Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója azt magyarázgatta az ATV egyik ajvékműsorában, hogy igazából nem is annyira megbízhatók a felméréseik – de persze csak abban az esetben, ha azt az eredményt kell gyengíteni, hogy a Mi Hazánk a legnépszerűbb a fiatalok körében.
Csúsztatás, ott se voltunk, nem volt titok, de mégsem közöltük, valahonnan kiszivárgott, nincs is ilyen felmérés, reprezentatív ugyan a minta, de azért mégis kicsi, kényes dolog a statisztikai megbízhatóság...
Igazán szórakoztató, amikor egy közvélemény-kutató cég ügyvezetője ilyeneket mond a saját kutatásukról, a saját hitelességüket rombolva ezzel, ahelyett, hogy örülne az ingyenreklámnak.
A műsort "Magyar" György próbálja színesíteni (még kevesebb sikerrel, mint egy "humorista" társa), és ott van Mérő Vera is, aki képes belehazudni a kamerába, hogy az iskolai cigányterrornak (szavai szerint "zaklatásnak") nincs színe, aki pedig el meri mondani, hogy nagyon is van, mégpedig barna, mint például Dúró Dóra, az "döbbenetesen nyílt rasszista".
Egy kis Napkelte-nosztalgia a SzektaTV-ben: