon, az általam ismert email címekről pedig visszapattannak a levelek.
A konkrét ügyet érdemben nem kívánom kommentálni.
A 1996.243-as büntetőjogi BH alapján mindenki eldöntheti, hogy megáll-e a gyanúsítás, pl. keresett-e merénylőt a Kossuth téren a TEK, vagy a valójában a kutya se vette komolyan ezt a részeg hőbörgést (aki a bűncselekmény elkövetésének előfeltétele lenne).
Kaffka Mercédeszről személyes tapasztalatok alapján továbbra is annyit tudok elmondani, hogy valójában egy teljesen apolitikus ember, ezért politikai hírek között furcsának tűnik a neve. Részegen dülöngél, és ezt páran szeretik nézni, de valójában nem foglalkozik közélettel.
Tisztelettel:
Kiss Endre Farkas
(SoDI)
2. frissítés: "le fogom fejezni macsetával mindegyiket"
Mindegyiknek meg lesz b@szva a szája, mindegyik el lesz tüntetve, minden meg lesz semmisítve... Mercike annyira dühös, hogy csak ezeket tudja ismételgetni, és közben még csak nem is viselkedik nőiesen, főleg, amikor le akar fejezni mindenkit.
Reméljük, beszámítják neki ezen újabb fenyegetéseket - talán mond még mást is, de 3 percnél tovább nem bírtuk nézni/hallgatni.
3. frissítés: késes őrjöngés, véresre verések - ilyen pszichopaták élnek köztünk szabadon
Csak a legerősebb idegzetűeknek...