Megölte az élettársát, kidobta a gyerekeit egy száguldó autóból, majd saját magával is végzett egy asztrológiával foglalkozó amerikai nő, aki a hétfőn bekövetkezett - Észak-Amerika területéről látható - napfogyatkozástól "zavarodott meg" - írta szerdai számában a Los Angeles Times című amerikai napilap.
Zoom
Illusztráció: tfipost.com
Észak-Amerikában nagy látványosság volt hétfőn a napfogyatkozás, amelyet több millió ember követett figyelemmel. Az "influenszerként" Danielle Ayoka néven ismert "csillagjós" az égi jelenség előtti héten az apokalipszis közeledtére figyelmeztetett.
Zoom
Illusztráció: The Sun
Az X közösségi portálon azt írta, a napfogyatkozás a "spirituális hadviselés megtestesülése", és homályos szavakkal arra intett mindenkit, hogy a világ hamarosan gyökeresen megváltozik, és itt az idő, hogy az emberek "a helyes oldalra álljanak".
Zoom
Fotó: ABC7
A rendőrök a nő 29 éves barátját a közös lakásukban találták meg holtan. A lap értesülése szerint a férfit egy késsel szíven szúrták. A nő a két gyerekét - egy kilencéves és egy nyolchónapos kislányt - a gyilkosság után hétfőn kora reggel autóba rakta, és elhajtott velük. Egy autópályán haladtak, amikor a két gyereket az anyjuk kilökte a járműből. A csecsemő meghalt, az idősebb kislány túlélte a zuhanást. A nő ezután autójával nagy sebességgel egy fának rohant.
Az "asztrológus-influenszer" saját magát "isteni gyógyítóként" hirdette, "auratisztítással" és horoszkópkészítéssel foglalkozott.
(MTI nyomán)