2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:46 Felgyújtotta magát egy férfi Fehéroroszországban egy rendőrőrs előtt (16+)16:28 Házbizottság: a képviselők önként tartsák be a járványügyi szabályokat! 16:10 Kreml: azonnal jelentenék Putyinnak, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Frissítve: Orbán a zsidó honfoglalást egyengető izraeli nagykövettel - a "szélsőséges csoportok" elleni fellépésről egyeztettek

Reklám


Hogy tudta a drága jó Viktor pofonnal fenyegetni a Gárdát?! - tehették fel a kérdést az ide is, oda is húzó szívű naivabb fideszesek. Ha megírjuk, hogy izraeli parancsra, valószínűleg nem hiszik el az egységbontó, az Egyetlen Esélyes lehetőségeit rontó, zsidók által készített Kurucnak. Tessék, nem mi írjuk, hanem az amerikai nagykövetség: nemzeti birkáink Viktora "a magyarországi szélsőséges csoportok" elleni fellépésről (lásd pofozkodás, Rogán kormányellenes tüntetőket ellehetetlenítő kezdeményezése stb.) egyeztetett a hazánkat felvásárló zsidók útját egyengető nagykövettel. Ilyen és hasonló alkalmakkor ad számot a Nagy Nemzeti Ellenzéki a szélsőségesek elleni harcáról, és ilyenkor kapja meg az utasítást a további lépésekhez. Úgyhogy nem kell semmin csodálkozni ezután sem.


Aliza Bin-Noun, Izrael Állam nagykövete 2008. június 11-én ebédet adott a Budapestre akkreditált nagykövetasszonyoknak. Az informális találkozó vendége ez alkalommal Orbán Viktor, a Fidesz elnöke volt.
A nagykövetasszonyok havi találkozóira a magyar közélet prominens képviselőit hívják meg, hogy egy kötetlen beszélgetés során aktuális ügyekkel ismerkedjenek meg. A mostani találkozón Orbán Viktor pártelnök úrral a magyar belpolitikai élet kérdései mellett a nők társadalmi szerepvállalásának fontosságáról is szó esett - tudjuk meg hiteles izraeli forrásból.

Érdekes módon nem tértek ki a beszélgetés fő témájára, az amerikai nagykövetség viszont igen.
Balance Characterizes Embassy Engagement with Top Political Leaders
The U.S.Embassy strives for balance in its relationship with Hungary's various political parties. At a June 11 lunch hosted by the Israeli Ambassador, U.S. Ambassador, April Foley, met with the Fidesz Leader Viktor Orbán.
Besides talking about the fast-changing Hungarian political situation, they discussed approaches to addressing extremism in Hungary.
They also talked about the dissatisfaction of the business community with Hungary's weak economic conditions and the desirability of productive relations with Russia.

A nagykövetség egyensúlyra törekszik kapcsolataiban a magyar politikai vezetőkkel
Az Egyesült Államok nagykövetsége arra törekszik, hogy minden magyar párttal kiegyensúlyozott legyen a kapcsolata.
Az izraeli nagykövet rezidenciáján június 11-én rendezett ebéden az U.S.A. nagykövete, April Foley találkozott Orbán Viktorral, a Fidesz vezetőjével. Eszmét cseréltek a gyorsan változó magyar politikai helyzetről, majd megbeszélték a magyarországi szélsőséges csoportok elleni fellépés lehetőségeit.
Szóba került ezen kívül az üzleti élet szereplőinek elégedetlensége a magyar gazdaság jelenlegi állapotával, és az Oroszországgal kiépítendő termékeny kapcsolatok fontossága is.

(Forrás: itt és itt)
 
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready