Ismét eltelt egy hét, ismét érkezik tehát a Heti progresszió következő része. A beküldött anyagokat ismét köszönöm, a hetiprogresszio@kuruc.info továbbra is várja olvasóink leveleit. Most pedig nincs is más hátra, mint elinduljunk a „haladás” rögös útjain.
3. A Párizsban jelenleg is zajló paralimpiai játékokról jóval kevesebb szó esik, mint a „hagyományos” párjáról, pedig itt is egyre inkább teret hódít az abnormalitás.
2024-ben ugyanis rekordszámú „queer” sportoló áll rajthoz ezen a versenyen, egészen pontosan 43. Mivel a gyűjtés még nem végleges, illetve bármikor megeshet újabb „coming out”, a lista még bővülhet is.
Zoom
Az olimpiai játékokon és a paralimpiai játékokon is vészesen terjed az aberráció (fotó: olympics.com)
Hogy a dekadencia milyen gyorsan terjed, arra jó példa, hogy a 2016-os riói olimpián még csak 12 „queer” paralimpikon volt, a 2021-es tokiói játékokon pedig már 36.
2. Az alábbi képet kedves olvasónk készítette a siklósi vár kiállításán.
A bábu egy hóhért szeretne megformálni, ám olvasónk, illetve mi is úgy látjuk, hogy kissé netflixesítve lett szegény, de ettől függetlenül sem igazán hasonlít egy hóhérra.
Zoom
Biztosan furcsán néztek volna rá a középkorban
Talán csak nem volt más a raktáron.
1. Olvasónk Forma–1-gyel kapcsolatos híreket szeretett volna olvasni, ám helyette egy egészen más weblapot talált, melyre egészen biztosan nem akad rá, ha nincs kísérletezős kedvében.
Kereső helyett ugyanis rögtön weblapra keresett rá, úgy gondolta – egyébként teljesen logikusan – hogy a versenysorozatnak a www.forma1.hu lehet a saját oldala, de tévedett. A cím beírásakor ugyanis a www.szeretjukazsidokat.hu oldal jön be, melynek természetesen semmi köze a száguldó cirkuszhoz.
Mindezt bárki kipróbálhatja, valóban így van. A Forma–1-gyel kapcsolatos hírek helyett tehát arról olvashatunk, hogy „Istennek csodálatos terve van a zsidó néppel a végidőkre nézve”, vagy hogy „azért kell szeretni a zsidókat, mert Isten különösen szereti őket, s mivel szeretjük Istent, nekünk is különösen szeretni kell azokat, akiket ő különösen szeret”.
Zoom
Forma-1 helyett
Nos, ez vár azokra, akik ilyen úton szeretnének autósport hírekhez jutni.
Mindenkinek köszönöm a kitüntető figyelmet, jövő vasárnap ismét találkozunk!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info